Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@matysikovad Danuško, děkuju, snad máš pravdu. 🙂
@nessik mě už tohohrabě,jdeme na oslavu narozenin,tam dvě těhotný,jsem v práci kolegyně těhotný...doktorly a sestřičky v práci těhotný...☹už nemůžu☹k tomu všemu si dávaj výsledky načas,dneska jsem se zase nic nedozvěděla☹
@matysikovad kéž bys měla pravdu a mimča se nás držela až do konce...
@nessik @petulaho Holky nesmutněte, taky se dočkáte. Ještě začátkem roku jsem byla na nervy, že snad už přirozeně neotěhotním, do umělého jsme jít nechtěli. Co já probrečela nocí. Čekala na výsledky z hematologie a nechtěla IUI podstupovat a mezitím přirozeně otěhotněla. Sice musím píchat injekce a je to docela záhul, ale nevzdám se a věřím a doufám, že konečně miminko donosím. Holky vydržte, moc na Vás myslím.
@petulaho U mě to bylo taky docela dlouhý. V červenci 2010 jsem měla mimoděložní těhotenství a od té doby jsem přirozeně neotěhotněla. Loni v říjnu jsem otěhotněla po 2.IUI, které opět skončilo samovolným potratem a revizí, ač jsem brala utrogestan, prednison a anopyrin. Až pak mi doktorka vzala krev a poslala ji na imunologii, poslala mě na genetiku a k hematologovi a rázem bylo jasno. Pak jsme byli domluvené, že na třetí IUI půjdu až někdy v dubnu, až budu znát výsledky z hematologie no a já si nakonec pro výsledky musela volat, protože v březnu už jsem MS nedostala a byla těhotná. Ať máš taky brzo výsledky, to čekání je někdy vážně na budku.
holky tak ted jsem si vykládala andělské karty,miluju je....rozbrečeli mě....vyšlo mi,že andělé dohlíží na mé děti a že se nemám bát že těhotenství i porod proběhne bez komplikací, a budu mít zdravé děti a že se nemám bát,že se situace už vyřešila i když o tom ještě nevím a všechno dobře dopadne...úplně mě to dojalo 😢 😢 😢 😢 😢 kéž by to byla rvd,andělé mi vždycky pomůžou,moc jim věřím...dohlíží na nás...
@petulaho je super, další miminko, veliká gratulace 😵
Peti, popravdě, já ve svém věku se už pomalu začínám smiřovat, že další nebude ☹ Jé, to je krása s andělskýma kartičkama, já je zkoušela před MS a měla jsem, že brzy k nám přibyde další děťátko, tak jsem tomu i začla věřit, ale bohužel mrcha došla 😢
Holky asi mi to nebylo souzeno......krvacim a pres slzy nevidim na klavesnici. pane boze zaco! tak to vypadalo nadejne a spustila se lavina krve!!!!:'( :'( :'( :'(
@petulaho Petruško, večer si vyložím. Depku zatím nemám, to přijde až před MS. Já vím, že mám dvě děti, měla bych být šťastná a jsem, vím, že mám mnohem víc, než většina z Vás tady, je mi trapně, že tu fňukám ☹ Ale pořád mě ten potrat trápí a miminko mi chybí, prostě teď už není jiná cesta, než ještě jednou otěhotnět, nebo nebudeme nikdy komplet a vím, že to budu řešit po zbytek života...

@matysikovad to já zatím nebrečím☹nemám už nějak ani sílu....cítím jen velkou prázdnotu a smutek....