icon

Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?

leheckova
3. dub 2010

V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda

luuc_2012
19. dub 2013

@maximka33 díky za upozornění, asi překlep, tak snad už to mám v pořádku

luuc_2012
19. dub 2013

@maximka33 fotečky mam ve fotoblogu 🙂

matysikovad
19. dub 2013

@maximka33 ne to ne, těhu bych poznala, při PMS bývám ubrečená a vzteklá... ☹ Co čokoládku, našla sis, uklidnila ses? 🙂 Já jsem dneska zhrůzou zjistila, že z mého XS před 2 lety je opravdu L.... holky, jsem z toho táák špatná, že to se fakt nedá 😨 😨 😨 😢 😢 😢

nessik
19. dub 2013

@matysikovad Dani, třeba je to fakt těhu! 🙂 L nebo XS, nemáš to fuk? Stejně si kočka, být chlap, tak tě pozvu hned na rande 🙂 Holky, já jsem nemožná, blíží se pomalounku moje plodné dny, manžel svolný k miminu a já mám strach. Takže jsme včera použili kondom. Já nejsem normální. Mimi chci a strašně moc a zároveň se hrozně bojím, že zase potratím. 😝 Co to se mnou je?

fykyska
19. dub 2013

Ahoj holky tak Vás jdeme pozdravit s Haničkou - Haninka je připravená jít na svět tak čekáme kdy to bude 🙂 Jinak je vypasená africká larva 😀 po tom všem jsem se bála že bude malá a hubená a pár dní před porodem máme uctyhodný vahový odhad 😀 😀 😀 😀 3700g 😀
TAKŽE HOLKY NEZTRÁCET NADĚJI - NĚKDY SE VĚCÍ DĚJÍ PROSTĚ UPLNĚ JINAK NEŽ JAKOU O NICH MÁME PŘEDSTAVU 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

nessik
19. dub 2013

@luuc_2012 Julinka je nádherná 😵 😵 😵

maximka33
19. dub 2013

@matysikovad jo dala jsem si dva čokoládové bonbony, čokošku s oříškama tu máme poslední, tak jsem ji nechtěla sežrat sama... s tou velikostí, to myslíš, že se stalo hormony???

ale náladu mám pořád pod psa, dítě zlobí, ale hlavně bude to malý špunt, na endokrinologii nic nezkoumali a řekli mi, že bude mít výšku 170 cm... je mi z toho do breku.. já mám 168 a manžel 186 cm, tak proč by on měl být tak malý... ta bezmoc je příšerná..

matysikovad
19. dub 2013

@nessik ale prd, žádné těhu. žádná kočka, slonice je ze mě ☹ a jediné, co zvládnu, je nad sebou naříkat, jinak nic 😝 😅
Jo holka, prostě ta bolavá dušička se potřebuje zahojit, dej jí čas, ať se uklidní a pak na to hupnete 🙂

matysikovad
19. dub 2013

@maximka33 ale nebude malý, neboj.... jak oni můžou vědět, co bude v budoucnu? nějaký debilní odhad podle blbých tabulek, které se dělali před sto lety... 🙂
Nééé, není to hormony, přestala jsem kouřit, začala jsem vyvařovat a změnila jsem práci .... prostě jsem se hodně usadila a bylo to ... a tak z krásných 46 kg mám 55 kg a připadám si jak prasnica na jatka ☹

nessik
19. dub 2013

@matysikovad Dani, nezlob mě, jsi kočka a basta. Velikost XS je nezdravááááá.

maximka33
19. dub 2013

@nessik tak asi ještě nejsi připravená... to by ta touha převážila ten strach. u mně to tak bylo. tak jsem testovala a sváděla manžela... ale u nás to fakt nebylo jednoduché, asi nejsem extra plodná, takže kondom jsme používali jen v šestinedělí...
@fykyska tak už jdete do finále, holky!! kde budeš rodit? má Hanička správnou polohu?

nessik
19. dub 2013

@matysikovad Dani a kolik měříš prosím tě? 55 kg, vždyť musíš být jak za groš kudla!

@maximka33 já myslím, že to rozhodně nepoznají tak přesně. Navíc 170 cm se mi nezdá jako hrůza. Určitě bude mít víc, když mám manžel 186 cm!

maximka33
19. dub 2013

@matysikovad jsou na to grafy, a hlídá se to, kdyby růst zaostával, je možné brát růstové hormony. není to sranda. ale u kluků je to takové nejisté, oni se hodně vytáhnou v pubertě...
však pořád cvičíš ne? 55 kg jsem měla si na střední škole 🙂 kolik měříš? jo a myslím, že s velikostí XS musí být problém otěthotnět 🙂

matysikovad
19. dub 2013

@nessik @maximka33 no právě, že jenom 160 cm, takže do 50 kg, pak už je na BMI nadváha 🙂 😉 XS sice nezdravá, ale krásná !!!

maximka33
19. dub 2013

@nessik taky si to říkám... já to vidím jen podle vrstevníků, že jsou všichni větší, i holčičky. tak mě to trápí. malé holky jsou v pohodě, ale kluci to prostě mají v životě těžší, nemůžou si tak vybírat.. to bych mu nepřála. kluci v jeho věku mají tak o 5 cm více, a to je hodně, když za rok tyto děti rostou o 6 cm..

maximka33
19. dub 2013

@matysikovad dančo tak to kecáš, já při 168 měla 68 kg a to je tak tak hranice na normální váhu, od 69 je nadváha. to u tebe nemůže být takový skok. spočítám ti to: mě to vyšlo 21,48 a nadváha je až od 25, kočko 🙂 tvoji velikost vidím někde mezi S a M ne?

matysikovad
19. dub 2013

@maximka33 náš malý od ségra byl taky prcek a navíc ještě při těle, prcek, prcek prcek a najednou mu došlo na 14 roků a byla z něho skoro 2 metrová tyčka jak od rajčat 🙂

ppapajade
19. dub 2013

Ahojda holky tak jsem opět nakoukla...gratuluju těhulkám🙂) přemýšlím že od června se k vám zase přidám... 🙂

matysikovad
19. dub 2013

@maximka33 nene, M neobleču, dneska jsem prolézla několik obchodů a domů jsem si dovezla 2xL a jednou XXL, sice od ťahongů, ale přece 😝

nessik
19. dub 2013

@matysikovad vždyť jsi drobeček! Ty musíš být roztomilá. Já jsme taky prcek, mám 163 cm. A souhlas s
@maximka33 , určitě nemůžeš mít nadváhu. Já myslím, že se 46 kg bys ani neotěhotněla, to jsi musela být jak nitěnka.

matysikovad
19. dub 2013

@nessik no to jo ... maličká, to jsem 😀 na základce mi říkali myšice, dost mě to mrzelo.... 😝 ale jinaaak noo nic moooc 🙂

matysikovad
19. dub 2013

@maximka33 🙂 vyšlo mi 21 ( normální váha ) 😉 přesto se cítím jako slonice a vepřice 😝
Býváte před MS unavené? Kdybych nemusela vůbec fungovat, tak bych jenom spala... 🙂

aagnes
19. dub 2013

@maximka33 @eva518 @matysikovad @ofina1 ahojte holky, tak pak doktor řekl, že malej je v pořádku. Váží necelý kilo. Nechtěl se nám moc ukázat, šmudlal si ručičkou pusinku a nosánek, pak byl otočenej k placentě. Nejlepší bylo, když zíval 😀 to bylo nádherný. Pořád mlel pusinkou a doktor řekl, že je ukecanej a že to má asi po mě 😀 tady máte fotečku 😉 děkuju za podporu všem 🙂 Jen nevím po kom má ten palec na noze 😀

ofina1
19. dub 2013

@aagnes jůůůůůůůů krásný to je tak úžasný !!!! moc ti to přeju, že je všechno v pořádku 🙂

@maximka33 a kolik malej meří a váží ????? to jsou ty jejich tabulky ☹

@matysikovad no ty jsi teda váááha 😀 😀 😀 vždyt jsi určo úplně v pohodě a hele moc hubeným hoolkám se blbě těhotní ☹ já jsem po tom potratu zhubla a každý do mě rýpe- že jsem zase moc hubená .-(

nessik
19. dub 2013

@matysikovad unavená teda před MS nejsem, naopak to bylo vždy!!!!!, když jsem byla těhotná 🙂
@aagnes no ten je úžasný 😵 😵 😵
@ofina1 Ofíčku, jak se máš? Neboj, zase brzičko přibereš 😉 😉 😉

ofina1
19. dub 2013

@nessik já jsem hubená celý život,ale mě to ani tak nevadí 🙂 no už ani nemyslím na to že jsem testila a bláhově si myslela, že jsem těhu. No prostě zase zklamání. Jedeme na víkend ke tchánům na chalupu tak zase přijdu na jiné myšlenky 🙂 ale štve mě, že se tak pokazilo počasí ☹ máme v neděli pout a bude zase škaredě ach jo člověk má 2 dny volna a bude hnusně a pak člověk bude chodit do práce a to bude zase hezky grrrrr ☹
a budete se ted snažit???? už jsi na to připravená ?? nebude manža pryč ??hup hup na to 🙂

antana123
20. dub 2013

Přeju dobré ránko 🙂
@aagnes krása 😵
@ofina1 taky si myslím že budeš brzo přibírat 😉
a doufám že i ostatní holky 😉

antana123
20. dub 2013

32DC a hodně mě bolí břicho jako na MS i záda ☹

ofina1
20. dub 2013

@antana123 čárká sílí to je super 🙂 mě při prvním těhu taky bolelo jako bych to měla dostat 🙂) neboj bude to dobré musíí!!!!!