icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
keny123
21. říj 2015

@nikytka1988 ještě není nic ztraceno vydrž..

jasmina09
21. říj 2015

@nikytka1988 tady jsou třeba moje ale ani jeden nebyl pozitvní, ten jsem prostě prošvihla nějak, pač mi dr. potvrdil ovulaci UZ 🙂

jasmina09
21. říj 2015

@renmilka závidím, že už testuješ, já zatím krvácím 🙄 ale už jen pár dnů 🙂

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 Prosimte, stejně to dopadne tak, že já to pak dostanu a ty zjistis, že jsi v tom...😀

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 To jsou hustý ovutesty stejně, takový plastový krabice😀😀😀

nikytka1988
21. říj 2015

@jasmina09 to bude asi i můj případ..

jasmina09
21. říj 2015

@renmilka nooo jako tento měsíc? :D taky to vypadlo všechno nadějně, sliznice, žluté tělísko, bolavé vaječníka, krásna bazálka, citliva prsa a houby 😀 no ty testy jsou pecka, jiný tady nemají ha 😀

jasmina09
21. říj 2015

@nikytka1988 někde se uvádi, že ten vzestup a pokles LH je tak pridký, že ho prostě nestihneš, nejlepší je UZ a hned potom bazální teplota..měříš? ta ti taky skoro s jistotou řekne, že ovu proběhla

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 Noo tento měsíc, teď uz to nacasujes, víš jak😊 A u mě, no známe to 😀 Příznaků 999 a h****

jasmina09
21. říj 2015

@renmilka no kéž by nám to oběma vyšlo 🙂 všecko načasujeme a uvdíme..dál už je to na vyšší moci :D

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 Už musí😀 Dnes jsem mýmu řekla, jses pripravenej, že budeš každý den ,,pracovat,, ? Tak řekl, že jo😊

jasmina09
21. říj 2015

@renmilka můj je taky odhodlaný plnit nelehký úkol 😝 😀

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 No za hodku jdu pomalu testovat, ale dle mě bude ještě negac😀

jasmina09
21. říj 2015

@renmilka pak nám to sem hoď 🙂

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 Ok...😊

nikytka1988
21. říj 2015

@jasmina09 teplotu neměřím. Nemám s tim žádné zkušenosti.

renmilka
21. říj 2015

Jak mě baví ty ovutesty 😀 Pořád je ještě čas, takže klidek pro duši, který je zaručeně potřeba 🙂 Dnes 12.d.c. a zdá se že růžové barvicce pod povrchem testu se chce zase o kousilinek víc na svět 😉 Dobré znamení že LH hormon se nerozhodl vzít tento měsíc dovolenou a pomalu začíná vystrkovat růžky...

renmilka
21. říj 2015

Tak jsem šla nakrmit kočky, najednou slyším nějaký nezvyklý zvuky a chytla jsem live zrovna divoký husy, jak odlétají do teplých krajin 😀

jasmina09
21. říj 2015

@renmilka jj už to pomalu tmavne, za pár dnu budou lajny 😀

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 Jo jo, tak v pátek, sobotu, zas jak minulý měsíc😀

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 No docela mi ten kontryhel nahání strach... Já si koupim ananas😀

jasmina09
21. říj 2015

@renmilka no já doufám, že další cyklus už nepřijde :P ale děla to vysokou sliznici na uhnízdění 😉

renmilka
21. říj 2015

@jasmina09 To je výhoda😊 Ale ananas právě taky přispívá na tu nidaci. 😀 Ale bála bych se, že se mi třeba rapidně prodlouží cyklus 😕

vapka
21. říj 2015

@renmilka začínáš lajnovat 😉

renmilka
21. říj 2015

@vapka Pomalu a jistě, takže plán na víkend je jasný🙈

gambrinkax
22. říj 2015

Holky mate nekdo zkusenosti s mimodeloznim teh?

keny123
22. říj 2015

pomoc Už začínám mit strach-- 4den spoždění ms.a 4.den špiním.i někdy trošku krve ale ms ne a ne se rozjet.včera 10dpo těhu test negativní ale špiním mám z toho hruzu nemůže byt něco špatně?ms ne a ne se rozjet!břicho nebolí.dr zatím volat nechci je to blbost vyšilovat 4den spoždění a když mě nic nebolí...jak mám dlouho čekat?fakt nevim jako...

keny123
22. říj 2015

@gambrinkax já jsem mela pročpak?mám jeden vejcovod :(

gambrinkax
22. říj 2015

@keny123 dnes jsem 11-12DPO vcera tt negativni dneska jsem ho nedelala a delat nebudu ..... jinak vcera v 16h me chytli strasny bolesti do podbrisku primo uprostred ze jsem nemohl aani sedet a musela jsem to rozchodit. Udelala jsem si kontryh. caj ale nezabral tak jsem si vzala ibalgin a po 2 hodinach bolesti zabral. Takze jsem ocekavala ze ms prijde s celou paradou a ono nic. a znama me docela vystrasila ze ty bolesti by mohli znacit mimodelozni...... ale ja se uklidnuju ze to by me bolelo porad a ne jen jednou od ty doby zadny bolesti nemam

keny123
22. říj 2015

@gambrinkax nooo já ti to reknu tak... mě brali na ale v 9tt mimčo už ve vejcovodu mělo i srdíčko...a nebolelo mě absolutně nic az do poslední chvíle takze to vůbec k tomu nemusíš přiklánět...

Strana