Podstoupili jste lázně při neplodnosti?
Ahoj holky,
byla jste některá v lázních ?
které byste doporučily, napište prosím nějaké zkušenosti, na co si dát pozor, zda si radši vzít 1lůžkový pokoj, něco o procedurách..
Díky moc za všechny informace,
ahoj, Veru
@dpmo Ahoj🙂 s tím Pendolínem nějak nevím, ale asi mám druhou třídu... doma se mrknu na lístek. A hotel mi vybrali v lázních, kam pojišťovna poslala schválený návrh. Než mi ale přišel zvací dopis z lázní, zavolala jsem si do lázní a sama si řekla, který hotel dle kapacity (a financí) chci. O možné změně píší i v tom zvacím dopisu.
@dpmo Druhou 🙂 Ta bohatě stačí 🙂 Já se taky těším, poznám nové lidičky, se stejnými problémy, budeme moct pokecat 🙂
@dpmo Jak píše Misutka - taky dorazil zvací dopis s nějakým ubytováním, ale zrušila jsem ho tím, že jsem si vybrala nadstandard 🙂 Jde o to, že od pojišťovny dostaneš dvoulůžkový pokoj bez vlastního soc. zařízení.... Což mi přijde i v roce 2017 docela mimo mísu.. 🙄 Ale zase za nás pojišťovna zatáhne procedury, takže proč si nepřiplatit aspoň za pokojíček 😇
Misutka-katkatomaskova-tak já mám první třídu..moc se v tom nevyznám až tak jela jsem pendolinem když to zacinalo nějak před deseti lety i vic😉No uvidím zpátky třeba už pojedu druhou třídou...😉
@dpmo Tuším, že za první třídu se připlácelo. Já se s tím docela prala.. 😀 Chtěla jsem kupovat online, ale vybouchla jsem na placení, takže jsem stejně mazala na nádraží, a kupovala jízdenky tam 🙂
Katkatomaskova-misutka30-mam úplně to samý jak ty nadstandard nebudu nikde chodit do společných sprch a na zachod to je teda mimo mísu to máš pravdu..jinak hotel mi vybrala že třech hotelu pojistovna😊.uvidime se,ale sme každá jinde i Misutka😢
@dpmo Aspoň ty hotely pak můžeme na kávě pomluvit 😀 Když jsme tak rozházený 😀
Katkatomaskova-jj🙂
Katkatomaskova-Ahoj tak první třída lepší pohodlí,občerstvení ,drink a denní tisk🙂rozdíl 300Kc mezi první a druhou třídou...no uvidíme jak zpátky se rozhodnu😉 přece jen jedu víc jak pět hodin😎
@dpmo Tak tomu bych rozuměla 🙂 Ale já občerstvení nepotřebuju, svačinku balím sebou 😅 A denní tisk taky ne, bude mi stačit pohled z okýnka a MP3 v uších 🙂
Janap777-Moc děkuji dnes to přišlo si hodná 😊
@dpmo Ahojky, tak já mám jako Káťa 2. třídu🙂 určitě mi to také bude stačit🙂 a ty jsi v hotelu Savoy? Pamatuju si to dobře? Ten je tuším také z těch dražších, ne? Já jsem se snažila najít takovou zlatou střední cestu a pobyt na dvoulůžáku ještě cenu srazil, takže doplatek něco málo přes 5. tisíc ujde...
Misutka30-Ja mám hotel Savoy to rozhodla pojišťovna..mám 205 Allianz..Jenže hotel savoy má ještě ubytovnu co právě platí pojišťovna..děs a hrůza záchody a sprchy na chodbě,ty pokoje strašný jen umyvadlo na pokoji-horší jak hostel..ubytovna je bez recepce takže nehlidany barák...nejsem náročná,ale toto je síla v dnešní dobe😑.musela bych docházet i na jídlo...
Takže jsem telefonicky mluvila s paní že Savoy,která má na starosti ubytování moc hodna paní..nabídla mi buď dvoulůžkový nebo jednolůžkový pokoj právě v tomto hotelu mimo tu spojenou ubytovnu..jelikož mi ubytování platí můj podnik z FKSP tak to neřeším...takže nadstandard za 10000 i s lázeňským poplatkem...kdybych to měla platit sama tak se na to vykašlu a nějak to preziju😎
Takže že svého platím jen cestu pendolinem a zpátky pojedu třeba i druhou třídou nevěděla jsem ten rozdíl mezi první a druhou tridou😐.samozrejme CD mi řekli,že mám jet první třídou,že je lepší a asi chtěli vydelat..😊
Buď ráda,že ti pojišťovna zaplatí aspoň jídlo a procedury..když každé zaplatili ubytování jen ten zaklad,abys přespala i když na tyto problémy co máme by měla zaplatit i ten nadstandart..Káťa píše to samý,že v roce 2017je to mimo mísu to ubytování prostě katastrofa😉
Katkatomaskova-Ta druhá třída bude asi lepší to máš pravdu svačinu zabalis a denní tisk taky nepotřebuji..tak uvidím cestu zpátky nemám zpáteční jeste😉
@dpmo ty brďo, to je paráda! 🙂 Jak slyším "FKSP", tak mi nabíhá jeden konkrétní zaměstnavatel.. 😀 Přiznáš se, kde pracuješ? 🙂
@dpmo Mě ta druhá třída fakt stačí. Rozdíl 300kč na jednu cestu, to máš šest stovek za celý "výlet" a pro mě je cena docela rozhodující.. 🙂
Katkatomaskova-Ahoj v dopravním podniku města olomouce...jo tak jo jenže já sem nevěděla jaký je tam rozdíl jako v čem lepší atd...jenže vy jste si holky museli platit už ubytování kdežto já zatím nic krom vlaku🙂
@dpmo A tak to nic, čekala jsem něco jiného 🙂 Tak obecně platí - čím dražší, tím lepší 😀
A co jsi čekala?
@dpmo Nějakou fakultní nemocnici 🙂 Ty mají FKSP 🙂
Aha,ale já si myslím,že větší podniky to mají všude to FKSP,nevím...jinak já jsem Martina nešlo mi to tam když jsem to psala jako jmeno (asi je nás vic) tak jsem tam dala zkratku moji prace😁😎..
@dpmo 😅 Pravda, to by odpovídalo 😂
Ahoj holky budete mít některá menstruaci v laznich?já jo a teď mi říkal doktor že týden bez procedur a nebo oddálení MS..tak nevím co ted
@dpmo Já si to ošéfovala, byla jsem si včas na "vyvolávačce" 😎 Jen pro jistotu. U mě to (ne)funguje tak, že bez hormonů menstruaci stejně nemám.. 😀 Za mě osobně určitě oddálit, pokud máš vhodnou část cyklu, kdy bys mohla brát nějaké bobule. Pokud to tam dostaneš, tak pobyt jde sice prodloužit, ale taky to bude stát další peníze. No ale.,.. U tebe je to vlastně jedno.. 😀
@dpmo byla by jsi jen bez irigace a tamponu to me rekl doktor

Katkatomaskova-misutka30-hanka-Holky vy jste si vybírali u pojišťovny samy hotel nebo Vám pojišťovna sama vybrala?🙂