Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li no myslim ze to mrne nebude mezi pupikem a ochlupenim jak pises miminko jeste neni. Do 12tt je v panvy tudiz opravdu nad stydkou kosti..
Spise se priklanim k te krvy a ta je taky v pravidelnych intervalech.
Pokud se mi to podari nahraju vam sem zvuk opravdu to je dusot koni
Krvi :D blbec :D
2:20minuta 🙂
Jestli to třeba taky není tím, ze jsem hubena a ten přístroj mám natočeny ke straně a hodně zmackly...
Odpo ještě zkusím 🙂)
Pravda je, ze jsem čekala, ze to bude rychlejší, tak třeba ti fakt ono není, ale já to ani nahrát neumím 😄
já jdu za chvilku na další rande s Mel 🙂 z jedné strany to není vůbec špatné tak časté kontroly 😀
Skoda, ze vám to neumím nahrát a uvidi se za par tydnu 🙂)
@jullli jj Melanii, vybírali jsme z Lili,Zoe,Jolana,Madlen,Bianka,Leontýna,Sofie,Melanie a Linda,
Jonáš,Sebastian,Vojtěch
Hrozně jsem chtěla Madlen-Madlenka , ale určitě by jí říkali Madlo a to bych asi nepřežila 😀 Drahouš chce Leontýnku,ale má smolíka, přehlasovaly jsme ho s Jůlinkou 😀 a bude to Melanie ,Juli už s bříškem mluví jako s Melinkou, takže nebudeme miminko mást .
jaké jména máte ve výběru vy?
A co vy ostatní?
@jullli já jsem Marie a kdo mi neříká Májo říká mi Mio. Mám to hrozně ráda 🙂
Kamarádka má Laurinku/Lauritku,Lau 🙂 jinak se jí neříká. Ta Melanie je krásně chytlavá.
My tak nějak vybíráme , podle toho jak bude jméno znít třeba v 50letech. A ta Melanie mi zní krásně a tak trochu vznešeně. Sofii je tady v Brně teď hrozně moc, ale také překrásné jméno. z klučičích se mi u vás libí ten Samuel
Mne se ted pripadne pro holku hrozne zalíbilo Alexandra 🙂
Taky mi to nejde nahrát, zkoušela jsem jen do mobilu a nic 😏
Jinak Sofie je krásný jméno, Sofinka, ale jmenuje se tam holcicka me výborně kamarádky, takže smolik u nás..a Lauru už mám 🙂
@kotito no pokud se dovime ze to bude holka tak ti jmeno mozna ukradnem :D jeste ze se nezname osobne ;) ale uvidime. Ty my chteli Emmu ale ta je ted vsude jeste je Emily krasna jenze to by ji rikali emilka :D
No me se na kluka libi obe jmena a k Sebastianovi sedi i Samuel i Šimon ale snad nakonec budeme vybirat z holcicich jmen

Holky, angel sound doma 😍
@evzenie2016 mockrát dekuju 🌺
A asi jsem našla...ale je to přesně jak psala @simi1510, takový wau wau wau, ale je to stejně jako když si to pustím na YouTube....a ani to není tak nízko.
Ale když to dam níž nebo víš, tak jinde tenhle zvuk neslysim. Řekla bych, ze to najdu přesně na půlce mezi pupikem a ochlupením..což mi přijde dost vysoko, ale když to dam o kus výš, těsně pod pupík, tak to neslysim, takže moje srdce je vyloučené...a ze by to byla krev, v takovej pravidelných intervalech, to se mi nezdá a zase, tu bych přece našla i jinde...🤔 To je sranda 😁