Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nikytka1988 tady jsou třeba moje ale ani jeden nebyl pozitvní, ten jsem prostě prošvihla nějak, pač mi dr. potvrdil ovulaci UZ 🙂
@jasmina09 to bude asi i můj případ..
@nikytka1988 někde se uvádi, že ten vzestup a pokles LH je tak pridký, že ho prostě nestihneš, nejlepší je UZ a hned potom bazální teplota..měříš? ta ti taky skoro s jistotou řekne, že ovu proběhla
@jasmina09 teplotu neměřím. Nemám s tim žádné zkušenosti.
Tak jsem šla nakrmit kočky, najednou slyším nějaký nezvyklý zvuky a chytla jsem live zrovna divoký husy, jak odlétají do teplých krajin 😀
Holky mate nekdo zkusenosti s mimodeloznim teh?
pomoc Už začínám mit strach-- 4den spoždění ms.a 4.den špiním.i někdy trošku krve ale ms ne a ne se rozjet.včera 10dpo těhu test negativní ale špiním mám z toho hruzu nemůže byt něco špatně?ms ne a ne se rozjet!břicho nebolí.dr zatím volat nechci je to blbost vyšilovat 4den spoždění a když mě nic nebolí...jak mám dlouho čekat?fakt nevim jako...
@gambrinkax já jsem mela pročpak?mám jeden vejcovod :(
@keny123 dnes jsem 11-12DPO vcera tt negativni dneska jsem ho nedelala a delat nebudu ..... jinak vcera v 16h me chytli strasny bolesti do podbrisku primo uprostred ze jsem nemohl aani sedet a musela jsem to rozchodit. Udelala jsem si kontryh. caj ale nezabral tak jsem si vzala ibalgin a po 2 hodinach bolesti zabral. Takze jsem ocekavala ze ms prijde s celou paradou a ono nic. a znama me docela vystrasila ze ty bolesti by mohli znacit mimodelozni...... ale ja se uklidnuju ze to by me bolelo porad a ne jen jednou od ty doby zadny bolesti nemam
@gambrinkax nooo já ti to reknu tak... mě brali na ale v 9tt mimčo už ve vejcovodu mělo i srdíčko...a nebolelo mě absolutně nic az do poslední chvíle takze to vůbec k tomu nemusíš přiklánět...

@nikytka1988 ještě není nic ztraceno vydrž..