icon

Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?

leheckova
3. dub 2010

V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda

petulaho
26. čer 2013

@terite mám to úplně stejně, taky v mém okolí potratilo dost žen...a moc moc mi pomáhalo o tom mluvit....
@terite fakt?to dělá asi ten účes...má ho hodně holek😉a v lékárně nedělám😀
@cital paráda,gratuluju🙂

m_artasek
26. čer 2013

@sanuli @terite Nic jiného si ani s manželem nepřejeme a věříme, že vše dobře dopadne. Snad to špatné už jsme si vybrali. Je to stejně asi moje první i poslední těhotentství, tak už pomalu začnu shromažďovat věcičky pro miminko.

m_artasek
26. čer 2013

@petulaho Určitě pak dám vědět, co se nám narodilo. Až naskenuji fotečku z včerejšího ultrazvuku, tak ji sem dám.

cabalkova
26. čer 2013

@terite No ja tomu letu proste verim, ze to klapne. 🙂) A s tim lepsim spalovanim a travenim by se to hodilo, ze by mi to odtravilo třeba tak dvacet kilo. 🙂

ofina1
26. čer 2013

holky jdu Vás pozdravit v práci mám blázinec protože zastupuju vedoucí a všechno okolo toho. Dnes jsem si ani neudělala kafe pořád někde na služebce a nebo v terénu, ale aspon vůbec nemám čas na nic jiného myslet a do práce se vyloženě těším 🙂
jo a začala jsem cvičit s JIliian a je to super !!!!!!!!!!!!!

@cabalkova škoda, že to zase nevyšlo ☹ ach jo musíme vydržet a nevzdávat se 🙂

@maximka33 krásnou minidovču 🙂
my příští týden jedeme s kamarádama do chorvatska 🙂 jen na chvilku ale snad to bude fajn 🙂

@cital jůůů mrcha jedna 😠 😀 😲

@kacernice jůůů to jsou krásné starosti 🙂

turcice
26. čer 2013

@eva518 Evííí 😉 😉 😉 😉 já to prošvihla..nestíhám..také písni co a jak 😉

Jinak holčičky..po delší době jsem se na vás přišla zase podívat... 😉 Moc na vás myslím a držím palečky snažilkám..těm co už objevily dvě // tak zase držím palečky aby těhu probíhalo v pořádku 😉 Naše Amálka už má 6 týdnů..hrozně to letí..tak přidávám fotečky z profi foceníčka 😉

terite
26. čer 2013

Holky, já se picnu. Na FB jsem objevila, že další moje lesbická známá čeká dítko. Člověk by řekl, že se jim to bude "zařizovat" ještě hůř a ono tohle 😠 Ale néé, jasněže přeju, ale už chci takýýýýýý 🤐
Jinak se loučím, zítra už nebudu stíhat, poslední vyřizování a balení a práce do toho, pak co nejdřív do postele a v noci kolem 2 nebo 3h vyrážíme směr Itálie. Doufám, že tam bude hezky a ne tak hnusně jako tady. Těším se, že objevím nějaké fotky s //, až se vrátím - teda nemyslím u mně, ale tady mezi váma. A u mně snad potom taky 😎 . Mějte se tu zatím parádně, ohlásím se kolem 9.7.

kolino
26. čer 2013

@terite přeji ti krásnou dovolenou Itálie je úžasná! ♥ tak naber sílu a hurá do boje zlatíčko a užívejte si jeden druhého, a věř, zázraky se dějí i ty se dočkáš!!! 🙂

antana123
27. čer 2013

Přeju dobré ránko 🙂
byli jsme 2 dny pryč co je tady nového????
@terite užij si dovolenou 🙂

petulaho
27. čer 2013

@terite užijte si dovču a doufám, že si přivezete dáreček😉těším se na popis jak jste se měli, my tam s mužem razíme koncem srpna😉
@antana123 jéje Anet už 15tt?to snad ani není možný,..jak ti je?

antana123
27. čer 2013

@petulaho je mi dobře krom výtoku mi nic není až se zase bojím zda je vše ok no blázen no
co ty jak se máš???

petulaho
27. čer 2013

@antana123 tak to je dobře a ten strach je určitě vzhledem k předchozím zkušenostem přirozený...já pořád stejný..

ani jsem vám holky nenapsala, včera jsem byla na gyn konzultovat výsledky z prvního cyklu těch odběrů horm.profilu...a aby mi dr.napsala další žádanky....no podržte se VÝSLEDKY JSOU NAPROSTO V POŘÁDKU.....tak jsem mu říkala, jak je to možný, když mám tu špatnou sliznici a co teda s tím..no tak říkal, že uvidíme v těch dalších dvou cyklech...můj dr.říkal, že mi pravděpodobně docent nasadí utrogestan v 2.půlce cyklu,aby se ta sliznice pěkně připravila a konzultovali jsme i ty event.inj.na ředění krve,tak říkal, že by to event.i zkusil, tak jsem zvědavá... čekala jsem,že řekne, jak to mám blbý a ono tohle...no byla jsem z toho fakt dost překvapená, trošku i zklamaná, i když na druhou stranu je asi dobře, že tam zásadní problém zatím není, no uvidíme!

antana123
27. čer 2013

@petulaho a kdy by jste mohli začít se snažením???je dobře že to je ok ale uvidíš ty další cykly

cital
27. čer 2013

@terite Krásnou dovolenou! 🙂 Hned bych jela taky 🙂.

cital
27. čer 2013

@petulaho Tak to je fajn. Důležité je, že to není nic vážného 🙂. Beru taky utrogestan, ale na něco jiného. Není to nic tragického 🙂. Snad ti pomůže a ty se už konečně dočkáš miminka 🙂.

petulaho
27. čer 2013

@antana123 no plánujeme si to s mužem na srpen🙂na dovolenou v Itálii, až budu mít výsledky všech odběrů,tak pomažu na konzutlaci s dr.,snad nasadí léčbu a hned se budeme moct začít snažit....uvidíme jaká bude realita🙂

antana123
27. čer 2013

@petulaho pak už nebude na co čekat hlavní je aby to všechno klaplo moc ti to přeju 😉

petulaho
27. čer 2013

@cital no jsem zvědavá, mě nevadí léky,hlavně at něco vymyslí a pomůže to, to je pro mě nejdůležitější....a docela by mě naštvalo, kdyby to bylo fakt v takový prkotině, jakože se nasadí jen utroš a bude to ok...i když samozřejmě budu vděčná za cokoli,co nám dopomůže k miminku....a na co ty ho bereš?na úpravu cyklu?

petulaho
27. čer 2013

@antana123 díky, jsi zlatíčko:-*doufám,a věřím už v dobrý konec

antana123
27. čer 2013

@petulaho nevíš náhodou kdy jde Danča na NT????

cital
27. čer 2013

@petulaho No to máš pravda, dát ti utrogestan, je to nejmenší co by doktor mohl udělat. Já ho beru na špinění před MS. Mám prý nedostatek progestronu v těle, ale nevím to jistě. Nikdy mi dr. nedělal hormonální profil.

petulaho
27. čer 2013

@cital aha..to je taky vtipný☹ nop já už se ničemu nedivím....no v druhém těhu mi dr.utroš dala,ale až když jsem začala krvácet a ve 3.těhu jsem ho nasadila hned jak jsem zjistila že jsem těhotná,ale zřejmě je u mě prostě problém, že se mi ta sliznice po ovulaci nepřemění tak jak má a sliznice je nízká a nekvalitní, takže to má svoji logiku...no věřím tomu,že to zabere!!!prostě musí

petulaho
27. čer 2013

@antana123 dneska by měla podle mě jít na NT😉 díky za připomenutí😉

@matysikovad Dani, držíme palce:-*

antana123
27. čer 2013

@matysikovad Dančo držím pěsti 🙂

antana123
27. čer 2013

@petulaho a na kolik nevíš??

petulaho
27. čer 2013

@antana123 to nevím, zkus dohledat...☹

diginka29
27. čer 2013

@cital Krásnou dovolenou,my jedeme v srpnu,tam doufám že se nám zadaří 😉 inak dnes ta kontrola,vůbec se mi tam nechce,ale snad bude vše O.K.

matysikovad
27. čer 2013

Tak jsme byli hned na ráno, jenže jsem celou noc nespala a byla jsem úúplně KO. Mimi je ukázkové a teď se podržte, co to je 😉 jsme zdraví, nejde mi nahrát fotka
@antana123 Anet ty to víš, co čekáš?

@antana123 @petulaho Děkuju, jste zlaté, že jste na mě mysleli 😉

antana123
27. čer 2013

@matysikovad Ahoj super že je vše ok 🙂 nevíme chcem překvápko

matysikovad
27. čer 2013

@antana123 jo aha 😉