icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
22. říj 2015

@renmilka no to jsem se teda poučila, že ty lajny musí být fakt stejné 🙂 nakonec jsem se obarvila holky, neni to špatné, taková dofialova 🙂

renmilka
22. říj 2015

@jasmina09 Teď už je to tím pádem tutovka ! Musí být obě tmavé, jak noc 😀 To se mi to keca, když my to taky podelali 😀 Fakt? A to jsi nemusela ani trochu stáhnout tu tvou tmavou ? A nechces se pochlubit ? 😝

jasmina09
22. říj 2015

@renmilka no je to spíš tmavší než na obrázku samozřejmě ale není to špatný :D no něco jsem fotila mobilem ale já nejsem úplně fotogenický typ :D pošlu to

renmilka
22. říj 2015

@jasmina09 Tak aspoň to bude líp vidět😊

jasmina09
22. říj 2015

lepší je ta bez ksychtu 😀

renmilka
22. říj 2015

@jasmina09 Co blbnes, dobrý 😀 Jo, je tam vidět nádech dobře... Ale když budeš chtít fakt jakože to výrazný, jak na tom obrázku, to by se asi muselo nechat stáhnout...

jasmina09
22. říj 2015

@renmilka no za měsíc a půl to vemu ještě jednou stejnou barvou, až tak výraznou fialovou nechci 😝

renmilka
22. říj 2015

@jasmina09 Jo, to bude vidět dobře... Se tady vykrucujes a zachvili té chytne růžová mánie 😀

jasmina09
22. říj 2015

@renmilka budu jak papoušek ara 😀 nééé takhle to stačí zatím, včera jsem asi půl hodinu vybírala barvu..teď je asi miliarda odstínu..

renmilka
22. říj 2015

@jasmina09 😀😀😀 Jo, těch barev je ! A já na to prdim☺ Zatím zůstávám u své, ty vlasy si musí odpočinout, stačí žehlení.

jasmina09
22. říj 2015

@renmilka tak já se barvím každé dva měsíce, dost často 😕

renmilka
22. říj 2015

Tak pokud stačí bez amoniaku, tak radši ty...Já zůstávám u mého tmavého kaštanku 😀
👇

jasmina09
22. říj 2015

@renmilka máš hezké vlasy 🙂

renmilka
22. říj 2015

@jasmina09 No tak to teda dik 😀 Tak dneska čerstvě umyty 😝

vapka
22. říj 2015

@jasmina09 Sluší Ti to, Já mám už odrosty jak blázen, ale u těch melírů to není tak hrozný, no ještě to musí chvilku vydržet, já trávím u kadeřnice min 4 hod, mám dost vlasů, tak než to nabarví.... Jinak ty čárky se pěkně vybarví, neboj, tentokrát to klapne, hlavně udržet snažení ještě pár dní po tom.... kdyby se náhodou vejce někde toulalo 😀

jasmina09
22. říj 2015

@vapka taky doufám, že budou už konečně hezké dvě // nejdřív na ovuláku a pak na těhotenským 😀 já těch vlasu zas tolik nemám, takže si je obarvím i sama 😀

vapka
22. říj 2015

Dobře, tak i já 😀

renmilka
22. říj 2015

@vapka To je dobrý, z ovulacnich testů k ucesum... 😀 Bych tě nepoznala ! Nebo spíš jsem si te podle profilovky představovala jinak 😀

vapka
22. říj 2015

@renmilka ten ksicht neřeš, to je trošku oteklý po oslavě 😀 Jen ty vlasy, no jsme to od testů šouply do jiného levelu, tak zase zpět k testům... Jo a zítra jdu zase k mudře, tak držte palce 😀

renmilka
22. říj 2015

@vapka No právě že ne, mě přijdes tady hubenější 😉 A vlasy...👍 Blond ti sluší a troufam si říct, že k tobě zas tmavá vůbec nee...no, test, když to porovnavam, fakt už se něco chystá 😀 Držím palce, jsem zvědavá😊

jasmina09
22. říj 2015

@vapka já bych tě taky vůbec nepoznala, ale vlasy ti slušííí, mám rada kombinaci hnědé/zelené oči a blond, a modré oči + tmavě hnědá 🙂 taková malá odbočka od testů no 😀 tak já mám ještě času a času na ovulační t.

jasmina09
22. říj 2015

@vapka jo a držím palce u Dr. ale všechno bude jistě OK 😉

renmilka
22. říj 2015

Jsem si vzpomněla na hlášku: Bych te vůbec nepoznal.....Jo, to jsi ty, ty ses vůbec nezměnil 😀 Víte ???

vapka
22. říj 2015

@renmilka jasmina09 děkuji holky, no zítra písnu....

renmilka
22. říj 2015

Tak já si udělám i tady čistě moje album, ať o mě nemáte mylné představy 😝 😀

jasmina09
22. říj 2015

@renmilka ty fotky někdy hodně zkreslují 😀 já mám málo svých normálních fotek 😀

renmilka
22. říj 2015

@jasmina09 To Jo, já když si na netu psala s mým, měl tam tři fotky, na každý vypadal jinak a ve finále vypadal ještě jinak 😀 A podle které si té mám tak představovat ?

jasmina09
22. říj 2015

@renmilka já taky vypadám na každé fotce jinak 😀 já myslím, že teď ta poslední co jsem dávala je asi nejblíž pravdě 😕 a která z tvých je nejvíc in?

renmilka
22. říj 2015

@jasmina09 No ty nejméně podmíněný make-upem nebo úhlem focení, takže bych řekla asi ta první černobílá a pak ta třetí v růžovým županu😊

jasmina09
22. říj 2015

@renmilka ta v županu byla nej 😀

Strana