icon

Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?

leheckova
3. dub 2010

V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda

jane84
15. dub 2010

ahoj holky, mě začíná pěkně bolet břicho, jestli já to dostanu zítra na tu exkurzi, tak mě vomejou. Dneska hlídám 2-letého synovce, takže nevím co dřív, zrovna spí 😉

natulaaa
15. dub 2010

Jane tak to ti věřím 2 letý prcek to je záhul 😝 😝 .
holky u nás prší,ale normálně vykukuje sluníčko,tak že by už konečně 😝

kopretina82
15. dub 2010

Ahojky...
Nat, tady je taky hnusně.. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Od zítra se má trochu vyčasit, tak snad... 😉
S tou ovulí jsme na tom koukám všechny stejně-u nás to taky vypadá na příští týden až bude MM pryč-no je to normální toto... 😲 😠 😠
Jani, ber to jako generálku, abys věděla do čeho jdeš... 😀 😀

jane84
15. dub 2010

kopretinko: je to trenink k nezaplacení. teď ho mívám 2x týdně, ale byly doby, kdy jsem ho měla denně, jeho maminka ho totiž měla v 17 a nepochopila, že musí být její prioritou. to platí do dneška, takže skoro nemluví a s plínkou válčíme, ale já s tím nic nezmůžu, když už ho nemám denně 😠

natulaaa
15. dub 2010

Jani fakt,až tak to je s tím prckem,tak počkej to je malé od bráchy?
Kopre no já taky nevím,kde se ty naše ovulky zakecaly 😀 ,mi by se hodilo,kdyby tak přišla během víkendu,Peta nechodí do práce a to vždycky dél poležíme v postýlce,to je potom super tutu mutu 😀 😀
A kde je Lehe dneska, ani tabulku nam tu nedala 😝 ,to je teda tabulkářka,asi ji vyměníme 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jane84
15. dub 2010

nat, jj je bráchův, ten tu ale nežije, malej tu dřív s maminkou žil, ale teď už ne a hlídáme jen když je ve škole, musí si dodělat střední školu, to je krásný příklad toho, že někteří by děti mít neměli a povede se jim to napoprvé. zato mi všechny bychom se pro to malé rozkrájely a nedaří se

natulaaa
15. dub 2010

No takové příběhy mě dovedou vždycky pořádně nas.... 😠 ,kde je nějaka spravedlnost 😖

jane84
15. dub 2010

nat a teď si vem, že já to mám pořád před očima, když jsem se vrátila od doktora, kde mi potvrdili potrat a doma byl malej, nepřebalenej, nenajezenej, sám v pokoji, protože ona si odešla nakoupit, měla jsem sto chutí volat sociálku

fram
15. dub 2010

ahoj holky,
to byl dnes lijavec, ale už vykukuje sluníčko a na víkend má být krásně, jupí 🙂
el, vítej, moc mě mrzí, co tě potkalo, ale tady jsme v tom všechny a neboj, nějak to zmáknem a do konce roku budem mít pupíky 😉
jane, někdy, když koukám, kdo všechno má děti a jak se o ně "stará", tak mě berou všichni 😠 čerti.

leheckova
autor
15. dub 2010

Ahoj holky opožděně ale přeci nešel mi pustit počítač mladej si něco stahnul a pak mě to hlasilo problém s windowsem děsné

jane 84(26let,SP 8/2009)................................................................................................................49DC
liptonek (26let, SP12/2009 Femibion)...............................................................................................37DC
mikkisek( 29let,MA 3/2010) kontryhel,kys.listová vit.E...............................................................................35DC
angelina987(27let, MA)..................................................................................................................30 DC
martasl(34let,MA 12/2009)..............................................................................................................30DC
fram(34let, MA 2/2010 listovka).......................................................................................................23DC
petra.vavra(30let, MA 3/2010 Femibion,kys.listová)............................................................................21DC
endie(23let, MA 3/2010)...............................................................................................................17DC
gambrinuska (28let, MA11/2009 calibrum babyplan,methformin,fostimon-injekce ..................................16DC
leheckova(31let, MA 12/2009 kys.listová,vit.E,Duphaston,kontryhel) ...................................................13DC
http://www.fertilityfriend.com/home/leheckova
kopretina82(28let, MA 2/2010 kys. listová, kontryhel)........................................................................11DC
http://www.fertilityfriend.com/home/29a25f
herbi(28let, SP 8/2009 prenatal vit.).................................................................................................11DC
natulaa(28let, MA 10/2009 kontryhel,vit.calibrum babyplan) ...............................................................10DC
http://www.fertilityfriend.com/home/2c513a
silvidee(35let,SP10/2009,MA3/2010 kys.listová,kontryhel,železo)..........................................................2DC

petra.vavra
15. dub 2010

jane- 2 letého nechá doma samotného??????? no sorry, ale to na sociálku je, já nenechám doma Terku ani když jdu do garáže, musí stát mezi dveřma a povídat mi, abych jí slyšela, že tam je... 😠 😠 😀 😀 no to je strašný...

jane84
15. dub 2010

mohla bych vyprávět ještě lepší story, ale škoda mluvit
už abych spadla z čela té tabulky 😠

jane84
15. dub 2010

přeji pěkný večer, máme dneska s přítelem výročí, navíc zítra vstávám ve čtyři ☹ takže musím brzo hajat

natulaaa
15. dub 2010

Lehe,tobě se zasek teploměr? 😀 ,ne dělám si prdel,já na tom nejsem o moc líp,hruza ty teploty,takový graf jsem ještě neměla 😠 , a ovu testík furt negativní,tak sledujeme dál 😠

natulaaa
15. dub 2010

Jane,tak si to užijte 😉

angelina987
15. dub 2010

Ahojik holky, tak dneska jsem 30DC a porevizní mrcha, ani náznak nikde, už mě to čekání nebaví, tohle je nejhorší, fůůůůj. Co tady nového? Nemám časík dočítat, tak mě prosím omluvte, že nepřispívám tak často 😉

natulaaa
15. dub 2010

Angel čauky,no já dostala první MS přesně za 5 týdnu,neboj ona dorazí 😉 ,ale já tě chápu,taky jsem ji chtěla co nejdřív 😉

leheckova
autor
15. dub 2010

no jo asi zasekl

natulaaa
15. dub 2010

ty u mě taky na hov....,nevim co se děje,asi něco ve vzduchu i na grafech jim ty ovu testy taky nějak nesilní 😒 ,nejsme v tom samé,to je nějaká epidemie,ovulky stávkují 😀 😀 😀 😀

leheckova
autor
15. dub 2010

Angel ja prvni porevizni dostala po 30dnech ale přišla uplně bez poslíčků fakt takže nezoufej oficialně se piše že 4-6neděl tj. 28-42dni

leheckova
autor
15. dub 2010

ja zatim nezoufam protože minulý měs se mi vyšoupli teploty až na 15dc mi vylítly takže mam jeste zitřek a pak tradááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀

leheckova
autor
15. dub 2010

chtěla jsem se zeptat co jste psali o tom když se vezme ibalgin mě dnes přepadla migrena a fakt už se to nedalo vydržet a musela jsem si ho vzít protože mi bylo až na bli... 😝

natulaaa
15. dub 2010

Myslíš jako co to udělá s BT?nic to neudělá,jestli si ho měla někdy přes den a ted už si ho nebudeš brát,tak ti to ranní teplotu neovlivní,to už nebude pusobit 😉 😉

natulaaa
15. dub 2010

Holky já se loučím,jdem se dívat ještě na Panelák ,ten jede na slovakách,takže čauky zítra 😉 🙂

leheckova
autor
15. dub 2010

no ja myslela spis zda to nemuze ovlivnit ovulaci

martasl
15. dub 2010

ahoj holky.ms zatím nedorazila.takže pokud do rána nedojde,tak testnu.tak uvidíme.... 😉

petra.vavra
15. dub 2010

marti to si snad přivstanu 😉
jinak mě teď začalo bolet břicho jako na mrchu, tak nevím co se děje 😠

leheckova
autor
15. dub 2010

Peti jestli je to střídavě tak to by mohla být mrcha ale taky nemusi 😉

leheckova
autor
15. dub 2010

Martasl tak ti budu držet pěsti