Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

No to jsem zvědavá, zda se k vám domnozim😀😀😀 Spíš dřív porodite a to si srandu nedělám😊 Ale třeba překvapení přijde... @jasmina09 No buď ráda, že ti je dobře😉 @vapka, no a tobě preji, ať to aspoň s dalším trimestrem skončí, kamoska taky zhubla 7kg při nevolnostech na začátku😮 Kéž bych otěhotněla a taky zhubla😀😀😀
@renmilka Ty hubnout nepotřebuješ, já mám už pak plán po porodu a kojení, jak budu držet dietu, co opravdu funguje, jinak neboj, taky to brzo klapne, teď už má mužík přeci jen delší vitamínovou kúru, tak to bude cajk, prostě holka chce to šuk.. a šuk.. 😀 no a kdyby náhodou ne, tak doktoři to zařídí 😀
@vapka Budem šu*** až se bude prasit od matrace....Eniky beniky na holý pupiky, aspoň třikrát ! 😀 Jo, vitamíny bere měsíc skoro... Tak třeba ? Jo, ta dieta by mě zajímala, ale neposoudim, zda potřebujes, neviděla jsem tě ! Jinak já se necitim nejlíp... Asi takhle, dříve jsem hodně blbla diety, omezení jídla apod., fitko...a teď ? 😝
Ahoj devcata. S pritelem se tez snazime o mimi..asi tri mesice a antikoncepci neberu od dubna. Cyklus nekdy nepravidelny a posledni dobou zjistuji vse kolem ovu testu atd. Podle apky lady timer pokud nekdo znate vychazi ovulace zitra a tak posledni dny testuju..pripadaji mi vsecky vysledky skoro stejne. Nekdy i dvakrat denne...ovsem hlen tomu teda neodpovida..akorat vytok byl hodne vodnaty v patek. To priteli bouzel nebylo dobre.tak jsme na to vlitli v nedeli a dnes...vrchni test je dnesni...ostazni jsou delane asi posledni ctyri dny. Co myslite...bude z toho neco?
Jinak me zacina pobolivat pravy podbrisek tak treba rupne folikulek... to by vzhledem k dnesni odpoledni soulozi bylo dobry ne, co myslite? Budu vdecna za kazdy nazor!🙂
@bejbinecka1 Řekla bych, že ještě kousek chybí, tak den dva a bude pozitivní... Pak za 24-48h bude ovu...určitě ještě testovat... Na prvním obrázku je dle mě pozitivní test úplně nahoře😊
@bejbinecka1 Asi zítra, koukám na to zblízka, by mohl být už stejně tmavý😉
@renmilka super! Takze je dobre ze jsme na to dneska vlitli vid? A pak by to chtelo jeste ve ctvrtek vid? Zitra teda dalsi testik..dekuju!
@renmilka nebo kdy myslis ze by jsme to meli tedy pojistit prosim?
@bejbinecka1 tak pokud bude zítra pozitivní, tak ve čtvrtek by měla s největší pravděpodobností nastat ovu, takže čtvrtek určitě a třeba i pátek pojistit😊 Jinak určitě tu ještě rady dostaneš... My tedy vždy v den pozitivního testu plus dva dny jištění. Jinak my dneska jistili Jonášovu metodu, ale ovu bude tak v sobotu😊
Ahoj vsechny,vsechny tu mate zkusenost s ovu testama prosim o radu.Kdy mam zacit testovat poprve?mam 28-30DC ale MS u me trva i 7dni.Dekuji

@renmilka děkují 🙂 všem co čekáte na dvě čárky vám to hrozně přejí a určitě se povede, já měla cyklus jedna katastrofa posledního půl roku, furt jsem špinila atp. a povedlo se tak vám se povede taky!!!