icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
19. lis 2015

@jasmina09 No, já budu holt netestovat😀 Ale Jonáše jsme v úterý zkusili😀Nahoda, nic nevěděl... No a ted budem muset od soboty do pondělka konat. Co myslis ? To nemineme, ne? Sobota je teprve přesně druhý týden po MS, takže dřív snad ne, no a pak bude zadelano dopředu dost😀

elenik_
19. lis 2015

@renmilka Noo,ja prave delala ten ovu test uz 11 DC a mela jsem ho pozitivni,a to mam cyklus 28 dni,takze byl pozitivni driv nez jsem myslela. Takze mozna by bylo nejlepsi si uzivat obden,aby se to neminulooo 🙂 Jinak preji hodne stesti,ted jsme na rade my :D

renmilka
19. lis 2015

@elenik_ Tak že by dneska? No uvidíme... Ale od soboty bych jela do pondělí radši každý den, nevím jakou mají výdrž, tak pro jistotu... Ale myslím, že ovu bude, když jsem koukala do kalendáře asi v neděli. Taky hodně zdaru😊

jasmina09
19. lis 2015

@renmilka no já si taky myslím, že radši jistit už teď, i když ty tu ovulaci poznáš na sobě podle mě, hooooooodně zdaru 😀 😀 😀

iva27
19. lis 2015

Holky,zacnu s ovu testama v nedeli 11DC to by snad melo byt brzy,kdyz mam cyklus 28-30,ne?Kdybych si nevedela radu s tou "silou" carky,tak vy urcite poradite🙂

jasmina09
19. lis 2015

@iva27 jasně posílej nám to sem, typují, že 14 DC bude čárka silná 😉

elenik_
19. lis 2015

@renmilka Jo klidne dneska,treba maji dlouhou zivotnost mrsky 🙂 No ja mela ovu podle testu v pondeli a zkouseli jsme sobotu,nedeli a pondeli,tak uvidime.Driv jsem testy nedelala a prizpusobovala se ovulce podle menstruacniho kalendarile,takze je dost mozny,ze jsme to pokazde minuli,kdyz dle testu vysla ovulka driv :D Tak jsem zvedava 🙂

elenik_
19. lis 2015

@iva27 Myslim,ze se tady kazdej rad podiva a poradi 🙂 A nic nezkazis,kdyz budes testovat od toho 11 DC,aspon uvidis. Myslim,ze s ovulkou je to jak s ms,nekdy prijde na den jindy o par dni pozdeji ci drive,i kdyz ji cekame presne ten den🙂

renmilka
19. lis 2015

@jasmina09 tak dnes 13.DC... Relativně brzy, test jsem měla posledně pozitivní 15.DC... Tou dobou budeme v nasazení... A možná že tu ovu i poznám a díky !😊

iva27
19. lis 2015

Diky vam😉 za podporu.Minuly mesic jsme se fakt snazili obden od 10DC do 18DC myslela jsem,ze to "musi" vyjit ovu testy jsem nedelala,tak ani nevim kdy bych ovu mohla mit.Zadne priznaky nemivam☹

renmilka
19. lis 2015

@elenik_ Ja se právě bojím, že jsou zlenivele😕 Ale nejpravděpodobnější dobu ovu budeme jistit😊

monik13
19. lis 2015

Ahojte,uz jsem tu zas, vkladam dve fota , jedno z bleskem a jedno bez..... co myslite?

renmilka
19. lis 2015

@monik13 Já bych řekla pozitivní😊

monik13
20. lis 2015

Tak fajn, vcera bylo tuleni,tak uvidime......

jasmina09
20. lis 2015

@monik13 určitě pozitivní 😉 ještě udělej dnes kontrolní 🙂

monik13
20. lis 2015

@jasmina09 a kontrolni jesi uz slabne?

elenik_
20. lis 2015

@monik13 Taky myslim,ze je pozitivni. A pro jistotu tulte jeste dnes 🙂

jasmina09
20. lis 2015

@monik13 jj když zeslábne znamená to, že ovulace již probíhá nebo brzo proběhne 😉

vapka
20. lis 2015

@renmilka tak jak, testuješ?

renmilka
20. lis 2015

@vapka Nemám už ani test😢😢😢 Nemá to už smysl, nákup v plánu teď nebyl...ale cítím uz, že se v břiše něco děje i prsa lehounce tlak, tipuju dnes pozitivní ovutest, koneckonců tak, jak ho mivam 14/15.DC...Ovu s největší pravděpodobností víkend/neděle, ale chci jistit až do pondělí, kdyby ten den habroval, jinak v úterý i zkouška Jonáše😊

monik13
20. lis 2015

@jasmina09 tak dnes test opravdu slabsi carka, takze Ovu byla vcera. Dnes jeste pojistime a pak uvidime....
jinak diky za odpovedi,jsem v tom nezkusena, myslim v tech testech.... 😖

pavlinpaj
20. lis 2015

Holky 19DC bylo to ono? A mam reactivate dal? Dekuji za rady. Testuji prvni mesic 🙂

renmilka
20. lis 2015

@pavlinpaj Jo jo, 20.DC s největší pravděpodobností ovu😊

elenik_
20. lis 2015

@monik13 Tak at se zadari ;)

jasmina09
20. lis 2015

@pavlinpaj jj to bylo ono, jak říká renmilka 20 DC asi ovulace 🙂

jasmina09
20. lis 2015

@monik13 super, držím palce!!! 😉

pavlinpaj
20. lis 2015

Super 🙂 tak ted jsem zvedava pojistene to mame dobre 🙂 Dekuji holky za rady
@jasmina09
@renmilka

monik13
20. lis 2015

@jasmina09 dekuji a jinak jak se Ti darí? Jinak holky jsem tu nova,tak jsem se k vam vetrela 😀 snad nevadi.

jasmina09
20. lis 2015

@monik13 já jsme teprv 5 tt a co mě nejvíc trápí je hrozná únava..jinak celkem dobře, nebliju 😀 ta únava mě štve no 🙄 jen se hezky vetři, je fajn tady radit a diskutovat 😉

monik13
20. lis 2015

@jasmina09 ja kdyz cekala malou,tak mi nikdy nic nebylo, zadny nevolnosti,zadny bliti,zadny pupinky proste nic.... tak Ti mooc drzim palecky... a vam vsem co se snazi taky.

Strana