Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@kifsepixam veliká gratulace a Adinka je nádherná 🙂
@kifsepixam úžasná Adinka. Z té bude modelka podle těch dlouhých nožiček 🙂
Ahojky,tak já nevím 😒 .v srpnu revize pro zamklé těhu v 11 tt,vše bez problémů. U dr kontrola a možnost zkoušení.... a že jsme se snažili...beru Inofolic.. dnes jsem 28 DC,26 DC jsem lehounce zašpinila,fakt malinko,,už jsem myslela,že přijde ms a nic,,vůbec... mám stejnou pachuť v ústech jako při těhu,,slinění,,,ale bolest břicha... čekám,,,na testy se neodvažuju 😨 .Jen dost dobře nechápu to lehké špinění,ještě nikdy se mi to nestalo,vždy se to rozjelo do pár hodin 😕 ,,,už mě to nějak nebaví...
@kifsepixam Je moc krasna, jeste jednou gratuluju a drzim palce, at vas brzy pusti, my byli kvuli zloutence s Tondikem v porodnici dokonce 11 dni, uz jsem z toho byla na palici, ale pak nas konecne pustili a doma jsme si vsechno vynahradili, tak pevne nervy a at uz jste doma. 🙂
@kifsepixam Jé, moc gratuluju! ta je ale nádherná! A ty jsi krásná maminka 🙂 takže má po kom. Hodně štěstí a zdraví! Malá bude brzo ok a pak už si jí budeš užívat 😉
Pěkný den holky mohu s ek Vám prosím přidat? jsem dva měsíce po potratu ( zamlklé těhotenství) a mám pocit jak kdybych na to byla skoro sama.
@merilinka
@lucinka58
taky jsem to tak mela, spineni pred MS, na hnizdeni se mi to zdalo pozde, na MS brzy a ono to bylo opravdu k tehu. Bohuzel v puli srpna revize. Ale to spineni muze opravdu znacit, ze // budou. Tak drzim palce, kdy se odvazis na test? 😉
@lucinka58 tak super, gratuluji k // 🙂 To jsi to vzala hopem .
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? Na revizi jsem byla na začátku května (ZT, 10tt) a od té doby jsem stále nedostala ms, takže mě to psychicky stále sráží. Není tu někdo s podobnou zkušeností?
@donia V červenci jsem dostala vyvolávačku, ta nezabrala, ani tomu dr moc nevěřil, protože nebyla narostlá sliznice. Nabíral mi krev na prolaktin jestli to neblokuje on, ten mám v normě... V létě jsem začala pít kontryhel, ale asi taky nepomáhá. Minulý měsíc mi dr napsal clostilbegyt a ať zkusíme zapracovat rovnou na mimču, ale podle mě jestli ta sliznice stále nedorůstá, tak bych se hodně divila kdyby se to povedlo. Dnes odpoledne jdu zase k dr. tak uvidím co vymyslí dál ☹
Holky moje tak od neděle jsme doma🙂 Moc Vás zdravím. Bohužel nestihám dočítat a ani jít na počítač, takže se na mě nezlobte. Malá přes den je zlatíčko, ale celou noc řve, takže já jsem grogy. Má přetočený režim:_((((Jinak plně kojím, mlíka mám hrozně moc, ale jedno prso už bolí, takže odstříkávám, tvarohuju, no hrůza a dnes ještě porodní asistentka mi řekla, že se mi dole rozjíždí šití, takže radosti.
No prostě nestihám nic. Manžel je v nové práci, takže v noci potřebuje spát a já jsem na to sama.

@lyc Držím palce, ať malá v bříšku vydrží co nejdéle, šetři se !