icon

Podaří se nám konečně otěhotnět?

klarisa835
27. led 2025

Ahoj holky už přestávám mít naděje. Myslíte že tentokrát by to mohlo vyjít? Hormonální profil i spermiogram v poradku.

Podaří se nám konečně otěhotnět?Podaří se nám konečně otěhotnět?
lencaa11
27. led 2025

@klarisa835 šance je vždy ..teď počkat do datumu Ms

petra166
28. led 2025

Jak dlouho se snažíte ?

felis
28. led 2025

U zdravého páru je šance na početí v cyklu do 25%...takže čtvrtinová šance tu je 🙂 držím palce.

klarisa835
autor
28. led 2025

@petra166 snažíme se rok. Pokud to už ani tentokrát nevyjde už přestanu brát všechny ty drahé vitamíny a kašlu na to.

klarisa835
autor
28. led 2025

@felis moc děkuji. Tentokrát jsme sex v období ovulace celkem vychytali tak kéž by se povedlo. 🙏

petra166
29. led 2025

@klarisa835 neboj se, vyjde to , rok ještě není nic hrozného , nám to vyšlo taky později , proste jsme v době ovulace měli sex den před , v den ovulace , a i den po a ten měsíc čti tenkrát opravdu vyšlo . Nevstávej z postele , nemyj se po sexu , pokud to děláš . Jestli přítel nic nebere , doporučuju SelZink Plus . U mě přítel starší , kuřák a myslím , že tyhle vitaminy nám pomohli . Jsou dobré na spermie .

petra166
29. led 2025

@klarisa835 a ještě chci dodat , že jak se říká , ze je dobre trochu od toho “upustit” , tak je to pravda , nam se povedlo měsíc po tom , co jsem se opila (návštěva rodiny na Slovensku) , normálně nepiju vůbec . Proste baveni atd . A měsíc po tom se povedlo , jsem si jista na 100% , ze to melo vliv , nemyslím alkohol , ale celkově , ze jsem proste nebyla tak ve stresu ten další měsíc , a začala jsem to brát tak , ze bud se povede a nebo to proste přijde později . Mě je 27 přítelovi 40 . Přítel kuřák , a ja jsem bývala také silná kuřačka . Píšu ti to proto , aby jsi nemyslela hned na to nejhorší , opravdu to přijde , pokud nemáš nějaké problémy a jses zdravá , není důvod proč by to nešlo 👍🏼 hodně štěstí , a určitě se ozvy , až to přijde ❤️

klarisa835
autor
29. led 2025

@petra166 moc děkuju za odpověď. Nevstavam a dělám svíčky🤣 sex co přítel může. Oba nekuřáci. Mě jen zjištěno z hormonálního profilu že jsem v minulosti prodělala chlamydie ale podle výsledků prý byly přeleceny antibiotiky. Takže nic špatného. No budu od toho muset pak už upustit jelikož ty vitamíny už opravdu lezou do peněz a celkově se z toho nechci zbláznit. Pořád něco hlídat a testovat...
Moc děkuji za milá slova. Dnes jsem cca 7-8 DPO tak uvidíme začátkem příštího týdne. 🤗

petra166
29. led 2025

@klarisa835 neboj oni to vyjde , a nestresuj se z negativních testu , ikdyz vím , jak lehko se to říká , nevím jestli jsi třeba nebrala antikoncepci , ta taky občas nadělá paseku , než se tělo vzchopí . Určitě se zadari , ja jsem taky mela strach , takže vím jak se cítíš . Nakonec uz jsem za půlkou tehu , takže neboj , dočkáš se , určitě jo ❤️

klarisa835
autor
30. led 2025

@petra166 děkuju..no pokud to teď nevyjde smutná budu to je jasný. Antikoncepci neberu už 7 let a cyklus pravidelný po 28 dnech přesně a stín že ovulace je uprostřed plus mínus den. Moc děkuju za podporu a držím palce ať máš zbytek těhotenství pohodový❤️

dididodo
2. únor 2025

@klarisa835 ja uz mam negativní testy 3 roky.. oba s partnerem zdravý 🫤

dididodo
2. únor 2025

@klarisa835 ja budu v utery 14 dni po 3. iui, tak jsem taky zvedava. Dej vedet výsledek u tebe

klarisa835
autor
6. únor 2025

@dididodo tak u mě sice 2 dny zpoždění ale dneškem bohužel 1DC😢 tak už na to kašlu. Žádné drahé vitamíny a ani neustálé testování... objednala sem dovolenou na březen a když se to té doby nepovede, zajdu si na zjištění průchodnosti vaječníků kvůli těm chlamydiim v minulosti.
Jak to dopadlo u tebe? Doufám že slavněji🙏

dididodo
19. únor 2025

@klarisa835 u mě to bohužel taky nevyšlo. Ted mesic vynecháme snažení a kdyz to dostanu tak se budu objednávat taky na průchodnost. Dovolená je vzdycky dobry nápad😍

klarisa835
autor
19. únor 2025

@dididodo tak to mě mrzí. Ta snad nám to pomůže a časem si sem napisem, že nám to vyšlo. Já jsem objednaná na konzultaci hned začátkem dubna tak si tam domluvím rovnou i ten zákrok. I když teda raději bych byla kdyby se to povedlo na dovče🙈 jinak držím palce🥰

dididodo
19. únor 2025

@klarisa835 taky moc držím palečky.Dame si vedet 🙏🏼

pajusz
19. únor 2025

@petra166 souhlasím
Poslední neúspěšný transfer jsem podstoupila v lednu 22 a pak vše hodila za hlavu a v říjnu ten rok otěhotněla přirozeně 😀 to se mi nestalo 15 let, druhé dítě máme z ivf😀 hlava děla fakt hodně ikdyž jsem to nerada slýchávala. Zkuste podstoupit jen inseminaci třeba?

dididodo
19. únor 2025

@pajusz to je na tom to nejtěžší. Hodit největší přání za hlavu

pajusz
19. únor 2025

@dididodo Věř mi, že každá která se snažila ví jak těžký to je. Na druhé dítě jsme čekali 11 a půl let a 3. přišla aniž by ji kdokoliv zval🤣

dididodo
19. únor 2025

@pajusz to věřím. Ja si tím taky procházím 😊 me přijdou nekonečně ty tři roky čekání teprve na první miminko

pajusz
19. únor 2025

@dididodo Moc ti přeju aby se tvoje touhy naplnily co nejdříve ❤️

klarisa835
autor
3. bře 2025

@dididodo tak nám se zřejmě zadařilo ještě před dovolenou🙏

dididodo
3. bře 2025

@klarisa835 jeee moc gratuluji 😍, nám opět ne🥹

klarisa835
autor
3. bře 2025

@dididodo moc děkuji. Ms má přijít ve čtvrtek tak uvidíme jestli se to udrží a jestli jo tak s námi hold pojede na první dovolenou🙂 . Vám moc držím palce❤️

dididodo
3. bře 2025

@klarisa835 verim ze udrží😇 jedete někam do tepla?

klarisa835
autor
3. bře 2025

@dididodo ano na východ do Asie☺️ jen si hold nedám syrové ryby. Snad před odjezdem ještě stihnu doktora aby mi jen řekl že je plod na správném místě. Nechci tam řešit mimoděložní🙈

dididodo
3. bře 2025

@klarisa835 jo to věřím, je lepší si to ověřit. A dovolená parada🤩

klarisa835
autor
Autor odpověď smazal