Ovulační test. Myslíte si, že je pozitivní?
Ahoj holky, chtěla bych poradit. Myslíte si, že tenhle ovul. Test je pozitivni? Díky za odpovědi

Ne ani zdaleka..viz příspěvek od misak48
Naozaj vyckaj kym bude test silny 🙂 neboj sa, dockas sa... takuto ciarku, dokonca silnejsiu mam ja cely mesiac a pocas ovulka fakt stmavne ze sa obcas pomylim ktora je kontrolna ciarka
@misak48 ahoj,promiň že píšu přímo Tobě( a omlouvám se za tykání,doufám že nevadí)...poprvé jsem použila ovu testy,myslíš že ten spodní je pozitivní? Děkuji za odpověď a hezký den přeji
@livianapuntik řekla bych, že je 🙂 držím palce, ať to vyjde 🙂
@livianapuntik vypadá to, že ano.. 🙂
@veru008 proc si neprectes návod?
@misak48 ahojky,tak jsem dnes udělala ještě jeden ve stejný čas,a ten už zas slábne,tak doufám že včera se třeba zadařilo,a když ne tak příště🌞mamina už jsem dvakrát....to jsem testy nepoužívala,ale teď se déle nedařilo....tak jsem si říkala,že zkusím ovu testy
@tasimia tasí,děkuji za odpověď i tobě,uvidíme co se vyklube či nevyklube a budeme zkoušet dál🍀
@livianapuntik držím palce 🙂 jsme na tom stejně, já včera taky pozitivní test, takže dneska ovulace 🙂
@livianapuntik no ak sa da tak sex aj dnes lebo ovulka podla testov prebehne dnes 🙂
@kevi1 dá se s chutí kdykoli😁
@misak48 tak mooc držím palečky👍

Vůůůbůec ne, ten má k pozitivitě ještě hooodně daleko 🙂