Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luciestancova no tak ten je totovej 🙂
@luciestancova Je to doma 😉
No nevím, minulý měsíc jsem měla pozitivní dva dny za sebou, druhý den byl už snad tmavší, než kontrolní, tak mám obavy, aby to tak nebylo i zítra.... Ale ovu má být v neděli... To by i vycházelo.
Dnes, zítra, pozítří šup šup na to 😀
@nikytka1988 dnes zítra pozítří pojistit 😀
@juliemichal fakt to není moc dobrá kvalita, ale ovulace bude podle mě co nevidět, takže vaše práce na pár následujících dní je jasná 🙂
@jasmina09 děkuji moc 🙂 jsem moc ráda 🙂 a krásně se mi i posunula ovulace 🙂 beru první cyklus inofolic a kyselinu listovou 800 🙂 dnes jsem 13DC a jinak min cyklus jsem měla pozitivní ovu test až 20DC 🙂 tak snad i ty vitamínky pomůžou k prckovi 🙂
@nikytka1988 pěkný test, takže jistit, jistit a jistit a pro jistotu ještě jednou 😉 mám to z vlastní zkušenosti 😉
@juliemichal začněte už jistit, ale test zítra ještě zopákni, jestli bude ještě silnější, ale nečekej a užívejte si tu výrobu i několik dní za sebou, držím palce 😉
@vapka děkuji už jsem se bála, že to nepřijde. Teď záleží na příteli jak se k tomu postaví 😀
@vapka moc děkuji jsi moc hodná 🙂 myslíš si,že bude stačit sexík dnes zítra a pozítří? 🙂 a pokud zítra bude slabší čárka tak od kdy mám vlastně brát,že jsem 1DPO? 🙂 moc děkuji
@juliemichal tak to je skvěle, já zase už druhý cyklus pijí kapky s kontryhelem, minulý cyklus ovulace byla, potvrdil mi to Dr. ultrazvukem, jen jsme se prostě netrefili..takže tento měsíc taky budu dělat třeba i 10 ovu testu :D a doufám, že to klapne 🙂
@nikytka1988 musí :D nic jiného mu nezbývá 😀

Podělím se o další testování, sílí pomalu, ale sílí 🙂