icon

Ovulační testy už druhý týden a pořád sílí, ale ovulka ještě podle bt neproběhla. Poradíte, prosím?

lenickamimi44
2. říj 2020
Ovulační testy už druhý týden a pořád sílí, ale ovulka ještě podle bt neproběhla. Poradíte, prosím?Ovulační testy už druhý týden a pořád sílí, ale ovulka ještě podle bt neproběhla. Poradíte, prosím?
Strana
z2
piggy123
6. říj 2020

@lenickamimi44 chci vidět těhotenský, těhotenský, těhotenský test 😜

lenickamimi44
autor
6. říj 2020

@piggy123 tam nic nebude, zkusím ráno z ranní moči ale myslím že určitě nic a bude to spíš anovulacni cyklus 😥

lenickamimi44
autor
12. říj 2020

@nagojka
@piggy123 tak děvčata moje milé, ovu testy dělám dál a teda dneska ráno mě to málem vyrazilo dech, koukejte na to 🤦😳🙈 dnes termín očekávané ms, ta samozřejmě nikde a místo toho ovu test pozitivní a graf bt se zase pomalu zvedá 🤷

lenickamimi44
autor
12. říj 2020
mona91
12. říj 2020

@lenickamimi44 ja mela stejne testy cely měsíc v den kdy mela přijít MS ovu test pozitivní k tomu ovulační bolest v levém podbřišku tak jsme to zkusili a jsem z toho ve 22tt takze drzim palce

piggy123
12. říj 2020

@lenickamimi44 no konečně! Test je téměř pozitivní. Chybí mu ještě úplně maličko. To přijde určitě nejpozději zítra.

Ale opět opakuji - zkus pro jistotu těhotenský test 🍀🍀🍀

piggy123
12. říj 2020

@lenickamimi44 ještě dodám, že v grafech se nevyznám

nagojka
12. říj 2020

@lenickamimi44 no vida...rekla bych ze zitra je to tam🙂

nagojka
12. říj 2020

Ale jak rika Piggi...taky bych udelala tehu test protoze v mnoha pripadech se stalo ze ovulacni test prozradi tehu driv nez tehotensky test ..

lenickamimi44
autor
12. říj 2020

@nagojka
@piggy123 no zkusila jsem tt teď ale nic tam není 🤦

piggy123
12. říj 2020

@lenickamimi44 těhotenský test je opravdu negativní. Ani malý náznak ducha tam není.

Tak budeme doufat, že ovulace přijde cobydup, a s chutí hop na manžela 😃😈

lenickamimi44
autor
12. říj 2020

@piggy123 no to doufat můžeme, na manželovi hupsam každý druhý nebo třetí den skoro celý měsíc 🙈😛 a zrovna dneska musíme do odměrky 😅 a šup s detickama do laborky

lenickamimi44
autor
12. říj 2020

@piggy123 a teď druhý test, myslím že u mě už více pozitivní nebude

31nika31
12. říj 2020

Já, když jsem si měřila ovulaci v lednu, tak v týdnu, kdy měla být ovulace a střední až vysoká šance na otěhotnění, tak jsem měla sněhobílé testy, po tomto týdnu byly na ovulacnich testech duchové asi 4 dny a pak zase sněhobílé... No a přitom jsme byli v tom... Sice biochemické těhotenství, ale nechápu... Ovulaci jsem údajně dle testu neměla... Jinak MS jsem do té doby měla jak hodinky, ovulaci poznám - bolesti a spineni... Takže jim taky moc nevěřím 🙂

lenickamimi44
autor
12. říj 2020

@31nika31 no však právě, já mám od 6dc takto testy silné a až když má ms dneska přijít tak teď test pozitivní, to je na hlavu už teda 🤷😳

lenickamimi44
autor
12. říj 2020

@mona91 děkuji 🌹, no tento cyklus je úplně jiný, normálně na ovu testech nemám vůbec žádnou druhou čárku a teď tohle, celé tři týdny už sílící a na den očekávané ms už pozitivní 😳🤷

Strana
z2