icon

Podívejte se na testy před menstruací. Vaše zkušenosti.

kristynalucinka
4. dub 2024

Jsem zvědavá jestli nějaký vypadal podobně jako můj :D

Strana
z3
kristynalucinka
autor
21. lis 2024

@makmak28 ahojky, jak ti to nakonec dopadlo??

makmak28
21. lis 2024

@kristynalucinka no 😅 na jaře mi vyoperovali cystu... a bez jakéhokoli dalšího plánování nebo snažení mám teď termín 10. května 😊

kristynalucinka
autor
21. lis 2024

@makmak28 tak to gratuluji 🌸 a byla jsi tedy těhotná ilustrace jsi menstruovala?? Já si dělala dnes test po menstruaci s dopadl takto tak nevím co si o tom myslet

makmak28
22. lis 2024

@kristynalucinka to vypadá na biochemko... to znamená že vajíčko bylo oplodněno ale těhotenství se neuchytilo a skončilo s menstruací... Pomud chceš mít jistotu, udělej test za dva dny znovu. Kdyby byl silnější byla by naděje 😉 pokud bude stejný nebo bílý tak není co řešit...

kristynalucinka
autor
22. lis 2024

@makmak28 tento test je pravé dělaný po menstruaci. Je výrazně silnější než ty před tím. Dnes jsem dělala další a zase pozitivni

makmak28
22. lis 2024

@kristynalucinka tak v tom případě asi takto: nemá smysl testovat každý den, hcg se zdvojnásobuje cca ob den takže nejlepší je i testovat ob den. taky můžeš jít na krev jako samoplátce a pokud bude hcg tak se s tím objednat na gyndu a tam se uvidí co dál 😉 pro toto téma ti doporučím zdejší skupinku Snažilky, holky tam mají zkušenosti se vším možným, vždycky dobře poradí 👌

lilian2111
22. lis 2024

@kristynalucinka žádné krvácení v těhotenství není v pořádku. Mela jsem to tak 2x, menstruaci a pak pozitivní test, ani jednou to nebylo v pořádku, proto za mě radím řešit s dr. 🙏🏻

kristynalucinka
autor
22. lis 2024

Tak těhotná jsem, teď jak to dopadne.

makmak28
22. lis 2024

@kristynalucinka jojo, měla jsem to stejně, ale nic z toho nedopadlo... držím palce, aby to nebyl tvůj případ 🍀

kristynalucinka
autor
23. lis 2024

@makmak28 snad to dopadne.. byl by to ale zázrak.. Dekuji ❤️

Strana
z3