icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
karin1712
1. čer 2017

@llenka_li neboj, bude to v pořádku.

kotito
1. čer 2017

@llenka_li jojo 6+4 ještě nebylo. Proto je na prd se tam hnát tak brzo, akorát to stresuje

kotito
1. čer 2017

@llenka_li uvidis ze to bude dobre 😉 ❤

llenka_li
2. čer 2017

@kotito já se bojím spis té velikosti, hodně jsem toho zase přečetla a v 6+3 je 3,3mm hodně málo...takže teď musím počkat, co bude dal.

kotito
2. čer 2017

@llenka_li nic necti a je to blbost.na 6 +4 s mimi ted rikala 3 cm

kotito
2. čer 2017

@llenka_li jo a na kontrole 8+4 se miminko predbihalo.srovnalo se 10+3

llenka_li
2. čer 2017

@kotito na Kladné v nemocnici dělají na gynde utz na vlastní zadost, možná si tam po víkendu zajdu...a uvidím. To už bych byla třeba 7+2. Těch 14dnu mi přijde hrozné dlouhých....

kotito
2. čer 2017

@llenka_li je to dlohe to cekani vzdycky,ale budu uprimna... hrozne to hrotis....
Pokud ma byt neco spatne,jakoze neni,stejne to drivejsim ultrazvukem neovlivnis.jen stresujes sebe a hlavne mimi. Cele tehu je jedno velke cekani a strach o prcka ,ktery neprejde ani po porodu ❤

alli005
2. čer 2017

@kotito @llenka_li tak já vám nevím holky s tou velikostí, mně doktorka v 8+1 naměřila 17mm a byla naprosto s velikostí embrya spokojená.
I jsem koukala na web maminkam.cz , kde je popsané těhotenství týden po týdnu a je tam uvedeno, že na konci 6.týdne má embryo 3mm, na konci 7.tádne pak 8mm. Takže si myslím, že tvých 3,3mm je úplně v normě. Ty tabulkové velikosti jsou beztak orientační. Podle stejného webu má embryjo 3cm až v 10. týdnu !

Takže fakt klid. Co se má stát, to se stane 🍀 🌹 a dřívější ultrazvuk to stejně neovlivní. Stres nepomáhá ani tobě, ani miminku ❤

katmir
2. čer 2017

@llenka_li neboj. Ber pozitivne,ze je mimi v deloze. A srdicko bude za 14 dni. Obcas je ti spatne,mimi ti dava najevo,,jsem tu,,fakt to chce klid,ale pokud si chces dojit na uz driv, tak to je na tobe, to zalezi na tobe,jak to citis. Pokud te to uklidni,tak tam jdi. Nebo zavolej tomu tvemu kamaradovi a rovnou to muzes s nim konzultovat. Jsi zkusena mamina,tak vis ze s detma porad neco resis,ale nestresuj se.
Vsichni jsme tu s tebou. ❤

jullli
2. čer 2017

@llenka_li 3,3mm je normalni velikost odpovidajici tomu tydnu co namerila dr... Takze se opravdu neboj ;) 3cm ma mimi az v 10tt

kotito
2. čer 2017

@alli005 ježiš no jo jsem tydýt. 3cm mělo v tom 10týdnu ! děkuju za opravu

llenka_li
2. čer 2017

Já jsem zrovna chtěla psát, ze 3cm jsem nikde přeci nepsala ani je nečekala, drobek by teď měl mít okolo 6-7mm, tak jako tak to neovlivnim. I dr. rikal, ze je hodně malinký..uvidíme za 14dnu..
Moc všem děkuji za podporu 🙂) budu doufat ve šťastný konec.

jullli
2. čer 2017

@llenka_li neprijde mi male, a dr te zbytecne stresuje na konci 7tt ma mrne 4-8mm coz u tebe je sice ta mensi ale hold na zacatku mimca rostpu kazde jinak

arielka222
2. čer 2017

@llenka_li my měli na první kontrole 7+0 6mm..takže neprijde mi že by byly 3mm málo..hlavně bud v klidu 🙂

llenka_li
2. čer 2017

Snad mate pravdu ;)

jullli
2. čer 2017

Tak mame po kontrole :D
Vypada to na holcicku teda ale uvidime 🙂

simi1510
2. čer 2017

@jullli jeeeee 🙂 mas foto? 🙂

jullli
2. čer 2017

@simi1510 nene nemam mimi vubec ,ale vubec nespolupracovalo :/ stale lezelo jak placka :D ani ta holka neni jista, jen tam proste nikde pindu nevidela.. Takze uvidime 30teho ;)
Byla jsem tam pul hodiny.. Jinak mam zanet pochvy :( od vcera jsem zacala jamoby hnede spinit a dnes me vysetrila a sup.. Me to nijak neobtezuje ale jde o mrne.. Takze mam prasky

badyr
2. čer 2017

Ahoj holky, tento cyklus poprvé zkouším ovulační testy. Byla jsem přesvědčená, že ovulace proběhla 16DC, dnes jsem si zkusila udělat další test (jiné značky) a přijde mi jako jediný jasně pozitivní. Mám cyklus většinou +-33 dní, je tedy možné, že ovulaci mám až takto později? Díky za rady 😉

simi1510
2. čer 2017

@jullli jeeezis ☹ to je super, jak si to taky vybiras ☹ tak drzim palce at je vse v poradku! A asi se mrneti u tebe libi 🙂

jullli
2. čer 2017

@simi1510 vzdy muze byt hur. Nic si z toho nedelam 🙂

Jinak na tripple testy ani nejdu kdyz vysel prvni screening tak dobre tak mam radost. 🙂 ted aby se potvrdila holcicka a byla bych nejstastnejsiii :D

kotito
3. čer 2017

@jullli super,ze je prcek ok,snad bude teda devcatko,pipka bude brzo v poradku.kamaradka ma ted take zanet,je v 8 tydnu a mudr ji doporucila vyplachovat slabim roztokem .pul lzicky octu s vodou do vyplachovace rosalginu.
Jsem si na tebe vcera vzpomela jak jsme tu resily srdce.tak vcera jsem mela buseni a pak jsem se slozila.takze asi zacina to co s julinkou :-\ v pondeli mi budou davat holtera

karolinaba
3. čer 2017

@llenka_li neboj, bude to dobry..presne jak píšou holky..mohlo byt později uhnízdění a mimi je třeba mladší , nebo prostě roste trosku pomaleji a pak to dožene..😘8Já tě s ultrazvukem chápu, teď jsem byla v týdnu taky vystrasena, mela jsem křeče do břicha, prý je to normální jak se roztahuje děloha..za dva dny to přešlo,nicméně jsem jak pošuk stejně volala k doktorce a vnutila jsem.jsem se ji😅ultrazvuk mi udělala, mimi v pohodě..takže pro klid duše bych klido třeba koncem příštího týdne šla..já ted mela mezeru 3 tydny a byla jsem z toho vystresovana 😕

jullli
3. čer 2017

@kotito nevim jaky zanet ma presne, ale me presne upozornovala at si tam nic nestrkam :D

No uvidime ikdyby kluk jsme zdravi to je hlavni..
No pekne ti to zacina, ja si na holtra jdu az cca 30tt az pri vetsi zatezi..

karolinaba
4. čer 2017

@badyr ahojky, 16dc si myslím ze určitě nebyla, testovací proužek by měl být výraznější než kontrolní 😉ten poslední testik si myslím ze je pozitivní, nebo ještě zesílí následující den😉ty zelené testiky Comfort jsou nejlepší, mají více barviva a tak na nich čárka lépe vyleze.Přeji hodně štěstí 🙂

pollini
4. čer 2017

Ahoj, měřeno dnes odpoledne. Je test pozitivní nebo mám testovat dále? Kdy se máme začít snažit? 🙂

karolinaba
5. čer 2017

@pollini Ahojky, řekla bych že je pozitivní, ale testni se ještě dnes a zítra🙂snažila bych se dnes i zítra a včera taky😉Držím palce

pollini
5. čer 2017

@karolinaba večer test zeslábl, dnes pouze duch. Včera jsem se snažili, tak to pojistíme i dneškem 😁 Díky za odpověď 🙂

pollini
5. čer 2017

@karolinaba ovulace probíhá 24h po pozitivním testu?

Strana