Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
nevite jak liptonek a jak ostatní tehulky????
@leheckova Já nic, pořád vše ok, tripply negativ, příští týden jdu na ko a za další týden na velký UTZ, strašně to utíká - jen nevím, jestli už cítím pohyby, či co to je 😀
Ahoj holky,
jestli by to někoho zajímalo, tak dnešní kontrola dopadla docela dobře. Mimi roste, jak má, dokonce je o tři dny větší. 😀. Jenom se mi v děloze udělal hematom, Dr. říkal, že je malý a měl by se bez problémů vstřebat. Konečně jsem se teda dověděla, z čeho se ty hematomy dělají. 😉
Jinak ta dnešní krev byl opravdu NT sc., na výsledky si volat nemám, za čtyři týdny jdu na tripply a pak Dr. dělá nějaký profil, kam zadává i jiné údaje, jako je i velikost mimi, stav dělohy, věk a další věci. Vyleze z toho prý "genetický profil" a podle toho teprve určije, zda je všechno OK. A NT se u něj neplatí.
Takže když to shrnu, za tři týdny jdu na kontrolu, měla bych už konečně dostat průkazku a pak za další týden na tripply a pak za další tři týdny bych měla vědět ten Genetický profil. Takže někdy v 18. týdnu bych měla teprve vědět, zda je všechno v pořádku. UFFFFF, to je pěkně složitý. A ještě si pěkně počkám, protože teprve začínám 12. týden. 😲
Snad vás dočtu odpoledne, teď jsem ráda, že neusínám za chůze, protože malej celou noc bláznil, nakonec skončil u nás v posteli a to jsem se vůbec nevyspala a ve čtvrt na sedm už byl vzhůru.
Jenom gratulace @angelina987, že je vše OK. Už se alepsoň pěkně kulatíš? A co ty, @leheckova, jak roste bříško. Já ho teď mám už jako s Kubíkem v 5. měsíci, to už moc dlouho neutajím, i když jsem chtěla alespoň do té průkazky...
Ahoj holky 🙂
čučím čučím a zuzi nikde ☹ já jsem tak napnutá 😉 zuziiiiiiiiiiiiiiii
Ahoj holky, jenom rychle nakukuju a jinak makam. 😠
Heli, tak super ze mimisek roste, jsem ti to rikala, ze se nemas ceho bat. 🙂 A tobe nebudou delat ten UTZ? Ten NT screening se myslim sklada z odberu a z UTZ, kde prohlizi to sijove projasneni atd.
holky vsem blahopreji ke kontrolam, super, jen tak dal
koukam,ze se ty zuzi asi nedockam..Jsem tak zvedava a ono stale nic..
to nám děla naschvál 😀 ví, že tu na ni všichni čekáme, tak nás natahuje 😉 🙂
ty jo ja uz se fakt nemuzu dockat
normalne jsem vic napnuta, nez kdybych mela testit sama 😀
@helcenka super zprávy 🙂 jen tak dál ať mimísek roste 😉
@meiki
@pe_t koukám jak jste všichni napnuté 😀 😀 😀 😀 😀 😀
holky tak mám zas problém na víc 😖 😠 😠 😠 😠 u malé v dětském pokoji máme na stěně flek asi 25cm průměr, nejprve jsem myslela že to uděl manža jak si házel s malou balonem, že byl mokrej, ale tohle už tam je 3dny a je to jako když vám to prosakuje skrz zeť 😠
je, stale nic, zuzinko kde jsi, jak jsi dopadla
@meiki no a co to jako je?? 😀 😀 😀 Koukám že se tedy budem zavčasu stěhovat 😀 😀
Holky já jsem na nervy ve městě na trhu jsem si koupila kopr že si udělám koprovku (manžel jí nejí) a já jí měla naposled před 3roky když jsem čekala Máju - to jsem tedy ještě o tom nevěděla 😀 😀 😀 . Když jsem to říkala manželovi tak začal brblat, že to tedy zrovna nepotřebujem 😖 jako abych byla těhotná když se budem stěhovat a nevíme ani pořádně kam a potřebujem co nejrychleji začít stavět 😠 No si asi jako neuvědomuje že to dítě taky chtěl a jestli tam je tak pujdu ven nejdřív za 8měsíců 😠 😀
holky já strávila celé dopoledne u kamarádky, která má roční holčičku a kluka 3,5 let, ten byl teda ve školce. Tak jsem se vyřádila s chování a hraním. Navíc mi ve škole uznali jeden předmět, takže mám zase o trošku starostí míň.
Heli blahopřeji k dobrým zprávám na kontrole. Hezky rostete. A testy určitě dopadnou dobře 🙂 😉
@jahudka80 a je to mokré nebo mastné?
@jahudka80 uz zase sedim na mmb a to nic az tolik nepotrebujeme 😎
nic me nenapada, co by to mohlo byt a mimousek tam bude, moc bych Ti to prala, my jsme staveli a ja taky otehotnela, jen jsem mela prani, abychom se stihli nastehovat driv nez se mrnousek narodi, podarilo se, my se nastehovali a Vikule se za 3 tydny narodil 😀 😀
@meiki no to je hezké my sice chcem stavět s Rýmařovem to jsou borci stavba do 20dnů 😀 ale taky musíme splatit městu pozemek cca250tis. a udělat studnu a jímku což jsou další peníze a ty zatím nemáme a tolik si zas pujčit nemůžem 😒 budem si pujčovat jen na dům ostatní musíme zvládnou sami, takže pokud jsem těh. tak to bude v prčicích a dům tak za 5let 😖 . A jestli nejsem tak už vidím jak si sháním práci před tím jsem dělala na 3 směny a to už tedy ne no a ono tady nic není to je samej pojišťovací poradce, a realitní makléř, obchodní zástupce a něco normálního pro mě co umím sice s PC ale anglicky ani fň tak moc nabídek nemám 😠 . A když hledám ve vyučených tak je to zas samá chlapská profese 😠
@meiki No to já občas chytla za 200kč balík věcí 😀 na miniaukci třeba 2 trika 3 mikči 😀 bundu , ale někdy když tam je hodně ženskejch tak se ty ceny vyšplhají taky vysoko že bych to za to nedala ani když by to bylo nové minule tam byla bunda a čepice od NEXTU za 651kč to už se mi tedy zdálo moc s poštou to más 700 ☹
@angelina987, @helcenka moc gratuluju k dobrým kontrolám!!!to je super, že miminka krásně rostou a jsou ok🙂
@leheckova pěkně odpočívej, ať to bříško netvrdne a malý má pelíšek pěkně měkoučký 😉
jinak já se kulatím pekelně rychle a jsem děsně nenažraná 😖 za 14dní jdeme na ten kontrolní screening, už se nemůžu dočkat, pěvně věřím, že nám potvrdí, že máme vše, co máme mít...ale teda to čekání je jakési nekonečné 😕
jinak koukám, že je tu teď nadějný měsíc! holky, moc držím palečky! JANE, já jsem to špinění měla úplně stejně v minulém těhu, a tak mi Dr říkal, že je to to zavrtávání... 😉
a zuzi stale nikde, ach jo
@breberuska snad to bude ono, špinila jsem dva dny, ale včera to už jakoby sláblo a dnes už nic. Občas mě podbřišek pobolívá. Všichni říkají jak je to nadějné, mám strach, že se nechám strhnout a pak budu zklamaná, když to nevyjde. Jen hezky papkej, ať máte s mimčem dost síly a uděláte panu doktorovi na kontrole radost 🙂
@jane84 no prave proto uz tady nechci zminovat, ze me nekde picha a tak, minule jsem vubec netusila co se deje, taky to vypadalo a tak, takze se ted snazim na nic nemyslet, jen cist co tu pisi ostatni a porovnavam se sebou, jen pri te ovu asi jsem to tady rozebirala, protoze jsem to neznala, ale ted uz se snazim se tak nekotrolovat, abych nebyla tak zklamana a spise se snazim pocitat s tim, ze nic a ze se zadari priste nevim taky jak dlouho vydrzim netestovat, mela bych mit cyklus 22, ale minule byl delsi, mozna jsem to jen spatne propocitala, ach jo

a co ty???