Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@rona1988 ano
Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o vás názor. Keďže som min. mesiaca mala anovulacny cyklus a p. doktorka mi predpísala lieky na úpravu cyklu pripadne pri oplodnení udržanie mimika tento mesiac si ani neviem vypočítať ovulácia a tak som si kúpila ovulacne testy, aby som si to vedela skontrolovať a pokúsiť sa o babo. Stalo sa mi to po prvý krát. OV testy si robím od kedy mi začali MC. Boli stále negatívne (ani náznak druhej čiarky). Lenže na 5 DC bola druhá čiarka slabá a v ten večer ma začali bolieť aj vaječníky, keď som šla spať. Na druhy deň t. j. 6 DC bola druhá čiarky truchu silnejšia ale nie dosť k tej kontrolnej. Vaječníky už neboleli a večer už na OV zase žiadna druhá čiarka už ani slabá a to bolo taktiež už na 7DC čiarky nikde. Je možné, že OV bola na ten 5 a 6 deň ráno?? Testovať samozrejme budem ďalej, len by som chcela vedieť vás názor. Testujem každé doobedu. Dakujem
@rona1988 Ahojky mizu se tě zeptat kde si kupovala tyhle ovulac i testy já je jednou měla ale už si nevzpomínám kde jsem je kupovala

@lucinka1990 ahoj, já bych řekla že 3 odspoda..