Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 děkuji.. Už si případem jako blázen..😀
@nikytka1988 já chvilema taky, takže nejsi sama :D
@nikytka1988 Tak teď už to bude jen sílit😊
@jasmina09 Jo, kéž by bylo takový období a týkalo se všech😊 Jinak ten džus by měl být co nejvíce kvalitní a nejlepší jíst ten týden před ovu denně grep. Nebo tu sklenici džusu, max.půl litru. Ja mám teda dva a nevím, je tam i koncentrat, ale chutna to po grepu i nahorkly je, každopádně ten gel to jistí😀 Jinak se ještě doporučuje ananas pojídat a to zas od ovulace dál, na podporu zahnízdění😊
👍👍👍
Ahoj holky jak se mate
@renmilka preji brzkou ovu a aby se zadarilo .... ja cekam do stredy na ms a kdyz nic ve stredu testnu bt se drzi zatim nahore tak snad neklesne 😉
@gambrinkax Dík moc😊 Jsem zvědavá, co testy ukážou, neděle by měla být hlavní den😀 Taky přeji hodně štěstí, ať to vyjde😊
@gambrinkax jo to vypadá nadějně 🙂
Holky mam v planu testit ve stredu dnes jsem 9-10DPO a presto mi to nedalo a test jsem dnes udelala ale jen / takze jeste pockam do stredy na ms a kdyz nic testuju znova 😀
@gambrinkax Jo, to může být ještě brzy, jsou i takový, kterým vyšel pozitivní test třeba až kolem 40.d.c.😊
@renmilka tak samozrejme moc neverim tomu ze by se zadarilo ale nadeje umira posledni .... bolesti v podbrisku mam stale hodne vpravo a vcera me to uplne bodalo ... na ms me boli vzdy na levo ale tento cyklus celou dobu od ovu jen v pravo tak uvidim co z toho bude .... ale co po 3 letech snazeni nemuzu cekat zazraky 😀 😀 😀 😀 😀
Holky aleluja špiním :D podle grafu bazálních teplot jsem dneska přesně 14 den luteální fáze, takže se mi z nějakého důvodu natáhla ta folikulární fáze, jupííí ať svině dorazí a můžeme se zase snažit 🙂
@jasmina09 sice moc pozitivni zprava ale porad lepsi kdyz clovek vi na cem je nez aby bylo zpozdeni a brzdilo ho to ve snazeni 😉

@nikytka1988 a jak máš dlouhé cykly?