icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
10. lis 2015

@renmilka foto please 😉 ja pred hodkou udělala ovu test a je tam sotva viditelný dušík, tak všechno v cajku :D

renmilka
10. lis 2015

@jasmina09 No hele, vyfotim to pak na světle v koupelně, ale jako mám obavy, je to fakt jak stinek a kvalita fotaku na tabletu, znáš to....kdyby byla ovu až to pondělí, bylo by to nejméně 15.DPO... Leda nějaká biochemie😕

jasmina09
10. lis 2015

@renmilka nebo možná pokud bylo trochu krve v moči tak to taky tak reaguje , těžko říct 😕

renmilka
10. lis 2015

@jasmina09 Jo, to nevím... Že by? Každopádně je to fakt málo, jen mě to trochu překvapilo, bude to zas asi ryska...

tarja1987
10. lis 2015

@jasmina09 @renmilka holky, tak dneska nic, nestihla jsem přijet včas z práce a manží už je fuč 😖 nicméně jsem dělala test a testovací čárka byla ještě silnější než včera, tak doufám, že ještě nějaká naděje je..zítra jsme spolu, tak snad se zadaří 🙂

jasmina09
10. lis 2015

@tarja1987 tak držíííííííííííím palce ať to vychytáte 😉 nevím jestli jsem se ptala, ale měříš bazální teplotu? podle ní se taky můžeš orientovat, pokud jsou teploty pořád nízké, ovu ještě neproběhla, jakmile vyletí nahoru už je po 🙂

tarja1987
10. lis 2015

@jasmina09 nn, bazální teplotu neměřím. uvidíme, nezbývá mi nic jiného, než do zítra doufat a pak se pořádně zasnažit 😀

jasmina09
10. lis 2015

@tarja1987 tak hezké snažení a ještě hezčí výsledek přejí 😉

vapka
10. lis 2015

@renmilka foto.... 😀 a ms je jako normálně nebo jiná?

renmilka
10. lis 2015

@vapka Hele, MS soudim normálně, ale jsem tampón typ, takže se těžko porovnává😟 Kdyz ctu ale pripady ms na v tehu neni to az tak ojedinely, jak se asi zda...Fota jsou dvě v drbech.

mike2015
12. lis 2015

Ahojky holky, strašně mi to vrtá hlavou , tak to tady trochu spamuju 🙂 Včera na testu viditelný duch byla jsem 30 DC testováno z druhé moči. Dnes 31DC a duch mi přijde slabší než včera, testováno ihned ráno. Ale jak byla tma, na fotce to nejde skoro vidět, tak jsem fotku zkusila trošku upravit. 1.foto dnes 31DC - upravená, 2.foto - včera 30DC, poslední foto - dnes 31DC
Co si o tom myslíte ?
Třetí den je mi nevolno , spíš takový žaludek na vodě. Dnes mi pořádně hapruje žaludek, čekám, že každou chvíli hodím. Nevím jestli je to k tomu nebo nějaká viroza...:/

vapka
12. lis 2015

@mike2015 Vidím to docela nadějně, je ale dobré testovat stejným testem, mamatest má jinou intenzitu barvy, no ten se ukáže pozitivní později 😀 Jinak ty dva poslední mi přijdou hezky pozitivní, testuj dál, doporučuje se testovat obden, ale kdo by to vydržel, že 😀 No a nebo jestli jsi opravdu nedočkavá, tak si skoč na krev a bude hned jasno 😀

mike2015
12. lis 2015

@vapka jsem v práci dnes i zítra a to od rána do večera 🙂 a je to pěkne o nervy... jo jo ten mama test byl 29DC a tam nic nebylo , 30DC dr.max duch , a dnes 31 DC a slabý duch, tak nevím 🙂 Zítra snad už budu trošku moudřejší 🙂 poznal už by to i digitál nebo na ten je ještě brzo? ale moc děkuji 🙂

vapka
12. lis 2015

@mike2015 já nevím, ten digitál to asi už pozná, ale je to zbytečný, no to bych testovala, no ale dušíci budou sílit, uvidíš, no a jestli to bude sílit, tak jdi na krev v pondělí 😀

mike2015
12. lis 2015

@vapka uaaa to sem v práci taky :D až ve středu mám volno 🙂 A určitě mám jít na krev nebo počkat až pujdu k doktorce třevba v 7tt ? a je jedno kam bych si zašla na krev ? Pardon za pitomé otázky ale absolutně nevím 🙂

vapka
12. lis 2015

@mike2015 tak na tu krev nemusíš, to jen jestli nechceš čekat přes víkend a lovit duchy, 😀 jinak klidně počkej, já jsem taky lovila a pak mi to mudra potvrdila na ultz. také jsem tentokrát na krev nešla, ale při prvním jsem si skočila ke kamarádce do nemocnice, no a do dvou hodin jsem to věděla .-D

mike2015
12. lis 2015

@vapka jéé to si mě nahlodala, ale jelikož nemám jinou možnost, musím čekat 🙂 nejhorší čekání fat že jo.... :/ 🙂 snad bude jen a jen sílit 🙂

jasmina09
12. lis 2015

@mike2015 já taky čekám, teprv 8 DPO a do MS týden uff..kdo to má vydržet? 😕

mike2015
12. lis 2015

@jasmina09 držím moc moc palečky 🙂

jasmina09
12. lis 2015

@mike2015 tobě taky, ale u mě to moc nevidím 😀

mike2015
12. lis 2015

@jasmina09 aaale , proč myslíš ? 🙂

jasmina09
12. lis 2015

@mike2015 nevím nemám žádné příznaky, nebolí mě podbřišek, nejsem unavená ani přecitlivělá, prsa cítím jen trošku, prostě nic 😀

mike2015
12. lis 2015

@jasmina09 tak mě taky nic nebylo :D až teď mi je zle 🙂 a nevím jestli je to z toho, jo a vcera jsem sla spat uz v půl 8 :D

vapka
12. lis 2015

@jasmina09 nemusíš nic pociťovat, někdo je úplně bez příznaků, kamarádka dokonce i do 5 měsíce normálně menstruovala, no ale pak jí vyrostlo břicho, tak se udivila...

jasmina09
12. lis 2015

@vapka já si říkala, že musí být něco aspoň malinko jinak než předešlé cykly, ale fakt normálka 😀 no uvidíme..myslíš, že mám zítra ten 9 DPO už zkusit?ale nechci plýtvat testy zbytečně 😀

jasmina09
12. lis 2015

jo jediný příznak, jestli se to dá považovat za příznak, že mám mega žíly na prsou 😀 i normálně mi je vidět žíly ale teď fest 😀

jasmina09
12. lis 2015

@mike2015 no držím palce ať duch sílí 😉 a myslím, že bude!

mike2015
12. lis 2015

@jasmina09 no s těma žílama to tak bývá 🙂 takže supr 🙂 za chvíli porostou :D 🙂 moc děkuju , sjedu večer do lekárny pro testy do proudu moči, tak uvidíme 🙂
No a jinak hlásím, právě jsem zvracela 😀 skvělý tohle podstupovat v práci , kde mám milion lidí :D - dělám na recepci

vapka
12. lis 2015

@jasmina09 zítra to prubni, ono na té mé fotce testů je to hůř vidět, ale okem jsem to viděla v poho 😀 budu držet palce... jinak já i zkoušela i přes den, ale hlídala jsem si, abych alespoň 2 hoďky nečůrala a nepila, abych to hodne nenaředila 😀 zítra testni, budu držet palce 😀

jasmina09
12. lis 2015

@mike2015 noo tak u tebe to už je jasný 🙂 když už blinkáš čárka bude sílit 😉 drž seeeeeeeeeeeee!!

Strana