Ovulační testy už druhý týden a pořád sílí, ale ovulka ještě podle bt neproběhla. Poradíte, prosím?

@piggy123 tam nic nebude, zkusím ráno z ranní moči ale myslím že určitě nic a bude to spíš anovulacni cyklus 😥
@lenickamimi44 ja mela stejne testy cely měsíc v den kdy mela přijít MS ovu test pozitivní k tomu ovulační bolest v levém podbřišku tak jsme to zkusili a jsem z toho ve 22tt takze drzim palce
@lenickamimi44 no konečně! Test je téměř pozitivní. Chybí mu ještě úplně maličko. To přijde určitě nejpozději zítra.
Ale opět opakuji - zkus pro jistotu těhotenský test 🍀🍀🍀
@lenickamimi44 ještě dodám, že v grafech se nevyznám
@lenickamimi44 no vida...rekla bych ze zitra je to tam🙂
Ale jak rika Piggi...taky bych udelala tehu test protoze v mnoha pripadech se stalo ze ovulacni test prozradi tehu driv nez tehotensky test ..
@lenickamimi44 těhotenský test je opravdu negativní. Ani malý náznak ducha tam není.
Tak budeme doufat, že ovulace přijde cobydup, a s chutí hop na manžela 😃😈
@piggy123 no to doufat můžeme, na manželovi hupsam každý druhý nebo třetí den skoro celý měsíc 🙈😛 a zrovna dneska musíme do odměrky 😅 a šup s detickama do laborky
@piggy123 a teď druhý test, myslím že u mě už více pozitivní nebude
Já, když jsem si měřila ovulaci v lednu, tak v týdnu, kdy měla být ovulace a střední až vysoká šance na otěhotnění, tak jsem měla sněhobílé testy, po tomto týdnu byly na ovulacnich testech duchové asi 4 dny a pak zase sněhobílé... No a přitom jsme byli v tom... Sice biochemické těhotenství, ale nechápu... Ovulaci jsem údajně dle testu neměla... Jinak MS jsem do té doby měla jak hodinky, ovulaci poznám - bolesti a spineni... Takže jim taky moc nevěřím 🙂
@31nika31 no však právě, já mám od 6dc takto testy silné a až když má ms dneska přijít tak teď test pozitivní, to je na hlavu už teda 🤷😳
@mona91 děkuji 🌹, no tento cyklus je úplně jiný, normálně na ovu testech nemám vůbec žádnou druhou čárku a teď tohle, celé tři týdny už sílící a na den očekávané ms už pozitivní 😳🤷

@lenickamimi44 chci vidět těhotenský, těhotenský, těhotenský test 😜