icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
alli005
2. črc 2017

@llenka_li no tak kokosový olej mam doma, tak ho zitra vyzkousim az přivezu Angelsounds 😉

evzenie2016
2. črc 2017

@llenka_li Takže už jsi našla? Super 🙂 Je to paráda, viiiiiiiiiď? 🙂

karin1712
2. črc 2017

Ahoj holky já dnes 1DC. Druhá porevizní MS. Tak snad se nám příští měsíc podaří když to napoprvé nevyšlo. Jsem aspoň ráda za to, že MS přišla přesně na den 👍

katmir
3. črc 2017

@karin1712 super. Ja uz s MS pomalu koncim,pristi vikend ovu testy. Tak se budeme spolu podporovat. 😉
Dnes odjizdime do soboty na svatebni cestu na Sumavu. Bereme sebou i holky,ale mame mit rodinny pokoj,takze dva pokoje.🙂

karolinaba
3. črc 2017

@llenka_li
@kotito
@simi1510
@jullli
@kotito
Holky kdyby jste se někam stehovaly dejte mi prosím vědět 🙂klidně se prestehuju s vámi...jsem v jedné prosincové skupince ale není to ono, radši probírám s vámi 😘Jinak doufám ze je u všech všechno ok..jak tu holky teď měli to fuj téma, tak jsem měla schyzu cca 2 týdny zpět, najela jdem na nějakou blbou diskuzy a pak jsem z toho byla úplně vyrizena..pak jsem si objednala ten angelsounds 😂musím říct že mě to vždycky uklidni..
@jullli další chlap v domě..pro pobavení, bratranec se snaží presne naopak o kluka, už má 3 baby..koupil dětem králíka ze to bude alespoň druhý mužský tvor v domě. .po půl roce se zjistilo ze je to kralicice 😂každopádně hlavně že je zdravé mimi 😘

karolinaba
3. črc 2017

@karin1712
@katmir
Holky moc držím palce 🙏

karolinaba
3. črc 2017

@martulaz78
@jarmarca
Holky kdyby jste potřebovali klido hoďte fotku testu..snažím se odpovídat vždycky ale jsem tu jednou za čas..😕

karolinaba
3. črc 2017

@alli005 zapomela jsem ještě na na tebe 🙂pardoooon..už je nás tu fakt hodně tehuli..jinak jeste mě funguje obyčejný lubrikační gel 😉s angelsounds je sranda, vzdy najdu prcka úplně na jine straně..🙂v patek by měli být výsledky testů..tak se bojím a těším zároveň 😝co ty ?už js se rozhodla co a jak?

radunkap
3. črc 2017

@kotito já jsem pro🙂

alli005
3. črc 2017

@karolinaba no jeste nerozhodla, akorat jdu na tu krev pro tripple.... tak uvidím, jaké budou výsledky ....
a dnes jsem si vyzvedli taky Angelsounds... tak az dorazim domu, hned vyzkousim... doufam, ze mimino najdu 😉

karolinaba
3. črc 2017

@alli005 určitě najdeš 😉hledej víc dole a neboj se pritlacit..jezdi pomaličku..ono je tam spousty tepen takže já ze začátku jásala ze jsem našla a byla to tepna..koukni na YouTube..myslím že julli jsem nedavno dávala dobrý odkaz kde to je pěkně slyset..nicméně už se mi i stalo že jsem třeba jeden den nenašla..nebo najdu na par vteřin a pak se prcek někam schová..🙂každopádně jsem ráda že jsem tuhle věcičku poridila.

simi1510
3. črc 2017

@karolinaba já třeba vůbec nesmím tlačit na angelasounds, jinak slyším jen sama sebe 😀

karolinaba
3. črc 2017

@simi1510 Áha, tak to má asi každý jinak..je možné že jak mám placentu na přední stene, tak je to hur slyšet a musím víc placit..🙂

simi1510
3. črc 2017

@karolinaba jj, to může být tím 🙂 právě že jsem se snažila na začátku tlačit a nic 😀 a pak najednou jemně a bylo to tam 🙂 Jen se mi to mímo stále posouvá. Jednou je nalevo, podruhé napravo a nebo ještě uprostřed 😀

llenka_li
3. črc 2017

@evzenie2016 Jj, hned za dva dny....poprvé jsem zkoušela tuším ve čtvrtek a nic, ale pak mi Simi poradila jak na to a hned v sobotu jsem našla a super, je to paradicka....teď poslouchám tak ob den 🙂))

llenka_li
3. črc 2017

@alli005 urco zkus ;)

llenka_li
3. črc 2017

@karolinaba
@simi1510 jabeda taky nesmím tlačit, protože pak slyším hlavně sebe..poprvé je to trochu náročné, než člověk pot a co je co. Protože na 90% břicha slyší sebe, ale jak jednou najdeš, pak už to poznáš, je to taková masinka a tepy téměř nestihas počítat, rozhodne to není 1 za vteřinu ;)

simi1510
3. črc 2017

@llenka_li jako já ho už poznám, občas je slyšet ale z větší dálky... ale poslední dobou mi fakt přijde, že jak se tam hýbe, tak tam šplýchá vodu 😀

llenka_li
3. črc 2017

@simi1510 tak to neslysim, ale různého hučení, atd tam slyším spousty 🙂))

A začínám být hrozné netrpěliva na pohlavi, achjo...zatím mi všude řekli, ze až ve 20tt..;)

alli005
3. črc 2017

@karolinaba @llenka_li @simi1510 tak myslím, ze jsem našla 😍 Rozhodne to bylo o dost rychlejší než moje srdce, to jsem zkusila jako první, jen tedy i když dam zvuk na max, tak je to dost potichu slyšet, je možný, ze je mimčo schovaný ještě někde uvnitř břicha.

simi1510
4. črc 2017

Dle ms dnes 12+5, dle utz 12+6, termin 11.1.2018 zachován.

Crl mimi od hlavičky po zadeček 6,6 Cm, krásně vyrostlo od pátka 🙂 a zase se otočilo 😃

Srdíčko bylo 164 údery za minutu

Šíjové projasnění 1,80 mm
Obvod hlavičky 7,7 cm
Obvod bříška 6,3 cm

Riziko trizometrie 21 1:15110
Riziko trizometrie 18 a 13 <1:20000

Další screening 30.8.

Foto horší, zhoršené akustické podmínky... ale hezky bylo v klidu, že mimi chválila. Pohlaví se neví, nožičky melo mímo nahoru a u sebe. Prý koukala 😃😂 tak to máme prý 50:50

Jinak ho tam v jednu chvíli šťouchla a vyhodilo jednu ručičku, jak kdyby jí řeklo, ať si dá odchod, že nechce být rušeno 😂

😍❤️❤️❤️❤️❤️

alli005
4. črc 2017

@simi1510 paráda, moc gratuluju ke krásným výsledkům 🌹

karolinaba
4. črc 2017

@simi1510 to je krása😍moc moc gratuluji..teď už ten stres snad nebude takový 😉

simi1510
4. črc 2017

@alli005 na tu krev kašlu, kdyz to vyslo takto 🙂 jen jsem zvedava, kdy se nam ukaze pohlavím 😂

simi1510
4. črc 2017

@karolinaba to nejhorsi ze mne spadlo dneskem 🙂

jullli
4. črc 2017

@simi1510 super zpravy hlavne ze je vse ok

simi1510
4. črc 2017

@jullli konecne 🙂 snad to tak zůstane i na dále 🙂

Co vy? Jste v poradku?

jullli
4. črc 2017

@simi1510 Urcite,
No my zas nic moc sebik nachlazeny a ja uz druhy den lezim jak lazar a zas bliju.. Takze super no.. :( zitra mame vyroci 3roky od svatby a ja pro muze nemam vubec nic :D

simi1510
4. črc 2017

@jullli mas mimi v brisku 🙂

Si chytla virozu a nebo opet tehu nevolnosti?

jullli
4. črc 2017

@simi1510 nevolnosti, no nenadelam nic hold si to vybahradime jindy 🙂

Strana