icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
20. říj 2015

@keny123 Jo, si říkám, že na ovu je brzy.....

nada1985
20. říj 2015

@renmilka ahoj jak se máš

nada1985
20. říj 2015

@renmilka mě dneska pichlo taky podbřišku ale do ovulaci mám pátek nevím jestli může být dříve. Tak radci mít sex dnes a každý den po sobě do 29.10

renmilka
20. říj 2015

@nada1985 Ahoj, dobře 😀

nada1985
20. říj 2015

@jasmina09 ahoj prosimte ty kapky co beres jak se jmenuje

renmilka
20. říj 2015

Musím se k něčemu přiznat, za pár minut se jdu mrknout na ovutest 😀 Řešila jsem to na snazilkach, mám zas lehce citlivý prsa na stranách a jelikož se mi už stal i cyklus 27 dní, dospěly jsme k názoru, ať to prubnu, abych něco neprosvihla😊

vapka
20. říj 2015

@renmilka tak co? to je dobře, že testuješ už ted.....

renmilka
20. říj 2015

😀 😀 😀 😝 11.d.c. = BRZO

renmilka
20. říj 2015

Co vynechat zítřek ?

keny123
20. říj 2015

já mám ovu až po 20dc takze tak budu testovat jestli víš kdy máš cca tak testuj... kolem ovu to chce denně ..a nebo souložit v tom případě je to fuk

renmilka
20. říj 2015

@keny123 minulý měsíc 15.d.c. nejpozitivnejsi test,mivam to až takhle spíš...

keny123
20. říj 2015

@renmilka ty se máš že máš tak brzo..to ti hnedka líp utíká... já kazdej cyklus 36dní :( ovu az 25-27dc

renmilka
20. říj 2015

@keny123 Já měla dvakrát za sebou 36 dni a pak v září teď 29, no a ted se uvidí... Ale u těch 36 jsem ještě ovutesty nedělala.

jasmina09
20. říj 2015

@keny123 já mám taky 35 DC a ovulace přesně ani nevím, kolem 20-21 DC 🙂

keny123
20. říj 2015

@renmilka já prave delam... a nevim ani co jsem dneska... včera rano zašpinění to byl 36dc a co jako dneska?jak to mám počítat ? zase jen párkrát špinění 😒 tak jako od kdy se to počíta první den cyklu?až se to rozjede uplně??

renmilka
20. říj 2015

@keny123 Správně by se měl 1.d.c. počítat, když se to rozjede a je vidět opravdu krev nebo kousky sliznice.

keny123
20. říj 2015

hm tak to je super tak to jsem zvedava kdy to bude 😀

renmilka
20. říj 2015

@keny123 A fakt nejsi tehu ?😀

keny123
20. říj 2015

@renmilka test dneska večer nega 😖

keny123
20. říj 2015

Prosím názor... snažíme se tedkom druhy cyklus o mimi po vysazení H.A. minuly cyklus tudíž první pukus byl 35dní ( ovulační test pozitivní 25dc) ted druhy cyklus ..ovulační test pozitivní 26 a 27dc oba dny... dneska jsem 37dc a včera jsem rano zašpinila a nic... říkám ms ..ale nic..dneska to samé.sem tam zašpinění.... ráno loužička na gaťkách malinká , jinak cely den zase jen na papíře zašpinění.nikdy v životě se mi tak ms nerozjížděla!! chci si dat červene vino na rozjetí ale červíček hlodá a hloda...abych tím spíš něco nepokazila :( můžu byt tedy ted cca 10 dpo test ted večer negativni... nerozumim už ničemu.... ms přece dojit musí když je náznak ne?a čípek?v tom se moc neorientuju jen vim že je malej tvrdej a zavřenej což před ms se má otavirat ne :/ prominte za román 🙂 a díky za každé slovo...

renmilka
20. říj 2015

@keny123 Já si myslím, že buď se výjimečně MS rozjede později, jsou třeba nějak rozhozenejsi hormony. Vše se zažije jednou poprvé a to se týká i barvitých symptomů a případů celého ženského cyklu. A další možnost může být opravdu to tehu, s tím že hormonalni spineni zažilo spoustu těhotných v období MS a třeba je jen na test brzy, jsou případy, kdy se test ukázal pozitivní až kolem 40.d.c. A lepší testovat opravdu z první ranní moči... Myslím, že do třech dnů už bys měla mít jasněji a pokud to bude pořád stejné, tak holt raději zajít na gyndu to poresit😊

keny123
20. říj 2015

@renmilka no jo :( ach jo.... právě me se to nikdy takhle nerozjíždělo :( a jezdit po gyndě jsem tedy fakt nechtěla... :( no uvidíme co zítra...takze stále pokračuji v cyklu že,, takze je delší a delší :(

renmilka
20. říj 2015

@keny123 Tak třeba odmenstruujes jen takto slabě... Proto bych tomu dala tak ty tři dny, nebo dobu, jak dlouho máš MS. A pak by se příčina viděla... Buď tehu nebo fakt ty hormony.

vapka
20. říj 2015

@keny123 ještě počkej, hormony jsou svině, ale jestli budou testy stále negativní a budeš jen tak špinit a nerozjede se ms, tak bych cinkla mudře a ona Tě eventuelně zkontroluje...

keny123
20. říj 2015

@vapka a co zkontroluje?s tím nemám zkušenosti ty vogo :( ach jooo!!nechci problémy :( víte co mi to dalo práce prekecat manžela na třetí... asi 2roky!přemlouvani a pořád si není jisty ale svolil kvůli me.. ale rekla jsem mu že to nebudu hrotit... 😀 😀 😀

jasmina09
20. říj 2015

@keny123 já jsem měla v létě hodně problémy se špiněním, nikdy v životě jsem to nezažila, měla jsem dosti stresové období a podle mě jak ze mě opadlo napětí tak ten organizmus se začal dávat do pořádku, teď už chvala bohu vše ok, byla jsem 2krat na gyndě mezitím a nic konkrétního mi nenašli na UZ, takže kdyby to nebylo těhu tak neplaš..jsou to zanedbatelné hormonální výkyvy a kor po vysazení HA 🙂 ale stejně držííím palce!

keny123
20. říj 2015

@jasmina09 jj no neplaším neplaším... však ono to někdy vyjde 🙂 😉

jasmina09
20. říj 2015

@keny123 jo a buď ráda,že po vysazení HA vůbec ovuluješ a cykly taky slušní, spousta holek se trápí i půl roku, než jim najede cyklus 🙂

keny123
20. říj 2015

@jasmina09 no to jooo to jsem ráda 😉

Strana