icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
simi1510
16. kvě 2017

@kstablova ja jdu v patek, v den tve svatby 😃

Tak at se svatba vydari. Jaké mas saticky?

pujolka26
16. kvě 2017

@martulaz78 ještě není pozitivní, bývá i silnější, taky do týdne čekám na pozitivní 🙂

kstablova
16. kvě 2017

@simi1510 moc díky 🙂 šaty mám černý 😀 😀 😀

kotito
16. kvě 2017

@kstablova pak dej fotečku 🙂 at vám výjde krásné počasí a vše se vydaří jak má ❤

kstablova
16. kvě 2017

@kotito děkuji 🙂 🙂

kotito
16. kvě 2017

Holky na Déčku je ted pořad o miminkách pro děti. komentuje to chameleon nebo ještěrka Jmenuje se to tybrďo . Jůlinka sedí ani nemrká 😀
snad vás nepohorším fotkou
Pupík podle UZ 9+5

kotito
16. kvě 2017

a tady s Jůlinkou 9-16tt

jullli
16. kvě 2017

@kotito Je my jsme ve skolce tak to nestiha 🙂

Za chvili se zacnes kukatit 🙂 nejlepsi jsou ty porovnavaci fotky hrozne je mam rada 🙂

simi1510
16. kvě 2017

@kotito tak pak foto 🙂 a at vam vyjde pocasi a vsechno! Krasny den D 🙂

kotito
16. kvě 2017

@simi1510 kstablova ,-)

kotito
16. kvě 2017

@jullli jj řekla bych, že jsem bříškově o týden dva ted napřed. Neměla jsem ho ploché to ne, ale vyskočilo už pěkně

kotito
16. kvě 2017

@jullli jinak dcerka byla včera na zápisu do školek, snad se letos jako 4letá už dostane :-/ tady je to šílené. Chodí na 2 dny v týdnu do soukromé si pohrát, ale chce to pravidelný režim normální státní školičky

simi1510
16. kvě 2017

@simi1510 je promin 😃 tobe jsem chtela napsat neco jineho 😂

Zacinas se kulatit 🙂 na to se pak mam taky připravit jo? 😃 dekujiiii 😃

simi1510
16. kvě 2017

@kotito ted je to s temi školkami horsi a horsi, aby se clovek bal, ze se jeho dite nedostane, co?

simi1510
16. kvě 2017

Ten příspěvek nad byl pro tebe
@kotito

Nevim co mi to tu blbne na telefonu ☹

kotito
16. kvě 2017

@simi1510 no dělají hodně body za sourozence. Loni se dostala kamarádčina dcerka co je o půl roku mladší od juli. Nemluvila, byla na plínkách a kvůli bodům za bráchu se dostala. tohle je docela nefer. Dala bych spíš body za to, že rodiče musí do práce.
Snad se letos dostane, kolem nás jsou děti starší, takže v týdnu dopo jsou všechny ve školce :-/

llenka_li
16. kvě 2017

@jullli no mas pravdu..já už mám břicho teď. Je to neuvěřitelný, ale musí to být tím tehu, protože mám nechuť k jídlu, takže skoro nejim a bříško vystouply, i když ho zatahnu, tak mám spodek nafoukly...takže bůh ví, jak budu v létě vypadat..

jullli
16. kvě 2017

@kotito A kolik ma mala a odkud jsi?
No nam vzaly syna ve 3,5 do te doby chodil do soukrome prave, ale to se nedalo platit vecne ;) Takze jsem rada ze je normalne ve skolce

llenka_li
16. kvě 2017

@simi1510 jako v tom 6+1, ze už by mělo být srdíčko? No nevím, moc drzim palečky, aby jo, ale spis pocitej ještě pak o ten týden déle...🙂

simi1510
16. kvě 2017

@llenka_li tak ja nerikam, ze bude. Ja budu stastna za to, kdyz to pujde správným směrem 🙂 ale ted jedna holcina psala, ze snad dle ultrazvuku 6+0 a dle ms 6+3 a srdicko bilo. Tak jsem na to zvedava.

U mne pokrok bude, kdyz bude embryjko 🙂

kotito
16. kvě 2017

@jullli ted v červenci bude mít 4 roky. Jsme z Brna z části s nejvíce mladými rodinami. Tak je to tu fakt masakr

kotito
16. kvě 2017

@llenka_li dcerka ani mimi ted neměli srdíčko 6+4 až za 14 dní po, na kontrole srdíčka tloukla

jullli
16. kvě 2017

@kotito tak to neni zas tak hrozne jen je to blbe pro matku a hlavne praci ja myslela treba ze uz ma ted 4 tak to nastoupi ted v zari myslim te uz by vas meli vzit 🙂 drzim palce

martulaz78
16. kvě 2017

@pujolka26 prave nevim jestli uz byla nebo bude.testovala jsem az vcera 15DC.drive jsemnemela jeste ty testiky doma....

simi1510
16. kvě 2017

@martulaz78 zkus ještě večer. Ovu od pozitivního testu je do 48 h 😉

simi1510
16. kvě 2017

@kotito ono s tím srdíčkem je to hold dost individuální no... Uvidíme, co a jak bude u mně 🙂

kotito
16. kvě 2017

@jullli jj není no, ale přišla jsem tím o práci :-/ soukromá celo týdenní s obědama je pěkná darda . Půlku výplaty na školku jsem dát nechtěla. Teď bych se rozhodla jinak 😀 doma mi hrabe, kolegové chybí a práce taky 🙂

kotito
16. kvě 2017

@simi1510 jj je, hele doktorka lovila mimčo ultrazvukem spodem, sama byla překvapená, že za 14 dní taková mega změna 🙂 spodem mazanice a přes bříško medvídek 🙂
jinak už slyšíme srdíčko i domácím ultrazvukem 🙂

jullli
16. kvě 2017

@kotito No jasne s tpu praci to chapu je to naprd. Ale co nadelas ze...

Jee taky poslouchas? Ja teda posloucha ted uz dlooouho ne ;)

llenka_li
16. kvě 2017

@kotito Jj, i já měla u obou až 8+něco...🙂 proto k doktorovi nespecham..

@simi1510 on je ten rozptyl opravdu hodně široký, tak se necháme překvapit..😁

Strana