icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
15. čer 2017

Holky moc díky, dam pak vědět...v 10:15h...

karolinaba
15. čer 2017

@alli005 tak to jsme na tom podobně, trochu se bojím abych pak nebyla jak velryba 🙂Na prenascan jdu protože jsem posera, bojim se aby bylo mimi v pořádku a nechci jít na tripple testy, které vycházejí často falešne pozitivně..takže jsme se rozhodli ze do toho ty peníze investujeme..

kotito
15. čer 2017

@jullli my uvidime co stavba a jak mi bude.pokud vse pujde jak ma v srpnu pojedeme po cr a slovensko a v zari bychom leteli do Recka.milujeme ho,letime vzdy cerven s dcerkou a zari jen my dva.bez partnera se mi nechce a on stavi s delnikama.Jinak se valim s dcerkou u bazenu a kontrolujeme chlapy jak makaji.vcera konecne hotova zakladovka,tak ted uz to snad povali...
Co u vas,vse ok?

alli005
15. čer 2017

@karolinaba díky za vysvětlení, já právě nevěděla, jestli jsi neměla třeba předtím nějakou špatnou zkušenost nebo tak něco.
No my uvidíme zítra no... a podle výsledku se budeme rozhodovat dál. Ale já jsem rovnou po screeningu objednaná i na tu genetickou konzultaci vzhledem k předchozímu DS, tak jsem i zvědavá na názor doktorů, co mi doporučí oni.

kotito
15. čer 2017

@alli005 ja na screeningu byla take ted 12teho.
Me to hrozne uklidnilo a hlavne vime pohlavi 😍
Treba sestra ma 4 deti a nebyla ani jednou,protoze by si miminko nechala i kdyby meli spatne vysledky.ja radeji ted ve 13+0 nez pak ve 20 tydnu...byla jsem i s prvni dcerkou.mame krasne videjko,fotku a moc dobry pocit z ujisteni,ze je vse ok.krevni testy ze screeningu dopadly jeste lip nez u Julinky,takze ted budu v klidu uzivat tehulkovani.hormony mam jeste na 6 dni a pak vysazujeme .konecne!
Od listopadu,kdy jsem je zacala jist mam nahore 21 kg 😔 jsem ted mega velryba ,ale 👶 za to stoji

kotito
15. čer 2017

@alli005 kolikateho,ze jdete at na vas myslim 😉

kotito
15. čer 2017

@llenka_li tfuj tfuj tfuj ❤

kotito
15. čer 2017

@radunkap. Co ty?

alli005
15. čer 2017

@kotito jdeme zítra ráno (konečně). A názor mám podobný, raději zjistit teď, že je něco blbě, než později...

kotito
15. čer 2017

@alli005 určitě to bude v pohodě!!! Tak držím pěsti a hlavně co nejvíc v klidu !!!

jullli
15. čer 2017

@karolinaba no same dobre zpravy 🙂
Snad se i dnes vysledku dockas 🙂
Jinak opravdu neni ci zavidet, oni zvracet do 16tt je na palici a uz mam jen -1,5 :D uz to taky pomalu jde nahoru. Takze kila minus jsou tezce vyblita :D jinak na prenascan bych osobne sla az tehdy kdyby bylo neco jinak pri screeningu. Ale samozrejme chapu obavy
@llenka_li drzim palecky a pak sup fotecku

@alli005 jee do chorvatska zavidim hnee bych se zbalila a jela.
No jasne pokud nejsou problemy urco se na neschopenku neuvazuj tech 6hod je naprd..

jullli
15. čer 2017

@karolinaba jinak v klidu u syna jsem nabrala 26kg a slo to dolu jedna dve jen sem se malem neunesla :D

@kotito a kde vubec stavite? To musi byt na palici ale domecek za to stojiii ;) a tise zavidim snad se konecne za ty 2 roky taky dokopeme..
Jinak cestovani si jeste uzij dokud to jde to je jasne. V recku je nadherne taky se mi tam moc libilo jen manzel chce zase jinam. Uvidime zda letos nekam poletime ci ne.

Je toho ted moc hledani bytu nebo domku do pronajmu, tehotenstvi a zaroven stehovani 350km zpet na moravu je celkem zahul.
No ale mam co jsem chtela vsechno :D
Jinak u nas dobry trochu zlobi tq tachykardie ale to se dalo cekat. Jinak me hroozne boli stydka spona mela jsem problem u syna tak se mi to zas vratilo. Tal uvidime co na kontrole tp uz vydrzim.
Vcera si ze me mrne udelalo boxovaci pytel opravdu pul hod kopalo o sto sest nevim co se nelibilo :D
Ale co bych chtela ze vsechno to k tomu patri pulka za nami a pulka pred...

kotito
15. čer 2017

@jullli my máme postavený dům v Brně a ted děláme takový zahradní domek pro hosty a na pártošky, když není ne sezení v pergole.
My hodně cestovali před Julinkou a oba jsme se shodli, že nás to nejvíce táhne právě k Řecku 🙂 Ale hrotit to nebudeme, tak bychom jeli příští rok ve čtyřech 🙂
To shánění bydlení teda nezávidím :-/ ale zase se zahnízdíte tam , kde je vám nejlíp a bude fajn .
S tím srdíčkem je to na prdlačku, zrovna sháním nějaký pěkný identifikační náramek. Teď jsem se taky dost zhoršila padám docela často, Julinka zvládne zatelefonovat o pomoc, ale když jsem sama je to na prd.

simi1510
15. čer 2017

@jullli ja mam zákaz kamkoliv cestovat k mori, tak si hold budu uzivat doma a na chalupe, mozna dame i nejake vylety. Jinak bych stale nejak jen spala 😃

Co ty? Jsi ted u vašich jeste?

simi1510
15. čer 2017

@karolinaba drzim moc moc palce!!!

simi1510
15. čer 2017

@kotito Řecko je super, miluju ho a i ti lidi tam, jsou super 🙂

jullli
15. čer 2017

@kotito jo takhle tak to je super to budou party 🙂
No ja sobe taky nezavidim :D ale co sem chtela mam 🙂
Jo ten naramel urco porid, ja nastesti neomdlivam to by maly asi nedal hrozne by se bal. Julinka je sikovna a statecna...

@simi1510 tak hold na dovcu pockate ;) i tak se to da uzit si to v cesku.
Nene v utery jsme dojeli, v sobotu jedeme na svatbu znamym do kutne hory tal snad bude pekne pocasi..

Jinak jak jsem psala pulka za mnou nejake problemy taky ale nic co bychom nezvladli

radunkap
15. čer 2017

@kotito Já všechno super 🙂 A vidím, že u tebe taky🙂 26.6 jdu na kontrolu a už se nemůžu dočkat! 🙂 Řekli Vám dost brzy, že čekáte holčičku, to už jde tak brzy poznat?🙂

kotito
15. čer 2017

@radunkap to je bezva! To pak bude sranda až pak budeme jedna po druhé rodit 😀
u Jůlinky nám to řekli ještě dřív 12+3 ted 13+0
ty se chystáš na screening?

kotito
15. čer 2017

@jullli julinka byla poprvé taky špatná pak několik nocí nespala, spadla jsem blbě a byla jsem celá dodřená tak jí spíš vyděsila ta krev. Ale nechá si to vysvětlit, na mobilu mám na ploše partnera pro rychlé volání a pořád zaplou gps. Nevidělas někde nějaký pěkný ten náramek?Dopředu i hlásím kde budeme, zítra jdu na eeg jestli mi pozastaví řidičák

llenka_li
15. čer 2017

Holky, mám takovou radost, je to v poradku...❤️ Mimi má 2cm, srdíčko a mavalo mi 🙂)

kotito
15. čer 2017

@llenka_li no krááása!!! Další medvídeček ❤

radunkap
15. čer 2017

@kotito určitě ano. Můj doktor se mě ani neptal, zda chci jít nebo ne. Teď jdu na kontrolu a pak řekl, že mě hned objedná na screening a odběry.

karin1712
15. čer 2017

@kotito vypadá to na ovu dnes či zítra 👍. Minule byla 11DC. Dnes jsem 10DC a před chvílí testík takto:

karin1712
15. čer 2017

@llenka_li krásné miminečko. Jen tak dál.

jullli
15. čer 2017

@karin1712 krasny test tfuj tfuj

@llenka_li no to je meeda krasny a uz se citis lip? Stres doufam lehce opadl

@kotito jee no ale lepsi at ho zastavi nez by se neco po... To je julinka moc statecna ;)
Jinak bych si koupila nejaky pekny detsly 🙂 moc jich v prodeji ale neni no

alli005
15. čer 2017

@llenka_li no krásný !!!!! Gratuluju 💐

katmir
15. čer 2017

@karin1712 tak to budeme mít ovulku +/- společně. 😉

@llenka_li super. Mám velkou radost. ❤

llenka_li
15. čer 2017

@jullli děkuji 🙂 stres vůbec, možná je mi trochu lip, ten minuly týden byl nejhorší....teď občas nevolno nebo motani hlavy a únava silena...hodně spím, ještě ze mužů 🙂

A pořad musím mít po ruce piškoty, hlavně ráno...ale žaludek tak nějak cítím pořad...ale to je jedno, hlavně, ze je mimi v pořádku...nevolnosti snad brzy přejdou 🙂)

llenka_li
15. čer 2017

Moc dekuju holky, mám hroznou radost 🙂))

Strana