Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
Holky, děkuji za reakce 🙂 Nestíhám psát, tak jen rychle pro uklidnění pro @verca1508 . Já jsem se včera na to na gyndě schválně ptala a špinění nebo slabé krvácení je po revizi normální až 14 dní 🙂 Takže pokud nekrvácíš silně, s velkými bolestmi (malé jsou normální, prý se stahuje děloha), tak tě to nemusí zneklidňovat 🙂
@verca1508 já jsem ho začala pít hned druhý den 🙂 každý den si udělám do půl litru a piju a og mi taky doporučil citronadu na to krvácení
@ilonar Tak to Ti právě závidím, já mám ke kliďasovi opravdu daleko. Ale všechno zvládneme. Přesně za měsíc mám narozeniny, tak snad budeme mít dobré zprávy od doktora a budeme opravdu moci se začít opět snažit po Novém roce, to by byl opravdu nejlepší dárek k narozeninám i k Vánocům pro nás všechny, si myslím.
Jasně, všechno to bude v pohodě, a po novým roce tady tu skupinu přejmenujem na zářijovky/říjnovky/listopadovky/prosincovky 2016 😉
Holky psychika se zlepšuje, ale jak jste na tom po fyzické stránce? Já jsem se ten měsíc hrozně cpala sladkým, asi jak jsem měla nervy (ale celkově jsem na sladký 😉 ) a měla jsem docela i zvětšené bříško. Najednou nešlo zatáhnout, jako vždycky a byl tam špek. Teď už se mi to stahuje, ale pořád to není ono. Začínám zase pomalu s výpady a dřepy. to na mě působí nejlíp. A co vy, sportujete?
@ilonar No, tyden po revizi se jeste neodvazuju cvicit, ale taky to mam v planu. Jinak s tim briskem jsem na tom stejne, nemohla jsem za tech par mesicu vlezt skoro do zadneho obleceni, prsa i brisko se zmensuji, ale rozhodne pomaleji nez ten objem nabraly. Do drepu radeji nepujdu, jednou jsem cvicila 30 denni vyzvu drepy a tak mi nabraly stehna na objemu, ze hruza. Ja asi pujdu do pilates ci jeste uvidim.
Ahoj holky.mam dva tydny po potratu v 17.tydnu.muzi mezi vas?nejak se s tim nemuzu vyporadat.snazim se,ale porad to dost boli a asi jeste hodne dlouho bude...
@dvoracek Ahoj,mrzí mě,že tě musím přivítat 😢 ale jsme tu celkem veselá kopa a snažíme se s tím vyrovnat,jak to jen jde. U tebe je ten počet týdnů vyšší,než třeba u mě,o to víc to musí být bolestivé. Já jsem se ani nestačila moc rozkoukat a bylo po všem. Bohužel,děje se to,je to nespravedlivé a bolestivé,ale musíš věřit a těšit se na další. Já vím,lehko se to píše..
@verca1508 já jsem 14 dní po a jsem úplně ok,každý den procházky s 🐕 a teď pár dní ty výpady,v létě mi dost pomohly se zadečkem a celulitkou,to jsem ale dva měsíce běhala,cvičila a hlavně lépe jedla. Chtěla jsem být fit na těhotenství. No a pak měsíc nervů a sladkostí a forma je pryč 😂
No ja uz mela jedno zamlkle v dubnuv 8. tydnu a to jsem sla na sal a bylo za 10 min po. S tim ze jsem mela v hlave.proste to bylo spatne.jenze ted bylo vse v poradku.miminko js par dni pred tim uz zacala i citit.a pak najednou praskla voda a uz mi bylo jasne ze he konec."porod" trval tri dny.porad se mi to vraci...
Ja nevim proc.nemam jeste zadne vysledky.jen vim ze mimi bylo v poradku,screening negativni,pry krasne miminko.pak najednou praskla voda a uz se nedalo nic delat.jeste na me doktor obracel monitor jak tam mimi nema uz zadnou vodu. Tak cekali jeden den,nic se nedelo.druhy den zacali vyvolavat tak mi zacly konzrakce a bylo to az treti den.ten pocit je ale hrozny,kdyz jsem vedela zeiminko jeste zilo a byla chyba urcite v mem tele.mozna skryty zanet,mozna neco horsiho.cekaji nad testy,genetika...
@ilonar Ja jsem taky behala, krasne to vycisti hlavu, ses na vzduchu a delas neco pro sebe po fyzicke a vlastne i psychicke strance. Neco si urcite ted najdu, protoze kdyz jeste vezmu v potaz Vanoce se spoustou cukrovi, tak nevim nevim, take nedokazu odolat. Ale vidis to, i cviceni a zdrava strava bohuzel nepomohly, tak kde je zakopany pes?
@dvoracek Ty jo, tak to je mi opravdu moc lito, opravdu oproti nam ostatnim mnohem narocnejsi situace. Bolet to bude, to je jasne, casem opravdu ten mozek trochu otupi a pujdes dal, ale zustane to v Tobe naporad. Ted je nejdulezitejsi, abys byla v poradku, aby se prislo na duvod proc se to tak stalo a priste vse dopadlo konecne vse na jednicku. Drzim pesticky!
Ja pravr vubec nevim.mozna jedny budou pristi tyden.a na genetiku jedeme teprve pristi tyden a nevim jak dlouho to bude trvat.pak doktor mluvil jeste o tom,ze by se mi podivali kamerou do delohy.no vypada to na dyl nez minule.minule jsem mohla po dvou cyklech.brala js utrogestan a podarilo se po ttech cyklech. V tom dubnu jsemnoitratila par dni pred narozenina a ted jsem mela mit termin na narozeniny. Smutne narozeniny to budou byvat.celou dobu co jsem lezela v nekocnici tak jsem oremyslela jestli chci vedet co to bylo za pohlavi,jestli mi to pomuze se s tim lip vyrovnat.pak js si rekla ze to adi nechci vedet.a kdyz jsem odjizdela z nekocnice a procitala jen tak zpravu tak to tam bylo napsane,mira,vaha,pohlavi.
Ja se omlouvam,pisu na mobilu a dbes mi to vubec nejde.same preklepy....a ani nevim proc vas zatezuju s takovyma podrobnostma.ale ja se o tom nechci s nil z meho okolo bavit.
@dvoracek Ty jo, beha mi z toho mraz po zadech, je strasne cim sis musela projit. Zase ale lepsi, kdyz budete mit s partnerem veskera vysetreni a pockat o neco dele, abyste vedeli, cim to tak muze byt a mohli doktori odstranit pricinu. Jsi silna a statecna zena, uvidis a prijdou lepsi zitrky.

@verca1508 To nic nebude. Já měla zákrok ve středu,dva dny lehce krváceni,pak špinění,v ponděli z ničeho nic zase krvácení a pak už jen špinění. Celé to trvalo asi 10dní. Pokud ti není zle,tak se nic neděje,jen se čistíš,abys mohla být zase brzo těhu 😊