icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
9. čer 2017

Holky závidím všem, co už jste v pokročilejších týdnech, já jenom lezim doma a spím. Pořad mi je blbě a únavou padám na hubu, ze ani v tomhle krásném počasí nevylezu ani před barák...tak snad bude kontrola za týden ve čtvrtek OK a mimis vše dohnal, když mi je takhle...

alli005
9. čer 2017

@kotito no já taky trpim nespavostí...dnes jsem např. byla od 3 vzhůru, v půl 6 jsem znovu zabrala a v 6 vstávám do práce... takže paráda 🙂 jsem fakt ráda, že ještě k tomu nemám nevolnosti, to už bych asi nedala...

@llenka_li na kontrole to bude určitě dobrý 🍀

jullli
9. čer 2017

@alli005 urco se to nezapocitava drzim palce. No ja doufam ze uz 30.6 🙂
Jj pani doktorka rikala ze to vypada na holcicku ale zrovna u ni to neni prukazne no

katmir
9. čer 2017

@llenka_li musi to byt dobry. Pokud je ti blbe,tak bych rekla,ze je to o.k.
Holky ja tehotna nejsem,ale blizici svatbou mam taky silene sny..😀
Jinak jsem 10.DC a na ovu testu ani naznak. Ale co chci. Ms po biochemku bylo vyvolano Agolutinem a ted pred laparkou zase oddalovano. Tak je to asi zmatene. No budu testovat obden,tuleni je denne,tak ted vic delat nemuzu. 😉

llenka_li
10. čer 2017

@katmir snad to tak bude. Verim tomu 🙂 jako každý den mi je divné až blbě, někdy min, někdy víc, ale je. Prsa bolí, podbrisek teď taky cítím dost a mám v sobě úplný klid, nestresuju se ani nemám strach...vůbec si to nějak nepripoustim, ze by bylo něco špatne, tak snad nebudu ve čtvrtek vyvedena z omylu..🙂

Teď budeme vyrážet do Vranan pro jahudky, konečně 🙂)

To je krásný, ze se budeš vdávat 🙂) nervozita je úplně na místě 🙂 a cyklus se určitě srovná...drzim palečky, ať je to brzy 🙂)

kotito
12. čer 2017

Holky, takže čekáme zdravou holčičku 🙂 😍❤😍🤰

janajens
12. čer 2017

@kotito juuuu gratulace

alli005
12. čer 2017

@kotito tak to je paráda, moc gratuluju 😍🌹

karin1712
12. čer 2017

@kotito moc gratuluji. Ty jo to vám řekli pohlaví brzy. Můj dr. neřekne dřív než ve 20.týdnu ☹

jarmulka
12. čer 2017

@kotito obrovská gratulace holky ❤🤰

kotito
12. čer 2017

moc děkujeme 🙂
@karin1712 s první dcerkou jsme to věděli 12+4 . Nám to vždy řeknou na screeningu.

llenka_li
12. čer 2017

@kotito moc moc gratuluju 🙂))

radunkap
12. čer 2017

@kotito Hurááá, moc moc gratuluju 😍 Ty jsi zvracela? Mi všichni tvrdí, že kdo zvrací, čeká holčičku, a kdo nezvrací, a je mu dobře, čeká kluka. O víkendu jsme to řekli kamarádům a holky říkaly, že je to jasný kluk..

llenka_li
12. čer 2017

@radunkap není to tak urco...u holky mi nebylo vůbec nic, u kluka malilinko hůř, ale nic závratneho...myslím, ze na pohlaví bohužel neplatí vůbec nic 🙂) mě zase všichni tipuji na holku, ze mi roste prdel 😂 A chutěma by to tak taky odpovídalo, tak uvidíme 🙂)) Přítel by si hrozné přál chlapečka i jeho rodina, jsou to všichni závodníci 🙂)

simi1510
12. čer 2017

Jinak posílám fotku z dnešní kontroly 🙂

simi1510
12. čer 2017

@kotito gratuluji!!! 🙂

jarmulka
12. čer 2017

@simi1510 jůůůů, to je mimísek 👶 .... krásná fotka

kristynaa_23
12. čer 2017

Zdravím holky, dlouho jsem tu nebyla. Otěhotněla některá z vás s Fertipronou? Je to možné?

jullli
12. čer 2017

@kotito jeee velka gratulace a tise zavidim 🙂

alli005
12. čer 2017

@simi1510 krásná fotka 👏👏👏 předpokládám, že kontrola proběhla na jedničku 😉

jullli
12. čer 2017

@simi1510 super udelal ti i utz? Parada ;) ted uz to bude jen a jen dobre

simi1510
12. čer 2017

@alli005 je o čtyři dny teď mladší, ale to se snad zase spraví 🙂 jinak jako takove mimi ok

simi1510
12. čer 2017

@jullli Jj, jsme domluveni, ze na každé prohlídce bude, aby se ohlídat ten myom a pripadne nejake problemy. Jen nesedí me o 4 dny ted no

alli005
12. čer 2017

@simi1510 to víš že jo, pár dní dopředu nebo dozadu nic neznamená 🙂 mám radost za tebe, že je mimi v pořádku 😉

já už pomalu trnu před tím pátkem...

jullli
12. čer 2017

@simi1510jj to je nejlepsi taly mam vzdy utz.. jako ze je mensi?
To vubec nevadi zalezi hodne na utz a podle fotky nema uplne moc dobre rozliseni Takze je mozne ze proste blbe zmeril a hlavne nikdy to nemusi sedet stejne..

radunkap
12. čer 2017

@llenka_li Já bych zase moc ráda holčičku..Tak uvidíme. Všichni mi říkají, že jdu do krásy, že to bude kluk jako buk..

radunkap
12. čer 2017

@jullli A ty už pohlaví víš? A jak se cítíš?🙂

llenka_li
12. čer 2017

@radunkap jak vždycky všichni říkají to druhé 😂 No necháme se překvapit...mne je to naštěstí jedno..😁

jullli
12. čer 2017

@radunkap nastesti uz mi je cca mesic dobre, taky bylo na case :D

Nevime stale je to tak 50/50 pani doktorka se priklani k holcicce ,ale uvidime hold az ve 22tt :D

radunkap
12. čer 2017

@llenka_li No já, jak budu čekat kluka, tak je mi jasné, že ho budu milovat stejně jako holku. Můj muž má z předchozího manželství 2 kluky a holčička by bylo fajn zpestření🙂

Strana