icon

Poovulační bolesti. Co způsobují?

dendasubaristka
24. led 2020

Holky ví tu někdo z vás co způsobuje bolest po ovulaci? Nikde to nemůžu najít. Celou dobu jsem žila v tom že když mě bolí podbřišek tak mám ovulaci. Ale tento měsíc měřím bt a zjistila jsem že ovulace proběhla předevčírem. Takže vlastně ta bolest je celou dobu až po ovulaci.

terka80
24. led 2020

@dendasubaristka poovulacni bolest muze trvat par dni,mam to taky tak 3 dny po

dendasubaristka
autor
24. led 2020

@terka80 a nevíš co to způsobuje? No já ji mám vždycky tak 1-2 dny. Ale celou dobu jsem žila v tom že to mám v den ovulace a první cyklus co opravdu poctivě měřím bazalku a zjistila jsem že ji mám po ovulaci

12misulkq
24. led 2020

Pokud mas bolest během ovulace tak to je před ovulaci, k ovulaci dochází až si od bolesti ulevis protože v tu chvíli praskne vajíčko 🙂 aspoň tak mi to dr říkal

petulkadodo
24. led 2020

Já když měla bolest vaječníku 3 dny po ovulaci, potvrzené lékařem, tak z toho bylo těhotenství 😊

dendasubaristka
autor
24. led 2020

@petulkadodo no já ty bolesti mám pravidelně,takže to těhotenství být nemůže.

dendasubaristka
autor
24. led 2020

@12misulkq no to jsem si taky myslela ale teď zjišťuji že už mám po ovulaci. Mě zajímá právě po ovulační bolest 🙂

terka80
24. led 2020

@dendasubaristka to nevim co to zpusobuje,podle me gyn to neni nic spatneho

dendasubaristka
autor
24. led 2020

@terka80 tak jsem ráda že nejsem sama kdo má bolesti až po ovulaci

terka80
24. led 2020

@dendasubaristka no ja je mam uz pred ovulaci pak bourliva ovu a pak par dni jakoby ms bolesti

dendasubaristka
autor
24. led 2020

@terka80 no tak ms bolesti mám až před ms. Ovulační mám jen po ovulaci. Nebo se stala někde chyba v měření teplotě a ukázala mi to blbe a teprve ovu je. Ale i ovulační hlen jsem měla den před ovulací. Před poklesem teploty takže je mám prostě po. Jen jsem si celou dobu myslela že je mám při ovulaci

terka80
24. led 2020

@dendasubaristka nejsou to uplne ms bolesti ale podobne jim.Jo a podle hlenu se vubec nerid,ja mela ovu podle bt minuly cyklus 12 dc ale plodny hlen byl jen do 10 dc 😁

dendasubaristka
autor
24. led 2020

@terka80 tak já to myslela tak že ten hlen byl před ovulací a vím že to značí plodné období a tím že jo už 2 dny nemám to znamená ze ta ovulace prostě byla tak jak mi vyšla ta teplota 🙂 tak jsem to myslela. Hlen bývá většinou pred ovulaci 🙂 v den ovu právě už ne 🙂 ale jim se neřídím vůbec protože ho mám jednou za uherský rok 🙂

mourovatakocka
24. led 2020

Ja na to taky trpím, ale až teď po porodu, teda ehm, teď přes dva roky 😁 Je to pěkně nepříjemné.

dendasubaristka
autor
24. led 2020

@mourovatakocka a máš to po ovulaci? Ne před nebo v den ovulace ale po ní? A víš čím to může být? Jestli třeba nějaká ta tekutina?

mourovatakocka
24. led 2020

@dendasubaristka Někdy okolo 🤔 Další těhu momentálně neplánujeme, tak to tolik nesleduju. Myslím, že spíš po, ale fakt nevím. Nebyla jsem od šestinedělí u doktora, ale musím se tam vykopat, trochu s e bojím, aby to nebyl nějaký problém.

dendasubaristka
autor
24. led 2020

@mourovatakocka jo to bys měla no 🙂 no tak snad to tak je normální no po. Spíš mě to zajímalo protože než sem začala měřit bt tak jsem si myslela že ty bolesti jsou v době ovulace. A po měřeni jsem zjistila že ty bolesti mám vlastně až po ní :D

terka80
24. led 2020

@dendasubaristka to je zajimavy vid co mi zensky vsechno mame 😂😂