Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@llenka_li Takže už jsi našla? Super 🙂 Je to paráda, viiiiiiiiiď? 🙂
Ahoj holky já dnes 1DC. Druhá porevizní MS. Tak snad se nám příští měsíc podaří když to napoprvé nevyšlo. Jsem aspoň ráda za to, že MS přišla přesně na den 👍
@llenka_li
@kotito
@simi1510
@jullli
@kotito
Holky kdyby jste se někam stehovaly dejte mi prosím vědět 🙂klidně se prestehuju s vámi...jsem v jedné prosincové skupince ale není to ono, radši probírám s vámi 😘Jinak doufám ze je u všech všechno ok..jak tu holky teď měli to fuj téma, tak jsem měla schyzu cca 2 týdny zpět, najela jdem na nějakou blbou diskuzy a pak jsem z toho byla úplně vyrizena..pak jsem si objednala ten angelsounds 😂musím říct že mě to vždycky uklidni..
@jullli další chlap v domě..pro pobavení, bratranec se snaží presne naopak o kluka, už má 3 baby..koupil dětem králíka ze to bude alespoň druhý mužský tvor v domě. .po půl roce se zjistilo ze je to kralicice 😂každopádně hlavně že je zdravé mimi 😘
@martulaz78
@jarmarca
Holky kdyby jste potřebovali klido hoďte fotku testu..snažím se odpovídat vždycky ale jsem tu jednou za čas..😕
@alli005 zapomela jsem ještě na na tebe 🙂pardoooon..už je nás tu fakt hodně tehuli..jinak jeste mě funguje obyčejný lubrikační gel 😉s angelsounds je sranda, vzdy najdu prcka úplně na jine straně..🙂v patek by měli být výsledky testů..tak se bojím a těším zároveň 😝co ty ?už js se rozhodla co a jak?
@karolinaba no jeste nerozhodla, akorat jdu na tu krev pro tripple.... tak uvidím, jaké budou výsledky ....
a dnes jsem si vyzvedli taky Angelsounds... tak az dorazim domu, hned vyzkousim... doufam, ze mimino najdu 😉
@alli005 určitě najdeš 😉hledej víc dole a neboj se pritlacit..jezdi pomaličku..ono je tam spousty tepen takže já ze začátku jásala ze jsem našla a byla to tepna..koukni na YouTube..myslím že julli jsem nedavno dávala dobrý odkaz kde to je pěkně slyset..nicméně už se mi i stalo že jsem třeba jeden den nenašla..nebo najdu na par vteřin a pak se prcek někam schová..🙂každopádně jsem ráda že jsem tuhle věcičku poridila.
@karolinaba já třeba vůbec nesmím tlačit na angelasounds, jinak slyším jen sama sebe 😀
@simi1510 Áha, tak to má asi každý jinak..je možné že jak mám placentu na přední stene, tak je to hur slyšet a musím víc placit..🙂
@karolinaba jj, to může být tím 🙂 právě že jsem se snažila na začátku tlačit a nic 😀 a pak najednou jemně a bylo to tam 🙂 Jen se mi to mímo stále posouvá. Jednou je nalevo, podruhé napravo a nebo ještě uprostřed 😀
@evzenie2016 Jj, hned za dva dny....poprvé jsem zkoušela tuším ve čtvrtek a nic, ale pak mi Simi poradila jak na to a hned v sobotu jsem našla a super, je to paradicka....teď poslouchám tak ob den 🙂))
@karolinaba
@simi1510 jabeda taky nesmím tlačit, protože pak slyším hlavně sebe..poprvé je to trochu náročné, než člověk pot a co je co. Protože na 90% břicha slyší sebe, ale jak jednou najdeš, pak už to poznáš, je to taková masinka a tepy téměř nestihas počítat, rozhodne to není 1 za vteřinu ;)
@karolinaba @llenka_li @simi1510 tak myslím, ze jsem našla 😍 Rozhodne to bylo o dost rychlejší než moje srdce, to jsem zkusila jako první, jen tedy i když dam zvuk na max, tak je to dost potichu slyšet, je možný, ze je mimčo schovaný ještě někde uvnitř břicha.
Dle ms dnes 12+5, dle utz 12+6, termin 11.1.2018 zachován.
Crl mimi od hlavičky po zadeček 6,6 Cm, krásně vyrostlo od pátka 🙂 a zase se otočilo 😃
Srdíčko bylo 164 údery za minutu
Šíjové projasnění 1,80 mm
Obvod hlavičky 7,7 cm
Obvod bříška 6,3 cm
Riziko trizometrie 21 1:15110
Riziko trizometrie 18 a 13 <1:20000
Další screening 30.8.
Foto horší, zhoršené akustické podmínky... ale hezky bylo v klidu, že mimi chválila. Pohlaví se neví, nožičky melo mímo nahoru a u sebe. Prý koukala 😃😂 tak to máme prý 50:50
Jinak ho tam v jednu chvíli šťouchla a vyhodilo jednu ručičku, jak kdyby jí řeklo, ať si dá odchod, že nechce být rušeno 😂
😍❤️❤️❤️❤️❤️
@simi1510 to je krása😍moc moc gratuluji..teď už ten stres snad nebude takový 😉
@karolinaba to nejhorsi ze mne spadlo dneskem 🙂

@llenka_li no tak kokosový olej mam doma, tak ho zitra vyzkousim az přivezu Angelsounds 😉