Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nikynikol25 hlalvní je, abyste to pojistili 🙂 Někdy se trefit musíte. Testy máš krásné 🙂
@biedronca tak pátek,sobota to ale bylo moc brzy ráno nebyla ani 1 hod.ráno a ještě neděle,akorát tedy nevím od kdy mám počítat 1dpo
@nikynikol25 Počítej ho první den po poziitvním testu.
@nikynikol25 Ja užívam ten dUPhaston, a začala jsem spiniti/krvácet, což nechapu...
@biedronca takže od neděle.Kdyz úplně pozitivní byl v sobotu odpoledne
@biedronca ja někde četla myslím na emiminu,ze to některým holkam dělá,ze dokonce i lehce krvacej,ja ho nikdy neměla.Akorát teď ten gynprodyl jsem si vzala v cera na noc.
@biedronca ahojky tak jak je.Dnes mám být 10dpo a tehu test takhle.Dělala jsem ho odpoledne v 13hod.Az po zasunutí je vidět duch.
@nikynikol25 nooo vidim hezky! Ale kdyz je az po zaschnuti... Nevim.Přeji , aby to bylo dobré znamení, drzim palec !!
@biedronca ja ho dokonce dělala az ve 13hod.odpoledne nic jsem do te doby nepila.Prsa me teda bolej šíleně a občas křeče v břiše,zkusím ráno ovu test a koupím si i jiné testy
@nikynikol25 na co budeeš kupovat ovu testy?
@biedronca jestli sílí nebo ne.Pry když si těhotná tak sílí i ovu test
@nikynikol25 ovu test mi těhotenství ukázal jen o den dřív než tt. Za mne tedy zbytečnost
@lachtanice86 tak se Na Ty ovu testy vyprdnu.Ještě chci koupit jiný tt.Pro jistotu
@nikynikol25 pak hod foto Tt.
@nikynikol25 čárka je krásně vidět.... gratuluji.... tak teď jen ať sílí...
@biedronca
@vendelinka08 tak dneska na tt nic.Takže asi fakt falešný test ☹
@nikynikol25 zkus za 2 dny z ranni moci 😉
@biedronca nu zkusím za 4 dny ma dorazit ms.Dneska poslední prášek gynprodylu.Tak zkusím za dva dny.Jedu 2.5 na tejden na dovolenou tak kdyz tam nic nebude tak aspoň ta dovolená my dá myšlenky jinam
@nikynikol25 Jo dobrej napad! Za 2 dny zkus TT, a kdyby nic na dovči budou jiné myšlenky 🙂 My prístí měsíc jdeme na spermiogram, a 14.5 na vstupní konzultaci s vysledky spermia do CARU. takze květen bude pro nas taky "klidnější".
@biedronca tak ms zatím nikde.Ma přijít dnes nebo zejtra tak budu čekat.Když nepřijde udělám si tt.Tak dej hlavně vědět jak dopadnete
@nikynikol25 a dnes jsi zkiousela?
@biedronca jsem nezkousela,dneska my ms dorazila už po ránu.Takže nic.Pojedu na tu dovolenou tak si vycistim hlavu a až přijedeme tak zajdeme na spermiogram.
@nikynikol25 at se dari!
@biedronca tobě taky,uvidíme co nás čeká další měsíc
@nikynikol25 ja jsem tento mesic klidnejsi. Uvazuji ze ani nebudu delat ovu testy..
@biedronca ja už teď taky ne.Vím přibližně kdy ovu je,tak jen budu dělat bazalku.
@nikynikol25 zdravím ! přítel ma spermio velmi dobré, ale to jsou jen ty orientační a predbezne vysledky. Morfologie, bude az za 14 dní a pak s výsledky na vstupní konzultaci do CARU.
Zrovna dneska platím zalohu na dovču u moře v červenci.a ted o víkendu jdeme do Cech za rodinou na prod. víkend, tak zase člověk vypne a nebude nic resit 🙂

@biedronca ahoj tak nakonec Ot zesílil ještě vcera odpoledne,tak vypadá ze proběhla v cera,dneska už sezlabnul