icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
16. čer 2017

@karolinaba no ka treba ani na tripple nesla mela jsem ze screeningu nejlepsi vysledky 1:50000 tis takze dr prohlasila ze tak dobre vysledky dlouho nemela a neni potreba me nekam hnat....

Jinak jj kojila jsem syna a hodlam i ted. Jen si nemyslim ze kojeni ma na to takovy vliv kazda mame proste telo jine, jinak teda ja nechala hned v porodnici 11kg byla jsem hodne zavodnena pak to slo hezky dolu do 3mes maleho a to jsem byla na nejakych +6 z puvodni vahy a tp se tahlo do roka maleho a nakonec to slo cele dolu takze do roka uz jsem byla na puvodni vaze. A podotykam ze jsem jedla vse a necvicila, jelikoz nemuzu..
Takze nestresuj se hlavne ze ti prcci jsou v poradku 🙂

simi1510
16. čer 2017

@karolinaba muj doktor mi o tom nic neříkal, Nehlede, ze je to snad jedna z mala veci, co se da snad i odmitnout.

biedronca
17. čer 2017

Dnes je tam ovu? Ráno užit UTROGESTAN asi v osum.Kolem pul 12 dělán ovu test (viz poslední).Nebo spíše zítra to bude přesnější? PORAĎTE 🙂

kotito
17. čer 2017

@biedronca zkus večer a pak zítra, pozitivní ještě není, pokud máte,ale možnost tulení, určitě bych tulila

jullli
17. čer 2017

@biedronca Pokud jeste nebyla ovu nasazen utrogestan je akorat na skodu...

jullli
17. čer 2017

Tak jsem si dnes vyzkousela pohotovost, vcera jsem omdlela ( a to jsem rikala ze se mi jeste nestalo @kotito)
Predchazela tomu nevolnost a zvraceni. Pak mi uz bylo dobre ale v noci jsem se probudila a bylo mi zle zvracela jsem az do dopoledne kdy jsme po zavolani meli prijet at me omrknou.. Dostala jsem kapacku,kontrola tachykardie a mimi a jela domu... Snad uz bude klid.

Takze tehulky opravdu davejte na sebe pozor a setrete se!!

kotito
17. čer 2017

@jullli to mě mrzí, mě už to nějak nepříjde, padám 3x4týdně někdy se zadaří , tak i několikrát za den.
EEG dopadlo dobře, Holter tak jak se očekávalo. Identifikační náramek mám objednaný,. na gyndu chodím co 14 dní , na kontrolu na kardio jdu za měsíc
Hlavně at miminečka krásně rostou a když už omdlíme, tak at spadneme dobře

simi1510
17. čer 2017

@jullli jeeeeeee Luci ☹ Tak hlavně, že jste v pořádku! Už je líp?

Já měla pocit, že padnu dneska, když jsem vyšla z wc... a navíc mám nějak blbý den, stále mám pocit dneska, že je něco blbě, že to každou chvíli dostanu, stále takový ten pocit, že už začala mrcha... Hrůza ☹

simi1510
17. čer 2017

@kotito a @jullli držím palce, ať jste v pohodě, holky!

jullli
17. čer 2017

@kotito no ja to neznam, a nebyt vcera v kuchyni manzel tak nevim prastila jsem se do hlavy o troubu ale jinak dobry :D
Ja byla na kontrolu v patek k obvodakovi a na ekg. Na kardio jdu az 18.8 abych byla uz ve tretim trim.a mela vetsi zatez...
Nastesti na eeg nechodim to ti nezavidim. A jak to vubec mas nechaji te rodit normalne?

jullli
17. čer 2017

@simi1510 jo kapacka hodne pomohla a je to lepsi tak snad to zustane...

Jee jakto ? Co to mas za pocity ty jo ty hod za hlavu a uzivej si tehulkovani 🙂

simi1510
17. čer 2017

@jullli ale... včera přítelův táta rejpal do čeho mohl (opět)... pak všichni řeší, co bude s porodem a po porodu a to tam vůbec nejsme.... takže tak

teď jsem si měřila tlak a měla jsem 114 na 79... jsem bez nálady a nějak si nic dneska neužívám ☹

jullli
17. čer 2017

@simi1510 ahaa no to je skoda misto toho aby se tesil tak rype...

Vykasli se na vsechny.. Ty to je pekny tlak. Horsi by byl vysoky...

simi1510
17. čer 2017

@jullli u doktora jsem měla 149 na 96... takže tak 😀

biedronca
17. čer 2017

@karolinaba co myslíte? Mam prve nasazen UTROGESTAN, včera a dnes poprvé jsem ho brala. Ovu ještě nebyla? Tuleni bylo ve středu 14,6 a dnes 17.6.

jullli
17. čer 2017

@biedronca pozitivni jeste neni, a kazdopadne ldyz je nasazen utrogestan snazeni je prevazne k nicemu. Utrogestan je progesteron ktery se vxtvari az po ovulaci a vy si ho jeho branim pred umele vytvarite

kotito
18. čer 2017

@jullli dcerka mela byt cisarem,ale zvladli jsme to prirozene.sice jsem musela jen lezet napojena na ekg a monitor,ale stalo to za to!49 hodin od prvnich kontrakci,z toho 36 hodin lezici napojena na luzku.ted budu bojovat za prirozeny porod zase.Bylo to prekrasne a hrozne se tesim uz ted.Ty musis zase cisarem?

kotito
18. čer 2017

@simi1510 prd na to co kdo rika.u nas zase rejpou se jmeny.slusne je posleme vis kam a je klid.

jullli
18. čer 2017

@kotito tak to je super ze jsi tp zvladla, drzim palce i u druheho.
Ano ano ja zase CS zaprve mi zmastili jizvu po prvnim je tenka, a kvuli te tachykardii. Tak uz si to nelajznou no. U prvniho jsem se pokousela porodit normalne, ale bohuzel ani od utery kdy zacali kontrakce jsem neporodila. To jsem porodila az v patek 19.22 akutni sekci. Kdy uz jsem byla tak vysilena a bylo to pro nas za pet 12 nic si od 5hod nepamatuji a i tehdy na jip za mnou dosel primar ze se omlouva za komplikace ale ze bychom to jinak nezvladli. Takze hned po prvnim jsem vedela te me ceka druhy...

kotito
18. čer 2017

@jullli hlavne ze ta moznost vubec je! Je uz se tesim na prvni oznameni o narozeni miminka...myslim ze bude prvne @vanea. Ze?

kotito
18. čer 2017

Nebo @terka228 ?

jullli
18. čer 2017

@kotito ja myslim ze prvni @evzenie2016
Ty ja jsem jeste rada kde je :D doufam ze nevylezeme driv jak 20.10 :D

nikynikol25
18. čer 2017

Holky poraďte my stim grafem prosím,byla ta ovu nebo nebyla

biedronca
18. čer 2017

@jullli Co to ve vysledku znamená tedy? Nasadila mi ho tak MUDr moje. Ikdyz jsem upozornovala ze OVU mívám později (klidne až 18 - 21 den), říkala že to ničemu nevadí. Ja na OVU testy - ovulaci při snažení spoléham totiž. Poprvé se snažíme od dubna, dělám OVU testy, Utrogestan také poprvé..

jullli
18. čer 2017

@biedronca znamena to to ze ikdyz ovulace probehne je male procento otehotneni jelikoz progesteron brani spermiim dostat se k vajicku a meni vzhled hlenu.

Jsou bohuzel lekari co to stale neresi a proto je lepsi opravdu progesteron nasazen po prokazane ovulaci ne driv

jullli
18. čer 2017

@nikynikol25 ano byla pokud pouzivame pravidlo 6 a 3 ;) ted ten poklesuze znamenat cokoliv pockej na zitra na teplotu co udela. Klidne to muze byt zahnizdeni ale taky nemusi

biedronca
18. čer 2017

@kotito Dnes ovu test. Ja myslim, ze ta čárka druhá pořád nezesílila..

biedronca
18. čer 2017

@jullli Neee, no to mi ani neříkejte :( Proč se tedy predepisuji, na podporu "snažení"? No ted s tim nic neudělám, kdyz mi ho nasadila PŘED ovulací. Ale mam ten "koloběh" na 3 měsíce,takže další užívání přístí měsíc, by datumově (před ovu)mělo být zase to samé.

jullli
18. čer 2017

@biedronca protoze on pomaha ale jen tehdy pokud je ovulace do 16dc pokud je ovulace pozdeji je potreba leky nasadit pozdeji. Ja mivala ovu cca 17-19dc a progesteron jsme nasazovali cca 20-21dc

nikynikol25
18. čer 2017

@jullli děkuji,uvidím co zítra🙂

Strana