icon

Ovulační testy

Včera ve 14:37

Zdravím, vyšel mi řekla bych “hezky pozitivní” ovulační test (1. foto) a říkám si zda je tedy čas nebo čekat na ten “peak” jako byl minulý měsíc (2. foto), co myslíte? Nebo už je dokonce pozdě? Včera byl test ještě dost slabý, říkala jsem si že ještě tak dva dny určitě a najednou na mě vykoukl tohle, jsme z toho trochu zmatená🙈😅

lencaa11
Včera v 18:08

@anonym_autor už bych tomu šla na proti test ukazuje jen hormon v moci ..

autor
Včera v 19:22
@lencaa11

@anonym_autor už bych tomu šla na proti test ukazuje jen hormon v moci ..

@lencaa11 děkuji, jen mě neměj za pitomce, ale často tu teď čtu když koukám na diskuze přesně odpověď typu “test ukazuje JEN hormon v moči” jakoze to nestačí nebo?😅 těhotenský taky ukazuje jen hormon v moči ale pokud těhotna jsem tak bude pozitivní a pokud ne tak bude negativní, dost na ty testy spoléhám tak jsem zmatená a začínám pochybovat že chápu jejich funkci správně🙈😅samozřejmě mám nějaké příznaky, ale že bych podle nic přesně poznala “ten den” to úplně ne no a s malým dítětem je pro mě každodenní ranní měření teploty než vstanu z postele nereálné😕

lencaa11
Dnes ve 04:40
@anonym_autor

@lencaa11 děkuji, jen mě neměj za pitomce, ale často tu teď čtu když koukám na diskuze přesně odpověď typu “test ukazuje JEN hormon v moči” jakoze to nestačí nebo?😅 těhotenský taky ukazuje jen hormon v moči ale pokud těhotna jsem tak bude pozitivní a pokud ne tak bude negativní, dost na ty testy spoléhám tak jsem zmatená a začínám pochybovat že chápu jejich funkci správně🙈😅samozřejmě mám nějaké příznaky, ale že bych podle nic přesně poznala “ten den” to úplně ne no a s malým dítětem je pro mě každodenní ranní měření teploty než vstanu z postele nereálné😕

@anonym_autor test ukáže hormon v moci - v těle je ten hormon ale neřekne ti kdy bude na 100% ovulace a ani zda proběhne proto bych se snažila když je pozitivní tak by měla ovulace nastat cca 24h - 48h cca ale je tam to " měla " záleží na tvém těle a jelikož spermie si dokážou počkat tak že bych šla štěstí naproti 🍀