Podpora k těhotenství. Jak upravit cyklus a zvýšit šanci na otěhotnění?
Ahoj holky,
s přítelem se snažíme o miminko a moc ráda bych si přečetla vaše zkušenosti a příběhy.
Poslední cyklus jsem měla dost rozhozený (trápilo mě dlouhé hnědé špinění), tak jsem raději zašla k doktorce. Těhotenství to sice zatím nebylo, ale doktorka mi doporučila a předepsala tyto věci na úpravu cyklu a podporu:
Progestanelle (vaginální kapsle na večer)
Dr. Max Inositol Combi (myo-inositol + L-methylfolát)
Chci se zeptat ty z vás, které jste tyto přípravky užívaly – za jak dlouho vám pomohly srovnat cyklus nebo otěhotnět?
A co dalšího vám osobně nejvíce pomohlo (bylinky, vitamíny, cvičení, změna hlavy...)? Budu moc vděčná za jakoukoliv vaši zkušenost, povzbuzení nebo tip!
Moc děkuji a přeji všem, co se snaží, aby to brzy vyšlo! ❤️
@natasha2604 ahojky, já jsem cvičila a hubla, začala chodit na terapii, brala inositol, pila čaje a rok nic. Pak jsem zašla na kliniku, doktor zjistil, že mám ovulaci nepravidelně po sledování a partner slabší spermiogram. Proto mi doktor předepsal prášky na stimulaci vajíček a injekci na vyvolání ovulace a šli jsme na inseminaci (zavedení spermií přímo do dělohy, aby to měli snadnější) .. poprvé nic, lékař mi doporučil zvolnit ve cvičení a nedržet žádné diety, aby tělo nebylo ve stresu. Pak jsem šla na další inseminaci a otěhotněla jsem, ačkoliv to těhotenství skončilo v 9.tt, po 2 měsících další inseminace a klaplo to.
U nás tedy zkušenost taková, že se ovulaci nechtělo a partner měl pomalejší spermie, ale stačilo trochu pomoct. 🙂

Přidej se do skupinky Snažilky.