icon

Ovulační test. Pozitivní?

10. led 2021

Prosím o radu zkušenější - je nějaký pozitivní? První včera odpoledne, druhý včera večer a poslední dnes dopoledne (nejspíš už opět slábne). Dle mého názoru je první pozitivní, je možno že jsem ale netrefila úplnou pozitivitu. Děkuji za názory

Ovulační test. Pozitivní?
lachtanice86
10. led 2021

Ani jeden

ema90
10. led 2021

Ani jeden neni pozitivni.
Zensky, nemyslim to zle, ale co nechapete na tom, ze carka musi byt stejne silna nebo i silnejsi, nez ta kontrolni?
Nicmene ten vrchni test je tomu asi nejbliz, ale pozitivni ovulacni test vypada takhle.
Ovulaci jste podle me prosvihla. Nicmene nastava do 48hodin po POZITIVNIM testu, takze kdyz v plodnych dnech budete mit sex obden, musite se vzdy trefit. Spermie si na vajicko pockaji.

autor
10. led 2021

@ema90 mam stejný názor.. nejblíže je horní a někde mezi tím byl pozitivní, ale ten jsem prostě nestihla, že?

ema90
10. led 2021

Taky si to myslim, ale to v tom pripade muselo byt fakt rychly, pokud je mezi nimi rozdil od odpoledne do vecera.
Nebo ze by byl pozitivni test treba z vcerejsiho rana, akorat ste ho nestihla??
Uvidite jak to budete mit pristi mesic, pokud to tenhle nevyjde, carka musi byt proste silnejsi, nez ji mate vy.
Ale jak jsem psala, pokud jste zdravi s partnerem a ovulace probiha jak ma, tak se nemusite trefit primo do dne ovulace.

autor
10. led 2021

@ema90 no právě ve čtvrtek vůbec nic ani náznak, tak jsem si řekla že zkusím až v sobotu, tudíž pátek jsem nedělala test, no a evidentně to bylo mezi tím 😮😂

ema90
10. led 2021

No je to mozny 🤷🏼‍♀️😀 Tak pristi mesic uvidite. Ja to tedy nikdy tak rychly nemela, nebo jsem mela asi stesti, ze jsem opravdu umela vychytat pozitivni test 🤷🏼‍♀️
Nicmene kdyz jsem otehotnela, tak jsem ovulaci ani nesledovala, jen jsem vedela, ze by “ted nekdy mela byt”.
Pokud byl ten test pozitivni tedy v patek, tak bych na to klidne dneska jeste vlitla 🙃

autor
10. led 2021

@ema90 děkuji moc taky jsem nečekala tak rychlý spád 😂

kocila
10. led 2021

Testuj dal,kolokaty jsi DC? A jak dlouhe cykly mas?

lotosek
10. led 2021

V mém případě bych ten horní považovala za pozitivní, nikdy jsem ten předpisově pozitivní test nestihla. Jo a ovulaci mám většinou v den toho "pozitivního" testu. Podle bolesti a teploty určitě.