icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
keny123
19. říj 2015

@nikytka1988 a jak máš dlouhé cykly?

nikytka1988
19. říj 2015

@jasmina09 děkuji.. Už si případem jako blázen..😀

jasmina09
19. říj 2015

@nikytka1988 já chvilema taky, takže nejsi sama :D

renmilka
19. říj 2015

@nikytka1988 Tak teď už to bude jen sílit😊

jasmina09
19. říj 2015

@renmilka tebe taky za chvíli čekají ovu testy :D mě ta svině ještě nedorazila, podle mě to má na svědomí fakt ten kontryhel :D

renmilka
19. říj 2015

@jasmina09 Proto já jsem chtěla říct, že na kontryhel se**😀. Ne, fakt, on ma jak pozitivní, tak i negativní ohlasy, takže se bojím, aby mi to nerozhodil... Já začnu testování ve čtvrtek, už se tesiiim😊 A kdy cekas maximum, kdy ti má MS dorazit???

jasmina09
19. říj 2015

@renmilka no jako zítra :D ale moc to nevypadá teda, kašlu na to, v diskuzích jsem četla, že holkám vůbec nedorazila MS a stejně otěhotněli, vyvolávačku nechci, je to zase nálož hormonů, takže až dorazí tak dorazí 🙂

renmilka
19. říj 2015

@jasmina09 Njn, tak ještě to není cyklus 100dni😀 Třeba ještě přijde, hlavně aby byla ovu a ty hormony, to je pravda, že to není úplně nejlepší...

jasmina09
19. říj 2015

@renmilka jednou v 16 letech myslím jsem ji dostala a docela mi bylo zle po ní 🤐

renmilka
19. říj 2015

@jasmina09 Svinstvo, no. Určitě nic dobrýho, stejně jako HA... Jak já jsem ráda, že jsem to nikdy nevzala do pusy 😝 Kdyby se to už konečně taky vyplatilo. 😀

jasmina09
19. říj 2015

@renmilka no přesně je to svinstvo...buď dorazí nebo nedorazí, už se mi to pár krát stalo a na gyndě mi řekli, že buď noretistheron nebo si mám počkat a vždy dorazila..tak to nebudu řešit no 😀

renmilka
19. říj 2015

@jasmina09 Dorazí, když vždy došla 😉 Tak pak budu podporovat tebe s ovutesty, já už se tesim😀

renmilka
19. říj 2015

@jasmina09 Jinak piju už ten džus😀

jasmina09
19. říj 2015

@renmilka no vidíš džus..ten si taky obstarám 😎 jsem na nás zvědavá, holkám to zatím tady docela frčí pozitivními testy 😀

renmilka
19. říj 2015

@jasmina09 Jo, kéž by bylo takový období a týkalo se všech😊 Jinak ten džus by měl být co nejvíce kvalitní a nejlepší jíst ten týden před ovu denně grep. Nebo tu sklenici džusu, max.půl litru. Ja mám teda dva a nevím, je tam i koncentrat, ale chutna to po grepu i nahorkly je, každopádně ten gel to jistí😀 Jinak se ještě doporučuje ananas pojídat a to zas od ovulace dál, na podporu zahnízdění😊

jasmina09
19. říj 2015

@renmilka ananas a grep, zítra si koupím :D

renmilka
19. říj 2015

👍👍👍

nada1985
19. říj 2015

Ahoj holky jak se mate

renmilka
19. říj 2015

@nada1985 Ahoj, dobře😆 Už se tesim, ve čtvrtek začínám ovutesty...😊

vapka
19. říj 2015

@renmilka jasmina09 ahojky, tak to jste nachystané, jinak mě ten kontryhel srovnal cyklus tenkrát, ale i s utrogestanem 😀 Jinak ten grepový džus je asi fakt dobrý, mě jeden ex tvrdil, že po něm je i chutnější sperma 😀 nevím, 😀

gambrinkax
19. říj 2015

@renmilka preji brzkou ovu a aby se zadarilo .... ja cekam do stredy na ms a kdyz nic ve stredu testnu bt se drzi zatim nahore tak snad neklesne 😉

jasmina09
19. říj 2015

@vapka no uvidíme jak dopadneme tento měsíc, jsem na nás zvědavá teda 😎

renmilka
19. říj 2015

@gambrinkax Dík moc😊 Jsem zvědavá, co testy ukážou, neděle by měla být hlavní den😀 Taky přeji hodně štěstí, ať to vyjde😊

jasmina09
19. říj 2015

@gambrinkax jo to vypadá nadějně 🙂

gambrinkax
19. říj 2015

Holky mam v planu testit ve stredu dnes jsem 9-10DPO a presto mi to nedalo a test jsem dnes udelala ale jen / takze jeste pockam do stredy na ms a kdyz nic testuju znova 😀

renmilka
19. říj 2015

@vapka Tak já mám cyklus v pořádku, tak zatím bez kontryhelu😀 Kdyžtak někdy příště bych zauvažovala...když se nebude dařit dál. Jo, grep😀😀😀 Já ti to s tím spermatem četla zas o bananech😊

renmilka
19. říj 2015

@gambrinkax Jo, to může být ještě brzy, jsou i takový, kterým vyšel pozitivní test třeba až kolem 40.d.c.😊

gambrinkax
19. říj 2015

@renmilka tak samozrejme moc neverim tomu ze by se zadarilo ale nadeje umira posledni .... bolesti v podbrisku mam stale hodne vpravo a vcera me to uplne bodalo ... na ms me boli vzdy na levo ale tento cyklus celou dobu od ovu jen v pravo tak uvidim co z toho bude .... ale co po 3 letech snazeni nemuzu cekat zazraky 😀 😀 😀 😀 😀

jasmina09
19. říj 2015

Holky aleluja špiním :D podle grafu bazálních teplot jsem dneska přesně 14 den luteální fáze, takže se mi z nějakého důvodu natáhla ta folikulární fáze, jupííí ať svině dorazí a můžeme se zase snažit 🙂

gambrinkax
19. říj 2015

@jasmina09 sice moc pozitivni zprava ale porad lepsi kdyz clovek vi na cem je nez aby bylo zpozdeni a brzdilo ho to ve snazeni 😉

Strana