Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
Holky vy jste teda ukecaný to je hruza moc vam přeju ty čárky a to štěstí.Liptonku ja teda taky vidim dvě čárky i když ta jedna je slabší ale je
Myslim že každá z nás ma nějaký svůj příběh jen každá jiný ale až už je to v 8tt čí v 20 nebo 36tt je to pro každou z nás bolestivé protože chceme být mami a chceme ty naše fazolky donosit až do konce a přinést si je domu takže bolest to je pro všechny stejná...
Ahoj povídalky,
venku je fakt nádherně, ale bohužel na víkend hlásí místama i přeháňky, fuuuuuj. My se chystáme jít do ZOO, tak musí být přece hezky 😉
Jinak taky potichounku gratuluju k // a určitě podávejte o sobě zprávičky a novinky.
Já jsem dnes byla v lékárně pro kontryhel, vitamín E a objednala jsem si Femibion, tak se začnu dopovat 🙂
Manžel tu nervozně přešlapuje u noťase, tak končím, třeba si ještě dneska škrtnu 😀 Kdyby ne, tak dobrouuuuuu
ahoj.tak jsem si nakoupila citlivější testy,tak uvidíme....ale moc s tím,že by se objevily // nepočítám.ale přála bych si to děsně!! 😉
ne ne nesmutni ja když je venku krasně tak jsem byla cely den fuc a ted jsem měla dva dny volno z prace tak jsem si uživala s kamoškama protože jak jsem byla 3neděle v praci v kuse tak jsme toho moc nenapovidali 😀
umíte někdo anglicky na grafu mi pisou něco a ja tomu nerozumim
My usual luteal phase length is 14 days and my temperatures have been up for 16 days past ovulation and I have no sign of my period, nor any sign that I might be pregnant. What should I do? Read More...
jak se citis kdy jdes na kontrolu znovu zitra nebo nebo kdy a co ten strik to planuji na pondělí nebo kdy pujdes 🙂
Jani to je,že moje luteální faze trvá 14 dní a moje teplota byla zvýšená 16dní a pak nevím 😀 😀 pak tam je napsané -co mám dělat?To je něějaký příběh,nebo kdes to našla?
Lehe tak to nevím,co to tam je,já to vubec nečtu ty texty tam,tak nevím co to muže znamenat 😒 😒 😒 😒
jo lehe v neděli na kontrolu a střik 😀 neděla ažv středa, sama nevim, ještě mi to řeknou 😅 😕 vykulená jsem pěkně
ahoj vitam nove snazilky 🙂 teda liptonek to je ale dobre viditelna // super moc gratuluji a doufam, ze vydrzi a bude jenom silit 🙂 dneska je krasny pocasi uz od rana, zitra mi menstruace asi skonci takze na to vlitnem teda alespon doufam, 🙂 🙂 🙂
Gamb: v neděli tak to je teda starost to koukam tak to je super budu ti držet pěstičky,aby ti to vyšlo a byla si těhu na první pokus 😉
leheckova(31let, MA 12/2009 kys.listová,vit.E,Duphaston,kontryhel) ..................................7DC
http://www.fertilityfriend.com/home/leheckova
natulaa(28let, MA 10/2009 kontryhel,vit.calibrum babyplan) ................................................4DC
http://www.fertilityfriend.com/home/2c513a
herbi(28let, SP 8/2009 prenatal vit.)............................................................................................5DC
fram(34let, MA 2/2010 listovka)..................................................................................................17DC
kopretina82(28let, MA 2/2010 kys. listová, kontryhel)...............................................................5DC
http://www.fertilityfriend.com/home/29a25f
silvidee(35let,SP10/2009,MA3/2010 kys.listová,kontryhel,železo)........................................29DC
endie(23let, MA 3/2010)................................................................................................................11DC
gambrinuska (28let, MA11/2009 calibrum babyplan,methformin,fostimon-injekce ..........10DC
liptonek (26let, SP12/2009 Femibion)........................................................................................31DC
petra.vavra(30let, MA 3/2010 Femibion,kys.listová).................................................................15DC
angelina987(27let, MA)..................................................................................................................24 DC
mikkisek( 29let,MA 3/2010)............................................................................................................29DC
martasl(34let,MA 12/2009).............................................................................................................24DC
jane84(26let,SP 8/2009).................................................................................................................43DC
dobré ráno holky 😵 😵 😵 Gam počkej já to nepochopila asi,ty jdeš teda už v těchto dnech na to IUI?já myslela co tak slyším,že vyřizování tady tohoto trvá strašně dlouho a ty jdeš celkem rychle néé,nebo se mi to zdá,a ty sis píchala ted před tím nějaké hormony nebo tak něco,já myslela,že to je dlouhý proces a u tebe se mi to zdá co by dup 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 ,tak to je super a ty jdeš v tu neděli do toho Caru,nebo normálně do porodnice?Já jsem náročná hned po ránu co 😵 😵 😵 .
Jinak já Lehe,Herbi,Kopre my jsme tak nějak na stejno v tabulce,tak to bude sranda ke konci měsíce 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no to jo jako ja jsem zvedava kdo 1 z nas nahlasi tehu holky chci aby jsme byly stejne to by bylo krasny 😀 no uvidime kazdopadne doufam, ze kazda z nas se docka jinak jsem ted vykoupala psa je to takovej hajzlik byli jsme venku uz 2 dneska a ted piju cajik a ctu si vas 😉 mi asi zacnem snazilkovat v sobotu co ty natulo? vim, ze to mame stejne ja mam menstruaci pokazdy tak 6 dni 😒 🙂
doufam teda ze mi pritel neusne pokazdy je tak utahanej ze to v 9 zalomi na gauci a je po tom ... pak me rano otravuje to chce ona ale ja na ty rana moc nejsem 😠

petra, zítra držím palce, ať to dáš 🙂
holky, ta baba jaga,co nechala dvojčátka v porodnici a doma už má 11 dětí. To je taková nespravedlnost. S prominutím, ale primitivové se množej jak králíci a vůbec o to nestojej. A my...škoda mluvit 😒