Plodný hlen, ovulační test negativní. Není ta ovulace dost posunutá?

kikkulina
17. říj 2019

Chci se zeptat, beru pyridoxin k vůli tomu že jsem měla krátkou LF, teď jsem 11DC.. Kontrolovala jsem cervikalni hlen a úplně moc průhledného hlenu jako bílek, ještě jsem to tak nikdy neměla, přitom rano bych řekla skoro žádný hlen, šla jsem udělat ovutest a ten negativní, ani náznak ducha.. V předešlém cyklu vycházela ovu 23DC a cyklus se mi prodloužil na 33dnu..není ta ovulace nějak dost posunuta? Viděla jsem na diskuzích, ze se ovulace posunula tak o 2-3... Moc tomu nechapu, ten test mi neleze do hlavy.. Žádný náznaky ovu přitom žádný, žádná bolest břicha nic, přitom podbrisek vždy cítím..

princezna8
17. říj 2019

@kikkulina Kasli na testy, a duveruj svemu telu. Jestli mas hodne hlen, tak to hned zkuste. Ja kdyz ho mela tak jsem jednou skocila na manzela, a jsem ve tretim mesici 🙂 hlavne uzivej si chvilky s manzelem, nedelej to z povinnosti s ohledem na plodne dny. To akorat stresuje.

kikkulina
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
kikkulina
autor
17. říj 2019

@princezna8 bohužel přítel je pryč, přijede v neděli, takže jestli to tak je, to nejspíš zase propasnem..bohužel to hlídám testy, protože přítel pracuje v cizině a jezdí domu jen na 2-3dny

hermij
17. říj 2019

Ovulační typ hlenu se může objevit i několik dní před vlastní ovulací, takže na výsledky ovu testů vůbec nehleď a ani ta neděle možná nebude pozdě ;)

kikkulina
autor
17. říj 2019

@hermij Keez by si měla pravdu 🙏

princezna8
17. říj 2019

@kikkulina Tak snad to vydrzi do nedele... Ale to mas teda blby, to moc sanci na otehotneni nebude... ☹

kikkulina
autor
17. říj 2019

@princezna8 no právě.. U prvního se to nějak zadarilo po 3 měsících zázračné.. Ale teď to tak být nemusí.. To se pak ženské řekne lehce nemyslet na to, netestovat atd.. 🙄😔Uvidíme, ale moc šancí tomu nedávám..

princezna8
17. říj 2019

@kikkulina Tak treba se trefite... Zazraky se deji 🙂

princezna8
17. říj 2019

@kikkulina A bud stastna ze mate aspon uz jedno

kikkulina
autor
17. říj 2019

Jo to je pravda... Uvidíme, snad to vyjde co nejdriv

lilian2111
17. říj 2019

Plodný hned je několik dnů před ovulací, pak stačí snažení třeba i den po ní. Já myslím že to není ztracené 😊✊🏻

kikkulina
autor
18. říj 2019

Tak dnes jsem dělala další ovu test a slabounka čárka se už objevila, tak třeba bude silit a ovu se teprve dostavi, hlen je pořád