icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
radunkap
30. kvě 2017

@kotito jj, vyprosila jsem si🙂 A uz ji mam zaramovanou na nocnim stolku🙂 Mi je od nedele nic moc, ale myslim si, ze za to muzou ty tepla. A nejhorsi je, kdyz si ohreji obed, tak se k tomu donutit, abych ho snedla:-/..Ale jinak dobre. Tak si uzivejte holky, ze mate bazenek a je Vam dobre🙂

llenka_li
30. kvě 2017

@jullli přesně jak píšeš 👍😉

martulaz78
30. kvě 2017

Holky mate zkusenost nektera s gynexem?pomohl vam k.mimi?

kotito
30. kvě 2017

@radunkap já takhle mám problém s vařením :-/ na včerejšek se mi zdálo o bramborovém knedlíku, pečeném mase a špenátu, tak jsme to včera s Juli udělaly a ještě jsem ani neměla 😀 nějak jsem se toho při vaření načuchala a hotovo. Jsem ted hlavně na ovoci. kdy jdeš na další kontrolu?

radunkap
31. kvě 2017

@kotito Já jsem na tom podobně.. nejlepší jsou nanuky, ovoce, zelenina a jogurty..A večer ovocný birell🙂
Na kontrolu jdu 26.6., už krásně bilo srdíčko, tak mě pozval až za 4 týdny.

karolinaba
31. kvě 2017

@martulaz78 Ahojky, ano, mě minimálně srovnal cyklus, hned po prvním měsíci jsem otěhotněla, jestli je to zásluha přímo gynexu nevím, ale každopádně se zadařilo...😉ještě jsem používala gel Conceive a brala Femibion🙂Tak držím moc palce, ať se brzy podaří i tobě.

karolinaba
31. kvě 2017

@kotito Tak to máme stejně...já mám vždy na něco hroznou chuť, nakoupím, a během vaření mi začne být špatně, takže si pak dám rohlík a salát, nebo jogurt s ovocem, to teď u mě dost frčí😅

Jinak holky, včera jsem volala k doktorce,kvůli těm bolestem břicha, řekla mi že to je normální a ať si dávám teplé obklady a jsem v klidu...asi má věšteckou kouli, nebo kvůli tomu volá každá druhá...🙂

simi1510
31. kvě 2017

@karolinaba mne doktor rikal, ze v období, kdy by mela přicházet ms, mne muze dloubat do bricha neco jako sroubovak atp...

karolinaba
31. kvě 2017

@simi1510 tak to nevím:(období MS už bylo...myslím, že to je spíš jak se vše roztahuje tak to prostě bolí...tedy doufám...dneska už je to lepší..včera to byl ale boj...😖ještě bylo hrozné dusno a do toho po práci ještě angličtina🙄přijela jsem domů grogy🙂co ty jak to zvládáš a kdy máš další kontrolu?

simi1510
31. kvě 2017

@karolinaba hele vedra me zabijí, takze jsem ted 2 dny byla jen doma, unava strašná a jinak to jde. Dalsi kontrolu mam 12.6. S odbery u sveho gyn, kde mam dostat prukazku, 20.6.odbery na screening a 4.7.prvni screening

Tak snad to prejde co nejdriv a at si to poradne uzivas!

Modlím se za mensi dusna

jarmulka
31. kvě 2017

Holky, jak to vidíte vy PROSÍM??? Za mě ještě není pozitivní ( foceno na různých podkladech) ... Děkuji za názory

simi1510
31. kvě 2017

@jarmulka jeste tak den dva :-/

jarmulka
31. kvě 2017

@simi1510 moooc děkuji, jsi moc hodná!!!! ❤

martinie88
31. kvě 2017

@jarmulka Ahojky, jak říká Simi, ještě by to chvíli chtělo 🙂 Ale může se stát, že nejsilnější ani nestihneš. U mě stačilo i pár hodin a test začal slábnout 🙂 Já tedy měřím i BT a vždy, když test byl silný jako máš ty, tak ovu proběhla a teplota krásně vzrostla.
Držím palečky 🙂

kotito
31. kvě 2017

@radunkap presne,ted delaji uplne ovocna nealka pivka, ja se napajim nealko mojitem a americkejma limonadama 😂 i kdyz teda studene dobre pivko bych snesla

radunkap
31. kvě 2017

@kotito ty brďo, ty už máš velké bříško 😍

jullli
31. kvě 2017

@kotito Nooo slusny pupik teda 🙂
Mas ho tak velke jako ja :D

kotito
31. kvě 2017

@jullli
@radunkap podle fotek co jsem delala s dcerkou brisko vyskocilo o tyden driv

jullli
31. kvě 2017

@kotito jj druhe je rychlejsi ja se fotila dnes po koupeli protoze se mi zdalo ze zas poskocilo.. A teda myslim ze bude rozhodne vetsi nez u syna muj 18tt :D (pardon za obnazeni :D)

kotito
31. kvě 2017

@jullli krásné bříšenko . Já doufám, že větší než u dcerky ho mít nebudu 😀

kotito
31. kvě 2017

@jullli a už je ti trošku líp?

jullli
31. kvě 2017

@kotito jo uz je kulate pekne 🙂
Ty od 16tt cca my zacali byt dobre bylo mi zle snad dvakrat s jednim zvracenim. Tak bych rekla ze uz by mohl byt konec :D a snad se uz neukazou

jullli
31. kvě 2017

@kotito a ty jinak jak? Dobry? Zvladas vedro?

jullli
31. kvě 2017

@kotito rekla bych ze co zacaly byt pohyby pravidelne tak nevolnosti odezneli..

simi1510
31. kvě 2017

@jullli jsi i nejak opalena vid? 🙂

jullli
31. kvě 2017

@simi1510 jj prsa bile jak stena :D pekne jsem se opalila na morave 🙂

kotito
31. kvě 2017

@jullli někdy mám moták a mžitky a ted jak byla bouřka nic moc, asi změnou tlaku. Ale jinak super. Nevolnosti nejsou vůbec, jen občas slabost, ale to je nic 🙂 Jsme pořád u bazenu, takže jsem chlazená .

jullli
31. kvě 2017

@kotito u dcerly jso byla taky myslim bez nevolnosti ze? No to se nekdo ma :D

kotito
1. čer 2017

@jullli bez nevolnosti asi od 11 týdne ,ale 6x mě odvezla rychlá z ulice. Hrozně jsem pořád omdlívala, pak mi zjistili srdeční vadu, takže raději zvracení 😀

radunkap
1. čer 2017

@kotito
@jullli holky, sluší vám to moc🙂

Strana