Podívejte se na testy před menstruací. Vaše zkušenosti.
Jsem zvědavá jestli nějaký vypadal podobně jako můj :D
@hanzbl00 nic není vidět ale může tam ještě být
@kristynalucinka 2 dny pred MS takto. Lonsky leden, ted jsou ty "dve carky" uz po veceri a vali sudy po postylce 😁
@teenyel teda tak to já mám asi nic oproti vam
@kristynalucinka takto jsem to mela 8dpo. 10dpo jsem mela uz pozitivni digital. Ale ja testovala ovulacnima testama a merila BT, takze jsem uplne presne vedela, kdy byla ovulace. A zaznamenala jsem i nidacni pokles, takze vim, ze u me doslo i k uhnizdeni opravdu velmi brzy 🙂 prikladam fotku z 8dpo (mam LF 14.dni, takze to bylo 6 dni pred MS).
@teenyel tak myslíš že to může být u mě těhotenství?
@kristynalucinka to ukazou nasledne dny, zda to zesili. Tezko odhadovat. 🤷
@kristynalucinka já ho měla takto 😊 a každý den sílil.
@kristynalucinka ja to tam teda vidim!
@kristynalucinka no úplně nic tam není, doušek tam je teď jen jestli bude sílit ☘️
Mspeijde vždy kolem 6te h ráno. Dnes zatím nic a příznaky taky žádný.. tak uvidíme. Samozřejmě vím že může přijít kdykoliv,jen píšu jak to mám
@lujhu a to je teď nebo něco z archivu?
@kristynalucinka ted
@lujhu tak Ať vám to dobře dopadne
@hanzbl00 mě nebolí nic už
@hanzbl00 před ms nebo po?
@kristynalucinka No mam asi 2 dny do ms. Mě právě podbrisek bolí dost tam si myslím,že ms prijde😕
@hanzbl00 je to možný :/
já ne :D
@kristynalucinka bohužel, taky nic nevidím …
@anna987 místo ms (zatím)přišel čirý vodnatý výtok.. bolesti v bedrech. Asi cysta?
Já měla až 13dpo, 2 dny po termínu ms slabého douška
@reeeza ale co ten čirý výtok může znamenat? Začátek těhotenství asi ne
@kristynalucinka ono by asi spíš než 2 dny do MS pomohlo vědět DPO nebo DC, aby se v tom mohl aspoň trošku zorientovat i někdo jiný než ty. Ovu víš kdy/že byla? Cyklus může být celý posunutý, o nepravidelnostech vím své 😅 Pokud tě nic nepálí/nesvědí tak bych si s výtokem hlavu nelámala a holt počkat kdy a jestli MS dorazí. 😉 Držím palečky ať se brzy zadaří 🌻
@makmak28 Ovu byla 23.3

Já mám 4 dny do ms tak snad neva😅 můj vypadá takto,samozřejmě tam něco vidím ale asi nic😔