icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
llenka_li
22. čer 2017

Holky, angel sound doma 😍
@evzenie2016 mockrát dekuju 🌺

A asi jsem našla...ale je to přesně jak psala @simi1510, takový wau wau wau, ale je to stejně jako když si to pustím na YouTube....a ani to není tak nízko.
Ale když to dam níž nebo víš, tak jinde tenhle zvuk neslysim. Řekla bych, ze to najdu přesně na půlce mezi pupikem a ochlupením..což mi přijde dost vysoko, ale když to dam o kus výš, těsně pod pupík, tak to neslysim, takže moje srdce je vyloučené...a ze by to byla krev, v takovej pravidelných intervalech, to se mi nezdá a zase, tu bych přece našla i jinde...🤔 To je sranda 😁

jullli
22. čer 2017

@llenka_li no myslim ze to mrne nebude mezi pupikem a ochlupenim jak pises miminko jeste neni. Do 12tt je v panvy tudiz opravdu nad stydkou kosti..

Spise se priklanim k te krvy a ta je taky v pravidelnych intervalech.
Pokud se mi to podari nahraju vam sem zvuk opravdu to je dusot koni

jullli
22. čer 2017

Krvi :D blbec :D

jullli
22. čer 2017

@llenka_li tak muzu ti to max poslat na email sem to buhuzel nejde nahrat a to ani do zpravy :/

llenka_li
22. čer 2017

@jullli jenže on je zvuk trosku jiný 10tt a pak ve 20tt a když to porovnam s YouTube, co tam ty holky dávají, je to ono..každopádně za každou nahrávku budu moc rada a třeba za par tydnu zjistím, ze to ono není 🙂
Krev bych přece měla slyšet vsude, ne jen na jednom místě 😏

llenka_li
22. čer 2017

@jullli pošli, pošlu ti sz 🙂

llenka_li
22. čer 2017

Jestli to třeba taky není tím, ze jsem hubena a ten přístroj mám natočeny ke straně a hodně zmackly...

Odpo ještě zkusím 🙂)

Pravda je, ze jsem čekala, ze to bude rychlejší, tak třeba ti fakt ono není, ale já to ani nahrát neumím 😄

kotito
22. čer 2017

@llenka_li já si srdíčko tím co je na videu i ted v 15 týdnu najdu uplně nad pipkovskou kostí v pravo. Svoje srdíčko slyším asi na 20místech 😀 stačí mi dopplera posunout o 2mm a už slyším i mě a Melinku 🙂

llenka_li
22. čer 2017

@kotito tak to je přesně ono..dusot koni mi to ale nepřipomíná, spis wau wau wau..ale je to ono.

jullli
22. čer 2017

@llenka_li poslu ti to na email a jinak zvuk srdicka je opravdu stale stejny ;)

@kotito ti poslala super nahravku a presne to ti posilam i ja jen nase mrne

jullli
22. čer 2017

@llenka_li tak pokud je to stejny zvuk a stejna rychlost je to mrne jestli je to hlubsi a pomalejsi je to tepna krve nebo tve srdce

kotito
22. čer 2017

@llenka_li mimoušek má kolem 130tepů a ty kolem 85 je to velký rychlostní rozdíl 🙂

kotito
22. čer 2017

já jdu za chvilku na další rande s Mel 🙂 z jedné strany to není vůbec špatné tak časté kontroly 😀

llenka_li
22. čer 2017

Skoda, ze vám to neumím nahrát a uvidi se za par tydnu 🙂)

kotito
22. čer 2017

@llenka_li však si to nahraj třeba do telefonu ,-)

jullli
22. čer 2017

@kotito Nase ma 150 a ja 105 :D
Ale

jullli
22. čer 2017

@kotito jee vy budete mit Melanii? Tyyyjo to je krasne jmeno

jullli
22. čer 2017

@llenka_li mas to tam

kotito
22. čer 2017

@jullli jj Melanii, vybírali jsme z Lili,Zoe,Jolana,Madlen,Bianka,Leontýna,Sofie,Melanie a Linda,
Jonáš,Sebastian,Vojtěch
Hrozně jsem chtěla Madlen-Madlenka , ale určitě by jí říkali Madlo a to bych asi nepřežila 😀 Drahouš chce Leontýnku,ale má smolíka, přehlasovaly jsme ho s Jůlinkou 😀 a bude to Melanie ,Juli už s bříškem mluví jako s Melinkou, takže nebudeme miminko mást .
jaké jména máte ve výběru vy?
A co vy ostatní?

jullli
22. čer 2017

@kotito my mame pro kluka Šimon,Samuel
A pro holcicku Laura,Sofie,Mia, a teeed jsi mi nasadila brouka s Melanii :D

jullli
22. čer 2017

@kotito a teda i Lily se mi libi

kotito
22. čer 2017

@jullli já jsem Marie a kdo mi neříká Májo říká mi Mio. Mám to hrozně ráda 🙂
Kamarádka má Laurinku/Lauritku,Lau 🙂 jinak se jí neříká. Ta Melanie je krásně chytlavá.
My tak nějak vybíráme , podle toho jak bude jméno znít třeba v 50letech. A ta Melanie mi zní krásně a tak trochu vznešeně. Sofii je tady v Brně teď hrozně moc, ale také překrásné jméno. z klučičích se mi u vás libí ten Samuel

simi1510
22. čer 2017

@jullli a jak to nahravas? Ja mam v notasu jen jeden vstup pro sluchátka a jine a nahrává mi to misto zvuku z angelu TV 😂

simi1510
22. čer 2017

Mne se ted pripadne pro holku hrozne zalíbilo Alexandra 🙂

llenka_li
22. čer 2017

Taky mi to nejde nahrát, zkoušela jsem jen do mobilu a nic 😏

Jinak Sofie je krásný jméno, Sofinka, ale jmenuje se tam holcicka me výborně kamarádky, takže smolik u nás..a Lauru už mám 🙂

llenka_li
22. čer 2017

@jullli jsem u kadeřníka, tak pak poslechnu...

Ale barva nic moc, silene mi to smrdí a bolí mě břicho 😝

jullli
22. čer 2017

@simi1510 normalne dam kabl od angels do notasu a v notasu si zapnu zaznam zvuku a uz jedu ;)

jullli
22. čer 2017

@kotito no pokud se dovime ze to bude holka tak ti jmeno mozna ukradnem :D jeste ze se nezname osobne ;) ale uvidime. Ty my chteli Emmu ale ta je ted vsude jeste je Emily krasna jenze to by ji rikali emilka :D

No me se na kluka libi obe jmena a k Sebastianovi sedi i Samuel i Šimon ale snad nakonec budeme vybirat z holcicich jmen

jullli
22. čer 2017

@llenka_li juu pak se vyfot kocko ;)

Strana