Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@karolinaba muj doktor mi o tom nic neříkal, Nehlede, ze je to snad jedna z mala veci, co se da snad i odmitnout.
Tak jsem si dnes vyzkousela pohotovost, vcera jsem omdlela ( a to jsem rikala ze se mi jeste nestalo @kotito)
Predchazela tomu nevolnost a zvraceni. Pak mi uz bylo dobre ale v noci jsem se probudila a bylo mi zle zvracela jsem az do dopoledne kdy jsme po zavolani meli prijet at me omrknou.. Dostala jsem kapacku,kontrola tachykardie a mimi a jela domu... Snad uz bude klid.
Takze tehulky opravdu davejte na sebe pozor a setrete se!!
@jullli to mě mrzí, mě už to nějak nepříjde, padám 3x4týdně někdy se zadaří , tak i několikrát za den.
EEG dopadlo dobře, Holter tak jak se očekávalo. Identifikační náramek mám objednaný,. na gyndu chodím co 14 dní , na kontrolu na kardio jdu za měsíc
Hlavně at miminečka krásně rostou a když už omdlíme, tak at spadneme dobře
@kotito no ja to neznam, a nebyt vcera v kuchyni manzel tak nevim prastila jsem se do hlavy o troubu ale jinak dobry :D
Ja byla na kontrolu v patek k obvodakovi a na ekg. Na kardio jdu az 18.8 abych byla uz ve tretim trim.a mela vetsi zatez...
Nastesti na eeg nechodim to ti nezavidim. A jak to vubec mas nechaji te rodit normalne?
@karolinaba co myslíte? Mam prve nasazen UTROGESTAN, včera a dnes poprvé jsem ho brala. Ovu ještě nebyla? Tuleni bylo ve středu 14,6 a dnes 17.6.
@jullli dcerka mela byt cisarem,ale zvladli jsme to prirozene.sice jsem musela jen lezet napojena na ekg a monitor,ale stalo to za to!49 hodin od prvnich kontrakci,z toho 36 hodin lezici napojena na luzku.ted budu bojovat za prirozeny porod zase.Bylo to prekrasne a hrozne se tesim uz ted.Ty musis zase cisarem?
@kotito tak to je super ze jsi tp zvladla, drzim palce i u druheho.
Ano ano ja zase CS zaprve mi zmastili jizvu po prvnim je tenka, a kvuli te tachykardii. Tak uz si to nelajznou no. U prvniho jsem se pokousela porodit normalne, ale bohuzel ani od utery kdy zacali kontrakce jsem neporodila. To jsem porodila az v patek 19.22 akutni sekci. Kdy uz jsem byla tak vysilena a bylo to pro nas za pet 12 nic si od 5hod nepamatuji a i tehdy na jip za mnou dosel primar ze se omlouva za komplikace ale ze bychom to jinak nezvladli. Takze hned po prvnim jsem vedela te me ceka druhy...
@kotito ja myslim ze prvni @evzenie2016
Ty ja jsem jeste rada kde je :D doufam ze nevylezeme driv jak 20.10 :D
@jullli Co to ve vysledku znamená tedy? Nasadila mi ho tak MUDr moje. Ikdyz jsem upozornovala ze OVU mívám později (klidne až 18 - 21 den), říkala že to ničemu nevadí. Ja na OVU testy - ovulaci při snažení spoléham totiž. Poprvé se snažíme od dubna, dělám OVU testy, Utrogestan také poprvé..
@nikynikol25 ano byla pokud pouzivame pravidlo 6 a 3 ;) ted ten poklesuze znamenat cokoliv pockej na zitra na teplotu co udela. Klidne to muze byt zahnizdeni ale taky nemusi
@jullli děkuji,uvidím co zítra🙂

@karolinaba no ka treba ani na tripple nesla mela jsem ze screeningu nejlepsi vysledky 1:50000 tis takze dr prohlasila ze tak dobre vysledky dlouho nemela a neni potreba me nekam hnat....
Jinak jj kojila jsem syna a hodlam i ted. Jen si nemyslim ze kojeni ma na to takovy vliv kazda mame proste telo jine, jinak teda ja nechala hned v porodnici 11kg byla jsem hodne zavodnena pak to slo hezky dolu do 3mes maleho a to jsem byla na nejakych +6 z puvodni vahy a tp se tahlo do roka maleho a nakonec to slo cele dolu takze do roka uz jsem byla na puvodni vaze. A podotykam ze jsem jedla vse a necvicila, jelikoz nemuzu..
Takze nestresuj se hlavne ze ti prcci jsou v poradku 🙂