Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kotito tak my zaciname s prikrmy kolem 6-7 mes pocitam ze ditko uz bude hezky sedet jalo prvni a papat samo, ono se to jmenuje blw metoda tzv proste do ruky... Tp znamena ze ikdyz ty diteti das kousek bananu ci jablka tak uz vlastne ji taky blw metodou :D
Jeste me napadlo bezplenkova metoda ale to by me svihlo :D tu jsem ani nezkousela
@llenka_li jj ja u prvniho 18tt nejak tak. A ted u druheho miminka (tretiho tehu) uz kolem 15tt nepravidelne ted v 17tt uz je to i kazdy den 1x...
Zacalo to boulenim se miminka, ted uz citim vylozene kdyz delam neco namahaveho ze mu to vadi.. Precejen 13cm je uz dost a nekde tam byt musi :D
@martinie88 zkus zlatko jeste zitra. Jinak na sz odprisu, byli jsme na chalupe a ted se vracime 🙂
@simi1510 dekuji🙂 je divny, ze ten comfort furt vypada pozitivne a ten max tak strasne zeslabl :(
@martinie88 ja s temi dr max nevim no. Kdyz teplota jeste nahoru nesla... ale jako muze jit i zitra :-/
@martinie88 pokud nestoupla teplota, tak bych se přikláněla k tomu, že ovu teprve bude, nebo probíhá teď 😀
@kastanek87
@simi1510
tak i comfort zeslábl a teplota z 36,46 vyskočila na 36,62 🙂 Takže pokud ještě dva dny teplota poroste byla to ovulace. Tak uvidíme 🙂 Ale za mě tedy kontryhel a gynex zázrak 🙂 V březnu byla ovu 38 DC, v dubnu 31 DC a teď v květnu 23 DC! Takže z cyklu 50 DC se dostat na 35 DC je luxus 🙂 Tak a teď ještě to miminko ❤
@martinie88 taky mi pomohl gynex a ještě na početí gel conceive🙂
@karolinaba super🙂 ten gel jsme taky pouzili :D Tak uvidime 😉

@jullli vidíš ke mě se to dostalo o víkendu jako novinka 😀 každopádně tohle je přesně to, co my dělat nebudeme 🙂
je krásný jak má každý jiný názor a může si dělat co chce ,co sám uzná za vhodné