Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luciestancova Tak to tedy není😉 To je právě to dobrý, že se tu člověk setká s lidmi, co jsou na tom podobně, no a my, u kterých ještě není jasno, budeme dále dřít, ať se též dočkáme 😝
@renmilka vsem vam tady drzim palecky 🙂
@luciestancova Mooc díky 😉 No, tak já mám do týdne jasno. Tentokrát jsme jistili i dva dny po poz.ovutestu. Teď už je to v rukách osudu. Jediné co pocituji jsou pichlavé jednorázové bolesti v podbřišku a citlivá prsa...
@luciestancova krásná práce. Super 😉 jsme na tom stejně, kdy byla pm?
@vapka To je takový těžko říci...😐 Dřívější příznaky už si všechny nepamatuju a minulý měsíc, to jsem měla spíš stabilnější tupý tlak jako před menses, ale jen lehce, více při námaze...tadyto je opravdu jen parsekundove zapíchání někdy u vaječníku, ale někdy i uprostřed podbřišku, podobné ovulacnimu píchání...
@vapka posledni byla 13.9. 🙂
@renmilka ja ty bolesti v podbrisku taky mela, od ovulace skoro nepretrzite cely dny, ted je to uz trosku lepsi, ale zase ty prsa, nevolnost nemam ranni, ale spis vecerni :D moc drzim palecky at to dobre dopadne 🙂
@renmilka jo a dusika na tt jsrm mela uz 11 dpo 🙂 tak zkus taky driv, ja to uz nemohla vydrzet :D
@luciestancova já 9.9. 😉
@luciestancova Já právě sledovala bolest od pondělka minulého, to bylo už asi tak den, dva po ovu, tak jsem se bála, jestli nepřišla později, ale dle testů snad dobrý. Pak jsem četla, že to může delat i tekutina po ovulaci. Vlastně to bylo taky spíš píchání u vaječníku. Tak to je dobře, že to není tak hrozné. A děkuju, sama jsem zvědavá😀
@vapka tak to jsme v tom společně 😀
@renmilka no asi je to blbost, ale už od početí jsem tušila, že je něco jinak 😀 tak nějak jsem to na sobě cítila 🙂 tak snad se i u tebe zadařilo, věřím tomu 🙂
@luciestancova Tak já už to také někde četla, že to někdo cítil... Je to možný. No, u mě je to tou delší dobou a nadějí skrz silný PMS takový, že už jsem měla kolikrát takový pocit 😀 Teď to jde, jen to břicho občas a prsa, ale ty mivam vždy. No, uvidíme.... 😝
No nevím, dneska mi začalo to břicho zase tak lehce tlačit podobně, jak před MS a udělalo se mi lehce slabo, jak nízký tlak...njn, pět dni před MS, co chtít víc ? Ta přijde, jak na zavolanou 😖
@uhz Podle mě pozitivní byl toho 29. O pár hodin později by byl ještě tmavší, no a pak zeslábl a nastala ovu a to asi tak do toho 31.10. A bolest po ovulaci jsem měla také, test pozitivní v pátek a bolesti až od pondělka... Ty může způsobit volná tekutina z folikulu po ovulaci... 🙂

@anonym88 jisti dnes i zítra..... 😉