icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
cherry_cola5
21. lis 2015

@jasmina09
@renmilka děkuju moc holky za povzbuzení 🙂 asi jdu tedy rozlít to vínečko 😀 😝

actiimelka
21. lis 2015

@cherry_cola5 hodně štěstí 🙂

renmilka
21. lis 2015

@cherry_cola5 Každý zastává něco jiného, ale já radši jedu na jistotu tím, že jedeme den pozitivního testu a ještě dva dny jistime😀 Tedy minulý měsíc jsme to tak zkusili a nic😕 Ale u nás asi bude problém...

cherry_cola5
21. lis 2015

@actiimelka Děkuju 🙂 i vám 🙂

actiimelka
21. lis 2015

@cherry_cola5 moc díky 🙂 jsem zvědavá na výsledek 🙂 pak určo dejte vědět 🙂

cherry_cola5
21. lis 2015

@renmilka tak to je mi líto ..budu držet palce at vsechno dobře dopadne !! hlavne neztrácejte nadeji 🙂 mozná jestli vám to nejde už dýl tak zkuste podniknout neco jiného co vás zabaví ..hodne páru to tak má a nakonec se zadaří .. není dobré se na to upínat i když z vlastní zkušenosti vím, že je to hooooodne tezky :/ a poznáš za sobě ovu ?? ja nevím jestli je to normální, ale já na sobě necítím jediný příznak ovu ..teda - nezkoumám hlen ani čípek..., ale necítím žádne bolesti ani prsou ani břicha atd ... přijde mi to divný :D každý si stěžuje na bolest břicha, ale já nepocituju vubec nic :D

jasmina09
21. lis 2015

@cherry_cola5 já před tím než jsem se na tu ovu nezaměřila tak krom plodného hlenu, který fakt byl, jsem nic jiné nezaznamenala, možní mírně nafouklé břicho 😝

renmilka
21. lis 2015

@cherry_cola5 No právě my to neresili dlouho vůbec a ani teď se na to vyloženě neupinam... Jen když jsem se nad tím zamýšlela, tak mi přišlo divný, když jsme se prostě jen přestali chránit, že se nic neděje, tak jsem ,,na to konto,, začala testovat ovu a nasadila hlavně příteli vitamíny. Jinak od prosince nastoupim do nové práce, takže myšlenky se určitě točí k lepšímu i jinde...tam by problém nebyl. Testy mi vycházejí taky takto krásně, ovu poznám jen, že lehce dloube ve vaječnících a začnou prsa lehounce tlačit. Hlen nemám bilkovy😕 Tak hlavně, že testy jsou OK😊

monik13
21. lis 2015

@jasmina09 testiky mas krasny, hlavne se nestresovat.... 🙂

cherry_cola5
21. lis 2015

@monik13 😅 nestresujuuu jen spis nevím kdy sexovat no :D

vapka
21. lis 2015

@renmilka neupínat se a sexovat 😀 no a ani se nenaděješ a úspěch se dostaví 😀 takže práce je jistá? tak to je super 😀

cherry_cola5
21. lis 2015

@vapka
@monik13
@renmilka hahaha holky mozna uplne debilni dotaz 😀 ale ehm kde se nachazi vajecniky? Jsou az u stydke kosti a nebo spis bliz k pupiku? Nemyslete si ze jsem uplne deb.l 😀

vapka
21. lis 2015

@cherry_cola5 vaječníky jsou dva, pravý a levý, no a jsou v podbříšku, https://www.google.cz/search?q=obrázek+vaječník...

cherry_cola5
21. lis 2015

@vapka
@monik13
@renmilka hahaha holky mozna uplne debilni dotaz 😀 ale ehm kde se nachazi vajecniky? Jsou az u stydke kosti a nebo spis bliz k pupiku? Nemyslete si ze jsem uplne deb.l 😀

cherry_cola5
21. lis 2015

To ja viiim🙂 ale podbrisko je sirsi pojem .. Je to oblast pod pupikem? @vapka

vapka
21. lis 2015

@cherry_cola5 je to docela nízko, jsem Ti poslala odkaz na obrázek

renmilka
21. lis 2015

@cherry_cola5 Jo, je to níž, picha mě vždy až v linii močáku, ale samozřejmě trošku dál buď nalevo nebo napravo😊

renmilka
21. lis 2015

@vapka pracujeme, jak nejlíp můžeme, většinou pozdě v noci, jinak není moc čas😀 Jo, v prosinci nastupuju do ty kliniky, takže úplně odreagování myšlenek zas😉

pavlinpaj
22. lis 2015

Holky jste tu skvele, tak toho zas vyuziji 😀 to ze mi ovu test haze porad duchy,to je asi normalni ze?

renmilka
22. lis 2015

@pavlinpaj Naprosto, LH je v těle po málu stále, slabá čárka vůbec nic neznamená, má ji skoro každý, já třeba i 25.DC, ověřeno mým experimentováním😉

pavlinpaj
22. lis 2015

@renmilka dobre, dekuji 🙂

jasmina09
22. lis 2015

@vapka jak se máš? už ustoupily nevolnosti? u mě nebýt těhu testu tak ani nevím, že jsem těhotná 😀

actiimelka
22. lis 2015

@renmilka ahojky, tak jsem si dneska dělala další ovu test a dnes jsou tam dvě silné dálnice 🙂 tak silný jsem jho ještě neměla...a břicho mě bolí tak, jak kdybych to měla dostat... takže mám radost, že jsem to neproflákla 🙂

renmilka
22. lis 2015

@actiimelka Ahoj, no nádhera, tak to teď bude ovu na spadnutí, to už bolí, jak ten folikul roste a připravuje se k prasknutí, to asi zítra bude už ovulace😊 No každopádně teď už není co prosvihnout, já počítám, že mám ovu dnes, možná včera, snažení teď každou noc😁tak uvidíme. Ale jsme tedy na tom podobně😊

actiimelka
22. lis 2015

@renmilka takže dneska manžela přepadnu až mi přijede z práce 🙂 sranda jak má člověk radost z toho, že má tu ovulku... i kdyby to nevyšlo, tak už aspoň vím, kdy ji mám čekat 🙂

renmilka
22. lis 2015

@actiimelka Jo jo, to já se vždycky těším na testování a pak na to, jak to dopadne, ač zatím nic, nenechávám se szirat beznaději, hledám na tom vzdy zábavnou stránku😊

actiimelka
22. lis 2015

@renmilka to děláš dobře... vše má svůj čas a ono to přijde... ale kéžby byl takto pozitivní už těhu test...

renmilka
22. lis 2015

@actiimelka Přesně tak ! Moje nejoblíbenější otázky a věty : 1) No a kdy budete mít vy miminko (svatbu) ???
2) Nemysli na to ! Uvidis, pak se to podaří !
Začínám být na to docela alergická...😈
Ale o tom žádná, kdyby se nám to do Vánoc podařilo bylo by to příjemné překvapení a dárek😊

actiimelka
22. lis 2015

@renmilka my už teda máme svatbu za sebou, takže to je v poho ( brali jsme se po 9 letech vztahu )...teď taky slýchám pořád, že kdy bude mimi atd...moje máti mi furt volá a dokonce už mi řekla jestli nejsem nějaká špatná, že bych si měla někam zajít - blbá je... tak jsem ji řekla, že se nesnažíme, tak jak můžu být v tom, že... neví, že chceme...
Jééé to by byl nádherný vánoční dárek...

renmilka
22. lis 2015

@actiimelka My máme naplánovanou svatbu příští rok spíš v druhé polovině, jsme spolu 2,5 roku. Tak to je hezký 9let, to se nevidí tak často😊No mě se jako doma neptaji rodiče, ale jednou právě babička na konto, že sestrenka nevlastní bude mít malý, tak prý : Renatko a kdy vy ? No a i tu svatbu, jakože i táta se ženil v říjnu... Já nevím proč takové otázky... Řeknu to na plnou hubu: Kdyby jediné vrznuti bez ochrany vždy znamenalo 100% záruku otěhotnění, tak pak by měla taková otázka možná větší oprávnění, ale nic není na povel, takže ani kdybych chtěla, nemůžu odpovědět KDY😑 Njn...asi se už nase*u a řeknu, až se to povede....
Jo byl by to roztomilý darecek 😀

Strana