Ovulační testy. Kdy je nejvhodnější doba pro snažení?
Ahoj,
Mám takový dost jelikož tomu moc nerozumím. Když píšou že jsou na ovulačním testu dvě čárky zřetelné či výraznější a je pozitivní to znamená, že je vhodná doba ?
Děkuji za vysvětlení. 🙂
Po pozitivním ovu testu jsi dva dny plodná. Takto mi to řekl gynekolog minuly měsíc.
Tak jsem si dnes koupila ovulační testy. Koupila jsem dvě balení. Nevím kolik jich je tak třeba. Takže čárka musí být tedy stejně silná a nebo silnější a pak tedy za jak dlouho od pozitivního testu se snažit holky ? 🙂
@kok123
Ahojky, já si kupuji ovulační od dr.max - je jich tam 7ks
Ovulační test se bere jako pozitivní ať když kontrolní čárka je stejně silná nebo silnější než testovací. Od pozitivního testu ovulace nastane za 24-48h 🙂
@petula.bir Dobře takže v den pozitivního testu není potřeba . A tedy až následující dva dny. Dobré dobře 🙂. Děkuji. Držím vám palce ! Pozitivní test byl ten předposlední ? Tak snad vám to vyjde. 🙂.
@kok123
To je ze srpna 2019 😂 zatím se nezadarilo 🙈 ale merim ještě bazální teplotu tak tím si ovulaci potvrdím. Taky držím pěsti, aby jsi brzy našla // na těhotenském testu.
My se snažíme skoro každý den. Ne protože musíme ale protože chceme 🙂

@kok123 pokud jsou obe carky stejne silne,nebo testovaci silnejsi,ovulace probehne do 36-48hod po pozitivnim testu,tzn. snazit se od pozitivniho testu jeste 4dny.