Po revizi nebo potratu začínáme znovu
Ahojky tohle téma je pro všechny co prožili revizi nebo potrat a začínají od znovu. Já prodělala zamlklé těhotenství v 7tt. A následovně revizi dělohy. Už se těším až dorazí MS a budu vědět že je vše ok. A hlavně bna to další znaženíčko 😉
Holky mě ten kontryhelový čaj moc nedoporučovali, že prý mamavit, femibion, babyplán a kyselina listová je prej nejlepší! 😕
Ale asi záleží na každým! Ten femibion800 má prý nejvíce vitamínů a má v sobě hodně listovky! ale tím nechci nikoho zrazovat, jen píši své zkušenosti! 😎
boruwki 🙂 :závidím, že chodíš do práce, nejradej bych také už vyrazila, ale prej možná až po šestineděli! Tak snad, jinak se doma ukoušu nudou a také potřebuji přijít na jiné myšlenky!ale zase jít na třísměnný provoz? tak nevím co je lepší!? 🤐
ahoj, přidávám se do party. od září se zase začínáme snažit. jsem po revizi pět měsíců. samovolný potrat v 8tt. před tim dlouhý snažení. zrovna mi tedy neni moc dobře, mám i atb ☹
přeju hodně štěstí všem!
@svoba Jahoky vítám tě v naší smutné ale doufejme že v budoucí veselé diskuzi. Přeji hodně štěstíčka se snažení. A teď hlavně pozor na to atb. Já jsem byla myslím ve 4tt. kdy mi daly na zánět v zubu silné atb. Já si mysllím že se to pokadilo už v tu dobu. Protože zhruba v tu dobu se tvoří ten zárodek a mě se ani neutvořil. Jen se vytvořila dutinka a v ní sdřejmě nic ☹
Ahojky tak jsem si dneska užila. BYla jsem trhat 6. No mazec. NApřed mě opchal asi 10 injekcema, než to vůbec zabralo a pak se mu rozpadla korunka. TAkže vytahování každého kořene zvlášť. Sem myslela že tam umřu. TAkovýma dlátkama to napřed rozrejpal aby to uvolnil a pak trhal. No hnus. Co vy jak se vám daří. Mě začalo jaksi pobolívat v podbříšku tak nevím jestli nezajít k dr. ať se jukne jestli je tam vše ok. Přeji příjemný večer 🙂
alca22- tak to sis užila vid! zubařka je také pro mě horor. 😠 Zítra si k tomu doktoru radej zajdi, já tam také radej minule byla! Za to nic nedáš! Já jdu zítra na kontrolu a v pondělí a máme polovinu šestinedělí za sebou! Pořád čekám Ms a nic, takže to opravdu bude asi až nekdy za 14 dní!
přeji všem pěkný večer!
😀
@alca22 no teeda no moc nezavidim mne raz trhali dva zuby nastastie to bolo celkom rychlo a potom som to radsej isla vyspat spolu s liekmi proti bolesti
ja som teraz tak trosku na nervy som uz 34DC a ms nikde a ani nemam pocit ze by mala prist ale nic mi neni no okrem zapalu v krku a vcerajsi vecerny test bol negativny
a co s tou tabulkou nepremyslali ste o nej?nemate chut ju spravit???
Já bych tam teď neměla co dodat. Ještě jsem MS nedostala a zatím mě nic nečeká než kontola po 6-ti nedělí.
nathali 😉 já jsem na to stejně jako alca22, také jsem ještě Ms nedostala. ☹ Jsem skoro na den s alca22 po zákroku!
Ale klído si tabulku založte, já vám budu držet 😲 a palce a třeba se k vám za necelý měsíc budu moci přidat! 😵
alca také vid???
zítra si tam zajdi určitě, mela by te vzít, jseš s tím akutní takže musí a navíc víkend před námi! 🙄
Holky odkud která jste? Já jsem ze Želče. Asi tak 14km od Prostějova.
TAk jsem byla nakonec u dr. TAk v děloze je vše v pořádku. bOlesti mám nejspíše že mi začíná ovulace. Mám papat kyselinu listovou a po 2 MS se můžeme začít snažit.
tak holky také jsem od Dr. doma a vše v nejlepším pořádku, po krev. sraženině ani pátka!
Děloha krásně stažená,a le sliznice ještě žádná. Do měsíce by měla přijít MS, mám počkat na ovulku a můžem to rozjet znovu!
Dneska fakt krásný den a samé dobré zprávy!
alča22- to je také super, že jsi O.K., ale jakto, že máš ovulku bez MS? to tak bývá?
alca22-asi ano, jsem sama z toho asi dost zmatená 😒 , ale je fakt, že mám taky takové pocity jako dříve při ovulaci!nejradej bych na TO vlítla hned! ale jsme přeci rozumní a tak počkame ☹ . Všem vám přeji pěkný večer a vydařený víkend!
Jinak já jsem od Plzne! 😀
Ahojky holčiny. To byl ale krásný víked. JSme malýmu koupili takový to kolo bez šlapek, tak se učil jezdit. Jinak mě bolesti už ustoupili tak doufám že co nejdřív dojdeMS. S tím snažením uvidíme počkáme na ty 2 MS, ale když se zadaří dřív byla bych jen ráda. Dnes to vypadá taky na pěkný den. Jedem s malým ke kámošce, která má syna mladšího o 5 měsíců od Petříka tak půjdem ve Vyškově asi do zoo. Přeji pěkný den.
Ahoj holky 😀 . tak máme za sebou další pekný slunný den že? co je u vás nového? u nás stále nic! očekáváme MS, ale té se pořád nechce! ☹ , Dohodly jsme se s manželem, že po šestinedělí jdem na TO! Jen nevím, jestli by jsme měli či zdali musíme čekat na MS 😕
Hezký večer všem! 😅
ahojky holky 🙂
ja som bola dnes na gynde ms stale nikde tak mi pichli agolutin a zas zacinam s clostilbegytom a pregnylom a k tomu som pekne nachladnuta sice som cely tyzden doma ale uz by ma to nebavi
Ahoj holky, tak jsem si dneska jen tak pro zajímavost udělala ovulační test a ejhle 😀 jsou tam dvě čárky. Takže at počítám jak počítám za měsím by to mělo být stejně a já pevně doufám a snad se začnu i modlit v to, aby to tak skutečně bylo a mi se dočkali v létě vytouženého miminka! 😀
přeji nám všem pevné zdarví a hodně úspěchů!!! 😅
Alča22, je to neco jako tehotensky test, taková malá placička! je tam okenko do kterého nakapeš pár kapek moči, prý může byt z jakékoli denní doby, to kapátko je u toho, stačí opravdu pár kapek. Pokud máš ovulaci tak ti tam naskočí druhá čárka jako na tehu testu!
stál kolem 50ti korun. jo a výsledek se pořádně ebjevil tak po 20 minutách, píšou tam že čím je čárka silnejší tím lépe! Hodně zdaru! 😅
@pp82 JJ díky tak já ho příští měsíc vyzkouším, jestli teď už ovulace proběhla jak říkal doktor, protože břicho už nebolí. čítám že bych mohla dostat tak za týden až 2 MS. TAk pak bych si tu ovulaci pohlídala. Má to název normálně Ovulační test nebo se tomu říká jinak. Snad bude až po 6-ti nedělí ať na to můžeme vlítnout. Sice kdyby se zadařilo tak dr. asi moc nadšenej nebude, ale je to moje tělo a já si s ním můžu dělat co chci 🙂 😉
Ještě k tomu ovu testíku. KD ho mám udělat.

@alca22 Jsem tak trošku pracovně vytížená, víš? Jinak s tím cvičením bych to moc nepřeháněla, já jsem taky začala cvičit a dost mě při tom pobolívalo břicho...tak ofafrně...