Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li musi to byt dobry. Pokud je ti blbe,tak bych rekla,ze je to o.k.
Holky ja tehotna nejsem,ale blizici svatbou mam taky silene sny..😀
Jinak jsem 10.DC a na ovu testu ani naznak. Ale co chci. Ms po biochemku bylo vyvolano Agolutinem a ted pred laparkou zase oddalovano. Tak je to asi zmatene. No budu testovat obden,tuleni je denne,tak ted vic delat nemuzu. 😉
@katmir snad to tak bude. Verim tomu 🙂 jako každý den mi je divné až blbě, někdy min, někdy víc, ale je. Prsa bolí, podbrisek teď taky cítím dost a mám v sobě úplný klid, nestresuju se ani nemám strach...vůbec si to nějak nepripoustim, ze by bylo něco špatne, tak snad nebudu ve čtvrtek vyvedena z omylu..🙂
Teď budeme vyrážet do Vranan pro jahudky, konečně 🙂)
To je krásný, ze se budeš vdávat 🙂) nervozita je úplně na místě 🙂 a cyklus se určitě srovná...drzim palečky, ať je to brzy 🙂)
Holky, takže čekáme zdravou holčičku 🙂 😍❤😍🤰
@radunkap není to tak urco...u holky mi nebylo vůbec nic, u kluka malilinko hůř, ale nic závratneho...myslím, ze na pohlaví bohužel neplatí vůbec nic 🙂) mě zase všichni tipuji na holku, ze mi roste prdel 😂 A chutěma by to tak taky odpovídalo, tak uvidíme 🙂)) Přítel by si hrozné přál chlapečka i jeho rodina, jsou to všichni závodníci 🙂)
Zdravím holky, dlouho jsem tu nebyla. Otěhotněla některá z vás s Fertipronou? Je to možné?
@simi1510jj to je nejlepsi taly mam vzdy utz.. jako ze je mensi?
To vubec nevadi zalezi hodne na utz a podle fotky nema uplne moc dobre rozliseni Takze je mozne ze proste blbe zmeril a hlavne nikdy to nemusi sedet stejne..

Holky závidím všem, co už jste v pokročilejších týdnech, já jenom lezim doma a spím. Pořad mi je blbě a únavou padám na hubu, ze ani v tomhle krásném počasí nevylezu ani před barák...tak snad bude kontrola za týden ve čtvrtek OK a mimis vše dohnal, když mi je takhle...