Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky mate zkusenost nektera s gynexem?pomohl vam k.mimi?
@radunkap já takhle mám problém s vařením :-/ na včerejšek se mi zdálo o bramborovém knedlíku, pečeném mase a špenátu, tak jsme to včera s Juli udělaly a ještě jsem ani neměla 😀 nějak jsem se toho při vaření načuchala a hotovo. Jsem ted hlavně na ovoci. kdy jdeš na další kontrolu?
@martulaz78 Ahojky, ano, mě minimálně srovnal cyklus, hned po prvním měsíci jsem otěhotněla, jestli je to zásluha přímo gynexu nevím, ale každopádně se zadařilo...😉ještě jsem používala gel Conceive a brala Femibion🙂Tak držím moc palce, ať se brzy podaří i tobě.
@kotito Tak to máme stejně...já mám vždy na něco hroznou chuť, nakoupím, a během vaření mi začne být špatně, takže si pak dám rohlík a salát, nebo jogurt s ovocem, to teď u mě dost frčí😅
Jinak holky, včera jsem volala k doktorce,kvůli těm bolestem břicha, řekla mi že to je normální a ať si dávám teplé obklady a jsem v klidu...asi má věšteckou kouli, nebo kvůli tomu volá každá druhá...🙂
@karolinaba mne doktor rikal, ze v období, kdy by mela přicházet ms, mne muze dloubat do bricha neco jako sroubovak atp...
@simi1510 tak to nevím:(období MS už bylo...myslím, že to je spíš jak se vše roztahuje tak to prostě bolí...tedy doufám...dneska už je to lepší..včera to byl ale boj...😖ještě bylo hrozné dusno a do toho po práci ještě angličtina🙄přijela jsem domů grogy🙂co ty jak to zvládáš a kdy máš další kontrolu?
@karolinaba hele vedra me zabijí, takze jsem ted 2 dny byla jen doma, unava strašná a jinak to jde. Dalsi kontrolu mam 12.6. S odbery u sveho gyn, kde mam dostat prukazku, 20.6.odbery na screening a 4.7.prvni screening
Tak snad to prejde co nejdriv a at si to poradne uzivas!
Modlím se za mensi dusna
@jarmulka Ahojky, jak říká Simi, ještě by to chvíli chtělo 🙂 Ale může se stát, že nejsilnější ani nestihneš. U mě stačilo i pár hodin a test začal slábnout 🙂 Já tedy měřím i BT a vždy, když test byl silný jako máš ty, tak ovu proběhla a teplota krásně vzrostla.
Držím palečky 🙂

@kotito jj, vyprosila jsem si🙂 A uz ji mam zaramovanou na nocnim stolku🙂 Mi je od nedele nic moc, ale myslim si, ze za to muzou ty tepla. A nejhorsi je, kdyz si ohreji obed, tak se k tomu donutit, abych ho snedla:-/..Ale jinak dobre. Tak si uzivejte holky, ze mate bazenek a je Vam dobre🙂