Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahojky holky, strašně mi to vrtá hlavou , tak to tady trochu spamuju 🙂 Včera na testu viditelný duch byla jsem 30 DC testováno z druhé moči. Dnes 31DC a duch mi přijde slabší než včera, testováno ihned ráno. Ale jak byla tma, na fotce to nejde skoro vidět, tak jsem fotku zkusila trošku upravit. 1.foto dnes 31DC - upravená, 2.foto - včera 30DC, poslední foto - dnes 31DC
Co si o tom myslíte ?
Třetí den je mi nevolno , spíš takový žaludek na vodě. Dnes mi pořádně hapruje žaludek, čekám, že každou chvíli hodím. Nevím jestli je to k tomu nebo nějaká viroza...:/
@mike2015 Vidím to docela nadějně, je ale dobré testovat stejným testem, mamatest má jinou intenzitu barvy, no ten se ukáže pozitivní později 😀 Jinak ty dva poslední mi přijdou hezky pozitivní, testuj dál, doporučuje se testovat obden, ale kdo by to vydržel, že 😀 No a nebo jestli jsi opravdu nedočkavá, tak si skoč na krev a bude hned jasno 😀
@vapka jsem v práci dnes i zítra a to od rána do večera 🙂 a je to pěkne o nervy... jo jo ten mama test byl 29DC a tam nic nebylo , 30DC dr.max duch , a dnes 31 DC a slabý duch, tak nevím 🙂 Zítra snad už budu trošku moudřejší 🙂 poznal už by to i digitál nebo na ten je ještě brzo? ale moc děkuji 🙂
@mike2015 tak na tu krev nemusíš, to jen jestli nechceš čekat přes víkend a lovit duchy, 😀 jinak klidně počkej, já jsem taky lovila a pak mi to mudra potvrdila na ultz. také jsem tentokrát na krev nešla, ale při prvním jsem si skočila ke kamarádce do nemocnice, no a do dvou hodin jsem to věděla .-D
jo jediný příznak, jestli se to dá považovat za příznak, že mám mega žíly na prsou 😀 i normálně mi je vidět žíly ale teď fest 😀

@renmilka foto please 😉 ja pred hodkou udělala ovu test a je tam sotva viditelný dušík, tak všechno v cajku :D