Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak to divný dloubani a pichance v břiše mám i dnes, takže to snad neznačilo ovu a je to po.
@renmilka jé a tobě to nějak vychází? 😀 mi jedna holčina přes net zadarmo taky udělala to kyvadlo.trefila se,že první 2 jsou kluci (nevěděla o tom) a třetí má být holčička 🙂 tak jsem zvědavá zda to vyjde 🙂 bych to taky vyzkoušela,ale nevím jak na to 😀 a neboj určitě ti ms nedojde 🙂
@juliemichal ahoj co to kyvadlo to je nnějaká vestkyne? Dá se hledat na netu
@juliemichal Kéž by nám vše MS nedorazila😊 No, já to kyvadlo zkoušela to už je hodně dlouho, ale tak je to spíš rádce... No vzít prstýnek co nosis uvazat ho třeba na vlas svůj, ale dá se i provázek... Pak se musí určit co je ANO a co NE...to znamena, že jsou dvě možnosti. Buď se točí do kruhu nebo se houpe sem a tam. To ti ten prsten sám řekne. Například si tam dáš knížku a zeptas se: Je to obraz ? A podle toho, jak prsten zareaguje se odráží NE... A obráceně se zeptas: Je to knížka? A to bude ANO. Vsimej si i směru. Sedí se u toho s pokrcenymi lokty na stole. Musí být klid a intimmnejsi prostředí , svíčka taky není na škodu. Až se s tím prstenem domluvis, co je souhlas a co ne....nech ho uklidnit a můžeš se začít ptát: třeba otěhotním brzy? Atd.... Bér to jen jako rádce a bér na vědomí, že výsledek je ovlivněn především vlastním vědomím a přáními.... 😉
@renmilka takhle aha ale já jsem byla vesteni kartach v červenci a řekla mi do 8 měsíců otehotnim od srpna do března minulý mi řekla před 10 lety a splnilo se mi to teď jsem byla po druhé a řekla mi že musím si říct že budu těhotná a brát listovku minule jsem si řekla že uz nebudu mít miminko byla jsem zoufalá ...uvidím co jak přeju si abych konečně otěhotněla a vy taky holky
@renmilka jé tak to děkuji za vysvětlení 🙂 to je krása asi to taky vyzkouším,ale prsten nemám nenosím ho ☹ mám jen řetízek ☹ tak nevím zda by to šlo ☹
@juliemichal to nevím😐 Mrkni na net, co se dá použít, aspoň něco nás třeba povzbudí 😝
@renmilka přesně tak,ale zkusila bych to až zítra jak manžel bude v práci na to bych měla více času 🙂 a máš pravdu aspoň něco by nás povzbudilo 🙂
http://www.mrnous.com/tehotenstvi-neprichazi/ja...
Jen tak brouzdam a něco si o ovutestech myslím a tady v tom případě jsou trochu napred, ne? U pozitivního testu mají napsáno ovulace a píší, že za pozitivního testu probíhá a jakmile proběhne, tak proužek zesvetla... Já myslela, že když zesvetla, pak ovu přijde, tom pádem po pozitivním testu až za několik x hodin... Ale pokud by to tak bylo, jak tu píší, tak jsme nemohli minout😀
@mike2015 já bych zkusila ještě zítra 🙂
Moc dekuju urcite budu zkoušet dal
Jde mi o to jestli už dnes mám chlapa přemlouvat :D a když to dnes dopadne tak jestli pak bude stačit ob den;)

@nada1985 to nevím, pokud nezapáchá, tak je to normální.... kdy má dorazit MS?