Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Holky,zacnu s ovu testama v nedeli 11DC to by snad melo byt brzy,kdyz mam cyklus 28-30,ne?Kdybych si nevedela radu s tou "silou" carky,tak vy urcite poradite🙂
@renmilka Jo klidne dneska,treba maji dlouhou zivotnost mrsky 🙂 No ja mela ovu podle testu v pondeli a zkouseli jsme sobotu,nedeli a pondeli,tak uvidime.Driv jsem testy nedelala a prizpusobovala se ovulce podle menstruacniho kalendarile,takze je dost mozny,ze jsme to pokazde minuli,kdyz dle testu vysla ovulka driv :D Tak jsem zvedava 🙂
Diky vam😉 za podporu.Minuly mesic jsme se fakt snazili obden od 10DC do 18DC myslela jsem,ze to "musi" vyjit ovu testy jsem nedelala,tak ani nevim kdy bych ovu mohla mit.Zadne priznaky nemivam☹
Tak fajn, vcera bylo tuleni,tak uvidime......
@vapka Nemám už ani test😢😢😢 Nemá to už smysl, nákup v plánu teď nebyl...ale cítím uz, že se v břiše něco děje i prsa lehounce tlak, tipuju dnes pozitivní ovutest, koneckonců tak, jak ho mivam 14/15.DC...Ovu s největší pravděpodobností víkend/neděle, ale chci jistit až do pondělí, kdyby ten den habroval, jinak v úterý i zkouška Jonáše😊

@jasmina09 No, já budu holt netestovat😀 Ale Jonáše jsme v úterý zkusili😀Nahoda, nic nevěděl... No a ted budem muset od soboty do pondělka konat. Co myslis ? To nemineme, ne? Sobota je teprve přesně druhý týden po MS, takže dřív snad ne, no a pak bude zadelano dopředu dost😀