icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jullli
26. čer 2017

@kotito jj uz jen 16tt odpocitavam :D

simi1510
26. čer 2017

@jullli tak dej vědět, jak jste na tom 🙂

jullli
26. čer 2017

@simi1510 jj v patek urco dam pochlubim se i foteckou ;)
A ty urco taky podej info

volfikovi
26. čer 2017

@kotito ja netehule hlasim , že neovuluju a k memu štěstí mi je to sumak 😉 pristi tyden nastupiji do nove prace tak se těšim a mimco.odkladam na neurcito možná už nikdy. Ale chodím na Vás koukat a mam.z Vas všech radost holky.

simi1510
26. čer 2017

@jullli jj podám, snad to bude v pohodě, srdíčko nacházím, i když se mímo přemístilo z pravé strany na levou 😀

kotito
26. čer 2017

@volfikovi tak at se v nové práci daří!!!!😘

pollini
26. čer 2017

Holky, je možné mít ovulaci dva dny po MS? Cyklus 29 dní. Děkuji za odpověď.

karolinaba
26. čer 2017

@volfikovi ať se ti v nové práci líbí a daří..uvidíš ze mimi přijde až to budeš nejméně čekat..moc to držím palce😉

karolinaba
26. čer 2017

@pollini což o to..možné je asi všechno..děláš si testy nebi měříš?

radunkap
27. čer 2017

@kotito Krásné buchty, jak doma říkáme: MŇJAM 🙂 A co to tvé srdíčko?
@jullli Ty jo, toto utíká🙂 Držím palce, ať bříško a jizva moc nezlobí🙂

Já byla včera na ultrazvuku, Vše odpovídá jak má, srdíčko krásně tluče, už na nás koukal malý medvídek🙂 Jsem 11tt.

radunkap
27. čer 2017

@volfikovi Hodně štěstí v nové práci🙂

kalabnika
27. čer 2017

@pollini
Ahoj možné je to určitě.Jsem toho důkazem ;)

simi1510
27. čer 2017

@volfikovi tak at se libi v nove praci a jsi stale tak spokojena 🙂

pollini
27. čer 2017

@karolinaba Minulý měsíc jsem si dělala testy a ovu vyšla okolo 4., nestihla jsem dokoupit nové, ale dle hlenu a chuti na sex jsem si říkala, jestli nemám ovu dříve. Pojistili jsme to sexem. Dnes jsem si koupila ovu testy, tak zkusím zase testovat.

kotito
Odpověď byla odstraněná
jarmulka
Odpověď byla odstraněná
karolinaba
30. čer 2017

Ahojky, holky vy co máte Angelsounds, stava se vám ze zaslechnete prcka ale jen na chvíli a pak se vám schová ze ho nemůžete najít? 🙂resp.myslíte ze když se otočí zadickama tak není slyšet?

Jinak jak je?Doufám ze jste všechny v pořádku😘já jsem se nakonec rozhodla pro neinvazivni test Harmony, byla jsem v Motole a koncem tydne by mohli být výsledky a budeme vědět i pohlaví 😍tak snad bude vse ok..

alli005
30. čer 2017

@karolinaba výsledky určo budou v pořádku 🍀
Mužu se zeptat, kolik si za ten test v Motole účtují ?

Jinak taky uvazuju o zakoupení angelsounds.... myslela jsem, ze se bez toho obejdu, ale někdy mě přepadají hrozné "strachy". Kdyby už aspoň člověk to mimino cítil....

evzenie2016
30. čer 2017

@karolinaba Ahojda, jj, to se mi stávalo. Jak byl medvěd maličký, tak si uměl zalézt tak, že jsem ho nenašla 🙂 Ale neboj, zase ho najdeš a poslechneš 🙂 A test bude určitě ok, ale je fajn, že to člověka uklidní a to pohlaví je taky fajn bonus 🙂

karolinaba
30. čer 2017

@alli005 no právě..jsem v klídku a pak se kolikrát v noci vzbudím a jsem strachy bez sebe..nebo i přes den v práci..pak běžím domu poslechnout ❤..právě že je teď takové hluché období kdy čekáš až mimco začne kopat..jinak test stojí cca 9900,-bez určení pohlaví a 10900 s určením pohlaví..prý je ten test Harmony lepší, udává kolik procent te DNA se jim podařilo zachytit, což je prý důležité..jinak v Motole dělají snad všechny ty testy, vcetně Prenascan..ale líbilo se mi že mě necpali do toho nejdražšího,naopak a byl tam moc příjemný pak doktor..

alli005
30. čer 2017

@karolinaba diky za info. A jak moc dopředu ses objednavala ?
Já pořad váhám, jestli mam jít na tu plodovku nebo ne... já se ani tak nebojím "rizik", uz jsem na tom byla "minule" a i několik mých kamarádek bylo, a když je pak člověk v klidovém režimu, to riziko potratu je fakt minimální... spis se mi to ted nehodí časově... mam ted 14 dni dovolenou, pak bych byla tyden v praci a pak zas tyden doma po te plodovce a jelikož za me zatím není žádná náhrada, tak nevim nevim... ale zase na druhou stranu si umím představit jinak utratit 11 tisíc.
No uvidím. Jeste mam čas se rozhodnout. Po víkendu jdu na krev do Gennetu na tripple testy ( výsledky pak kombinují s těmi výsledky z 1.screeningu ), tak uvidím jak dopadne toto a podle toho se definitivně rozhodnu.

karolinaba
30. čer 2017

@evzenie2016 moc díky za uklidnění 🙂já ho včera zaslechla jen na chvíli a pak zmizel..asi ho to rozčiluje..😀porad jsem váhala jestli na ten test jít nebo ne ale nakonec jsem ráda..budu klidnější a věřím že to dobře dopadne..

karolinaba
30. čer 2017

@alli005 držím palce ať dopadnou dobře..každopádně ja jsem na ně právě jít nechtěla, kvůli tomu často falešne pozitivnímu výsledku..kamarádka kvůli tomu měla takové starosti a nervy a nekonec je mimi v pořádku..každopádně vím, že tobě už to jednou dopadlo špatně, tak to naprosto chápu 😕jinak jsem tm psala email minuly týden ve čtvrtek a hned v utery mě vzal..vše se mnou probral opravdu trpělivý pan doktor..takže za mě Motol doporučuji..

simi1510
30. čer 2017

Tak jsme zase mladsi... dneska 12+1 dle ms, na utz 11+6, ale mrskalo to s sebou, ze to mozna neslo moc změřit 😂 jinak myom nevyrostl, je na sve hodnotě z pred cca 6 tydnu 🙂

Foto nic moc 😂

karolinaba
30. čer 2017

@simi1510 jee tak moc moc gratuluji..teď už nebude snad takovy nerv..když už se to prehoupava do 2.trimestru:slight_smile:hihi máme stejnou průkazku 🙂

simi1510
30. čer 2017

@karolinaba ted jen aby screening byl v utery dobry a to nejhorsi je za nama 🙂

simi1510
30. čer 2017

Jinak mam dle doktora vybirat mezi motolem a apolinarem (Podoli jsem si vyhodila)... a ze císař u mne nebude sranda ☹

alli005
30. čer 2017

@simi1510 ty dva dny vubec není žádný rozdíl 😉 je dobre, ze krasne prospívá a taky je dobre, ze myom neroste 😉

@karolinaba oni prave v tom Gennetu ty výsledky z krve z 16tt nejak kombinují s výsledky z toho 12tt ze screeningu, takže predopkladam, ze je to "přesnější" než samotný tripple test jen z krve. Ale uvidím jaká bude realita 😄
Ze screeningu jsem měla riziko 1:2430 tak uvidím, co vyjde teď. A pak to nejak definitivně rozseknu, jestli půjdu na plodovku, nebo nakonec dam peníze za krevní test a nebo zda nepodstoupim nic a budu věřit, ze je vse v pořádku

alli005
30. čer 2017

@simi1510 kvůli tomu myomu budeš muset na císaře ?
Hele každá porodnice ma neco, dobre i spatne. Samozřejmě pokud ma člověk nějaké predikovane komplikace, tak je určitě lepsi zvolit takové pracoviště, kde s takovými zákroky mají větší zkušenosti 😉

simi1510
30. čer 2017

@alli005 podle nej to tak dopadne nejspis... a jeste vetsi problem bych pry pak mela, kdyby to zaclo driv nez domluveny zakrok.... tak uvidime co pak bude no

Strana