icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
1. lis 2015

@anonym88 jisti dnes i zítra..... 😉

vapka
1. lis 2015

@jasmina09 no, už se tam něco rýsuje, za pár dní to přijde 😉

luciestancova
1. lis 2015

Myslim, ze uz neni o cem.... 🙂 🙂 diky za podporu, kterou jste mi tady davali 🙂 🙂

renmilka
1. lis 2015

@luciestancova Tak to tedy není😉 To je právě to dobrý, že se tu člověk setká s lidmi, co jsou na tom podobně, no a my, u kterých ještě není jasno, budeme dále dřít, ať se též dočkáme 😝

luciestancova
1. lis 2015

@renmilka vsem vam tady drzim palecky 🙂

renmilka
1. lis 2015

@luciestancova Mooc díky 😉 No, tak já mám do týdne jasno. Tentokrát jsme jistili i dva dny po poz.ovutestu. Teď už je to v rukách osudu. Jediné co pocituji jsou pichlavé jednorázové bolesti v podbřišku a citlivá prsa...

vapka
1. lis 2015

@luciestancova krásná práce. Super 😉 jsme na tom stejně, kdy byla pm?

vapka
1. lis 2015

@renmilka ale to popíchávání nemíváš normal,vid?

renmilka
1. lis 2015

@vapka To je takový těžko říci...😐 Dřívější příznaky už si všechny nepamatuju a minulý měsíc, to jsem měla spíš stabilnější tupý tlak jako před menses, ale jen lehce, více při námaze...tadyto je opravdu jen parsekundove zapíchání někdy u vaječníku, ale někdy i uprostřed podbřišku, podobné ovulacnimu píchání...

vapka
1. lis 2015

@renmilka zaznamenávej si to do kalendáře 😀 jinak zatím to vypaá zajímavě 😀 držím pěsti

renmilka
1. lis 2015

@vapka jo, kdybys viděla kalendář první mesic, když jsme se rozhodli, že zkusime plodit😀😀😀 Docela to bylo i naivní, prostě nějaká snaha a bez ohledu na plodné dny, jsem si zaznamenávala všechno každý den😯 No u mě to občas je dost zajímavý 😀 Ale díky 😉

luciestancova
2. lis 2015

@vapka posledni byla 13.9. 🙂

luciestancova
2. lis 2015

@renmilka ja ty bolesti v podbrisku taky mela, od ovulace skoro nepretrzite cely dny, ted je to uz trosku lepsi, ale zase ty prsa, nevolnost nemam ranni, ale spis vecerni :D moc drzim palecky at to dobre dopadne 🙂

luciestancova
2. lis 2015

@renmilka jo a dusika na tt jsrm mela uz 11 dpo 🙂 tak zkus taky driv, ja to uz nemohla vydrzet :D

vapka
2. lis 2015

@luciestancova já 9.9. 😉

renmilka
2. lis 2015

@luciestancova Já právě sledovala bolest od pondělka minulého, to bylo už asi tak den, dva po ovu, tak jsem se bála, jestli nepřišla později, ale dle testů snad dobrý. Pak jsem četla, že to může delat i tekutina po ovulaci. Vlastně to bylo taky spíš píchání u vaječníku. Tak to je dobře, že to není tak hrozné. A děkuju, sama jsem zvědavá😀

luciestancova
2. lis 2015

@vapka tak to jsme v tom společně 😀

luciestancova
2. lis 2015

@renmilka no asi je to blbost, ale už od početí jsem tušila, že je něco jinak 😀 tak nějak jsem to na sobě cítila 🙂 tak snad se i u tebe zadařilo, věřím tomu 🙂

renmilka
2. lis 2015

@luciestancova Tak já už to také někde četla, že to někdo cítil... Je to možný. No, u mě je to tou delší dobou a nadějí skrz silný PMS takový, že už jsem měla kolikrát takový pocit 😀 Teď to jde, jen to břicho občas a prsa, ale ty mivam vždy. No, uvidíme.... 😝

vapka
2. lis 2015

@renmilka luciestancova
no já jsem to věděla u malýho hned druhý den... no a teď jsem to také tak nějak cítila, ne sice hned, ale cítila, bylo a je mi totiž blbě a hlavně jsem jak šípková růža 😀 renmilko, teď to určo klaplo 😀

renmilka
2. lis 2015

@vapka Jee, holky vy jste tak hodný 😉 Já prostě nevím, no...každopádně dělala jsem propočty, MS může dorazit v sobotu😊

renmilka
2. lis 2015

No nevím, dneska mi začalo to břicho zase tak lehce tlačit podobně, jak před MS a udělalo se mi lehce slabo, jak nízký tlak...njn, pět dni před MS, co chtít víc ? Ta přijde, jak na zavolanou 😖

vapka
2. lis 2015

@renmilka myslíš, že přijde? Jako je to píchání jiné než obvykle?

renmilka
2. lis 2015

@vapka Píchání už ani ne, jen dneska občas takový lehký tlak a například ted v klidu, ani břicho nic moc nedělá...

renmilka
2. lis 2015

@vapka A ty bys nějak vysvětlila tehotenske píchání, bolest břicha ? Liší se to od PMS ? Já nevím, pokaždé mám něco jiného....

vapka
2. lis 2015

@renmilka no, po ovulce mě to břicho bolelo docela často, no i teď mě občas zabolí, ale rozdíl to asi není, ☹

renmilka
2. lis 2015

@vapka No ono se to těžko srovnává, něco se mi tam deje, ale co, to je ve hvězdách...O víkend bude jasno. Jediné, co tu zatin mám jsou ovutesty, ale to je ještě brzy asi. A zakrikla jsem to, zas bodání vlevo v podbřišku😀

uhz
2. lis 2015

Dobrý večer dámy, smím se zeptat na názor? Zkoušela jsem testovat vícekrát denně, zatím se mi nikdy nepodařilo vyloženě pozitivní podchytit. 29.to vypadalo nadějně (13 DC), ale bolesti mám až dnes, teplota stále nízko, test už zase ale slábne, místo aby sílil (dle pocitu). Někdo podobná zkušenost?

renmilka
2. lis 2015

@uhz Podle mě pozitivní byl toho 29. O pár hodin později by byl ještě tmavší, no a pak zeslábl a nastala ovu a to asi tak do toho 31.10. A bolest po ovulaci jsem měla také, test pozitivní v pátek a bolesti až od pondělka... Ty může způsobit volná tekutina z folikulu po ovulaci... 🙂

uhz
2. lis 2015

@renmilka dekuji, smysl to dava, ale co ta porad nizka teplota :/ ? To mi v tom celem nejak nedava smysl praveze..

Strana